חומר למחשבה

Another Girl

New member
היסחפות קלה

ומזכיר לי את הספר של סטיבן קינג- "טומינוקרס". (
אפשרי) בספר,לאחר שמתגלה באדמה חללית ענקית שהייתה קבורה בה מיליוני שנים, סבור בחור המתנגד נחרצות לנזקיו האפשריים של הגרעין כי חפירתה החוצה תחשוף טכנולוגיה כזו ש"תרפא" את העולם מפגמיו. מיותר לציין שהוא מתבדה ורק רוע משתלט על האדם ככל שהדבר הזה ממשיך לצאת מהאדמה. להבדיל אלפי הבדלות מהספר- הנקודה היא שאל לנו להסתמך על איזשהו כוח לא ידוע שאולי ירפא את התחלואים. אנחנו הבאנו את זה על עצמנו, ואנחנו צריכים לרצות לרפא את זה בעצמנו, ועם היכולות שלנו.

חפY

New member
בחיים לא נצליח לפתור את הבעיות שלנו

...בעצמנו. לא שאני עושה מהחוצנים אלוהים, אך רק תרבות תבונית יותר ומפותחת רוחנית ומוסרית יותר תוכל לתת לנו את הכלים הבסיסיים על-מנת לפתור משברים סביבתיים וסכסוכים איזוריים. ובקשר לשחיתות פוליטית- אני מסכים ששום טכנולוגיה לא תעזור. זה בסדר- לא התחלקתי על השכל.

franse

New member
אם לא נפתור את הבעיות שלנו-

לא נשאר בחיים. גם ההתפתחות הרוחנית והמוסרית היא בתחום אחריותנו. לא נתפתח- לא נשרוד. make no mistake- לא יהיו פה שום קיצורי דרך. יש מספיק גזעים של חוצנים שישמחו לרשת את כדור הארץ במקומנו.

חפY

New member
:-Bעם כל הזיהום- אף חוצן לא ירצה

להחליף את הכוכב שלו בכדה"א

HeavenDusk

New member
יש לך עסק עם..העבר הרחוק של האנושות

לדעתי ולדעת רבים, חלק מהתצפיות מעידות על 'אנושות עתיקה' או על פלח אנושות שהתבודד והתקדם בצורה מטאורית יחסית לשאר (תרבות למוריה, תרבות אטלאנטיס). לעניות דעתי רוב המופעים והתצפיות משיקים לתרבויות ארציות לחלוטין שלהם טכנולוגיה עתירת ידע. לגבי מי הם\מה הם צריך להתעמק ברמזים עתיקים.

למעלה