חוסה אלברטו קסטרו מתכנן פרוייקט חדש בסגנון באהבה אין חוקים

evglev1

Well-known member
מנהל
אם בוינטג' יחזירו את הסערה של טלמונדו את תצפי?

כי היא גם כפרית וגם הבנתי שהתסריטאי של הסערה של טלמונדו ושל בלב הסערה של טלוויסה זה אותו התסריטאי וגם יש את עניין המיסטיקה שממש כמו באגדות ילדים יש פיה טובה ומכשפה רעה והרבה אל טבעי בסדרה. אז אם יחזירו את הסדרה יותר מאוחר ולא בזמן הקרוב כשאת עמוסה את תנסי לצפות בסדרה?

הבנתי גם שהתרשמת ממנה קצת כשהצצת בקטעים כדי להשוות בין הקטעים של ההתחלה על רגל שמאל בין הראשיים בטלנובלה של טלוויסה לאלו של טלמונדו שבמידה מסוימת התסריטאי ניסה ליצור רושם של ריימק.

Hadar169

New member
אני לא מתה על כריסטיאן מאייר אז לא חושבת

הייתי רוצה שיחזירו את אהבת אמת ומריה מריה

evglev1

Well-known member
מנהל
כן נפלת על כריסטיאן בטלנובלה לא ממש טובה שלו

כשהוא כבר מזדקן ולא ראית אותו בקולומביאניות ובטלמונדו, בעצם הקולומביאנית היחידה איתו שויוה שידר זה לונה ובעצם הסערה אמנם הייתה טלמונדו אבל התרחשה בקולומביה והייתה עם נופי קולומביה וכך גם דונה ברברה. גם בדונה ברברה הוא היה מעצבן, דווקא בהסערה הוא לדעתי היה השיא שלו. וגם לשאר שחקני הסערה לא נחשפת אלא רק אולי לנטליה סטריגנר בפרק שלה בהחלטות.

elall

Member
מנהל
הטלנובלות הפרואניות! חבל שויוה לא הביאו אותן והדר לא ראתה

אני מאמינה שאתה כן ראית בערוצים הרוסיים. אני התאהבתי בו שם, שתי טלנובלות תקופתיות מעולות "לוס מריה" ו"איזבלה" , גם ב"סערה" הוא היה מעולה, דמות כייפית, וכמובן שחבל שלא הביאו את "זורו" , פשוט יצירת מופת
, כל מה שבא אחרי זה היה סוג של התדרדרות באיכות הדמויות שלו.

evglev1

Well-known member
מנהל
ראיתי את לוס מריה, את איזבלה לא

ובאמת חבל שויוה שידרה רק את פיורלה הפרואנית ואחרי כמה שנים את הבעיה שלי עם נשים שהיא לא טלנובלה.

בדונה ברברה הייתה לו דמות מפגרת במישהו צופה בך הוא היה נקודת האור היחידה למרות העלילה שלא הייתה לטעמי, דמותו דווקא הייתה סבירה כמו דמותו בלונה. באקאסיה בכלל טלוויסה הכניסו אותו בתור ראשי רע.

אין על זורו

כמה התאמצנו שויוה ירכשו אותה יחד עם לב חצוי אך ללא הועיל. מרלן פבלה הייתה מעולה בהזורו עם כימיה מדהימה עם כריסטיאן. כל כך פיספוס לצופי ויוה ואפילו הצליחה בעולם כך שלא ברור לי עד היום למה ויוה וויתרו עליה, הטלנובלה היחידה שראיתי כולה באינטרנט.

elall

Member
מנהל
היה לי רעיון, אולי מישהו שמתכתב עם ויוה יכול לבקש אותה

בגלל שהם התחילו להביא טלנובלות וינטג', חשבתי אולי להציע להם את זורו, הם פיספסו אותה אז, היום אולי בגלל היותה ישנה המחיר שלה אולי ירד? אז גם כריסטיאן מאייר היה לא מוכר (חוץ מלונה המקרטעת ואני זוכרת שהסערה הגיעה באיחור מטורף, אחרי שטלמונדו צילמו את זורו), היום הוא מאוד מוכר, ואפשר לנמק את הבקשה שמצד אחד היא די טלנובלה "של פעם", די קלאסית , מה שהיום כבר יש פחות ופחות, ואבל מצד שני זה עדיין טלנובלה שהקהל הישראלי עוד לא ראה. ויש בה שחקנים מוכרים, בעיקר מרלן פאבלה וכריסטיאן מאייר שכבר מאוד ידועים פה, ארתורו פניצ'ה ונטשה קלאוס. פעם טלמונדו היו עושים טלנובלות כל כך טובות, והנה זה אחד הלהיטים שלה, אולי כדאי לבקש שוב.

Hadar169

New member
איזה פיספוס חבל שהיא לא הגיעה בזמנו לויוה

אבל מי יודע אולי הם לפחות ישקלו את זה אם תציעו להם

evglev1

Well-known member
מנהל
גם אני חושב שהוינטג' זאת הזדמנות

גם לשדר טלנובלות שלא שודרו כמו לב חצוי, זורו ואפילו חטאים זרים. וגם אם כבר החיזרו את הקולמביאניות שהיו משדרים את ראוזן מ-2000 במקום לשדר את בגידה בפעם השלישית.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפעמים קשה להבין את המדיניות של ויוה

תשוקות היא הטלנובלה היחידה של קלונגה ששודרה רק פעם אחת אפילו תשוקה וכוח שבהתחלה תוכנן שקלונגה יהיה הרע שודרה פעמיים.

גם האסירה ואלמה היחידות של ספניק ששודרו רק פעם אחת ואלמה שודרה גם באתר והאסירה הייתה היחידה ששודרה רק פעם אחת ובאתר בחרו לשים את עמק התשוקות ששודרה פעמיים.

וגם האסירה ותשוקות שודרו רק בויוה פלטינה.

במחשבה שנייה ייתכן שיש לויוה משהו נגד התסירטאי הומברטו קיקו אולביירי, הסערה ובלב הסערה היחידות שלו ששודרו פעמיים. האסירה וזהות אבודה שודרו רק פעם אחת וזורו לא שודרה בכלל שגם היא שלו.

Hadar169

New member
הפרואנית היחידה שראיתי הייתה פיורלה

אני רואה שהיא הייתה הראשית גם בלוס מריה
שתי התקופתיות שציינת נראות שוות
וכריסטיאן נראה שם הרבה יותר חתיך וכריזמתי. יכול מאוד להיות שהדיעה שלי עליו הייתה שונה אם הייתי צופה בו בזמנו
כי באקאסיה הוא היה נוראי גם מבחינת הדמות גם מבחינת המשחק וגם המראה מה לעשות..כבר לא כמו של פעם

היא נחשפה לולנטינה

ראינו אותה בתור רעה בסודות של אהבה שכיכבה סברינה סיארה ששיחקה ביחסים מסוכנים. גם את אאורה כריסטינה גייטנר היא מכירה מלהתעורר לצידך. ואת נטשה קלאוס מאחים דל מונטה. וכרמן ויאלובוס לא יודעת אם היא מכירה אבל השתנתה מאז הסערה משהו בפנים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אה נכון היא ראתה את אאורה כריסטינה גייטנר

גם במתחת לשמיים אדומים. כרמן ויאלובוס לא השתנתה במיוחד במראה חיצוני בין הסערה ללאהוב את לולה, השינוי זה משהו טרי יחסית, אבל אותה הדר לא ראתה.

ונכון נטשה קלאוס שיחקה לא רק בתשוקת הנצים והסערה אלא גם באחים דל מונטה. וולנטינה כמובן שיחקה בסודות של אהבה שאגב התחלתי את סודות של אהבה רק בגללה כי אהבתי אותה בהסערה, אבל אחר כך אהבתי גם את העלילה של סודות של אהבה.

Hadar169

New member
מי זו?

כרמן ויז'לובוס אני מכירה רק בשם
אבל את אאורה כריסטינה ונטשה קלאוס אני בהחלט מכירה

evglev1

Well-known member
מנהל
כרמן ויז'אלובוס שיחקה בהסערה והתחלה חדשה

דמות משנית אם כי אפשר להגיד שבהסערה היא הייתה ראשית שנייה כי היא הייתה חלק מזוג מאוד מרכזי בסדרה גם לא קשור לראשיים. משהו כמו חיסלה ולסרו בבלב הסערה או אלחנדרה והרמן באקאסיה. והיא שיחקה תפקידים ראשיים באין שטוחות בגן עדן שאגב בעונה הראשונה היא מתה ובסוף העונה השנייה החזירו אותה לחיים, מעניין אם היא שיחקה את עצמה גם בסוף העונה השנייה ובעונה השלישית ובלאהוב את לולה.

וולנטינה מהסערה היא איסבלה מסודות של אהבה.

היא המשיכה בכל העונות

עוד מעט תתחיל בארה"ב העונה האחרונה. היא עובדת כשוטרת ויש לה בת(לא מפביאן ריוס) שנלחמת נגדה והיא התחתנה אגב. גאטו מתשוקת הנצים גם הופיע והיה רשע. היחיד שנשאר מעצבן זה דמותו של פביאן ריוס. והחליפו כל עונה שחקנית לדיאבלה. כבר לא נקראית ג'סיקה. מרטין קרפאן הצטרף לעונה האחרונה ויתיידד עם הילדה והלוואי ויסיימו יחד.
&nbsp
הראשי מסוכר מר שמוכר לנו מהמתחזה הולך להיות חלק מהקאסט וגם הפעם לא יהיה טוב. יש את קרולינה גייטן שמגלמת את קטלינה הקטנה למרות שהיא כבר גדולה. הבנתי שהעונות מופיעות בנטפליקס.

למעלה