חוסר ניסיון ומבוי סתום

Whale1

New member
חוסר ניסיון ומבוי סתום

היי,

אני כבר מתקרב ל25, מעולם לא הייתה לי זוגיות או משהו דומה. כמובן שאני בתול בכל המובנים.
לא יודע איך לצאת מזה לפחות בעניין הזוגי (לגבי המיניות אני מוכן להתפשר ולהמתין). בכל פעם אני שוקל לגמור את העניין במין בתשלום אך אני כל כך לא רוצה להגיע למצב הזה.
לא יודע איזו דרך לבחור כדי להכיר מישהי. אני מטבעי שקט ורגוע ואני לא מוצא את הכלים לתקשר בעולם הזה...
מעבר לזה אני מאוד רזה במבנה הגוף וכו' וזה אחד הדברים המרכזיים שמונעים ממני מגעים זוגיים (הרי לא מדובר במאפיין שהוא "טרן אוף" אלא במשהו שאף אחת לא תגדיר כבא בחשבון בכלל).

תודה על השיתוף/תמיכה/הקשבה...

אין דרך קלה

פשוט נזרקים למים
ומנסים לשחות בכל דרך שהיא וזהו.
גם אם לא יודעים לשחות...
גם אם טובעים בהתחלה (תמיד יש מציל בבריכה-לא כדאי ''לתבוע'' בים)

בסופו של דבר החיים עוברים -ואנחנו מזקנים מהר... השנים עוברות... ואנחנו לא משתנים...
רק מפחדים עוד יותר... מתקבעים עוד יותר...
ומאוד קל לשבת בבית ולא לעשות כלום
זה ההיצמדות למוכר וידוע

הכי קשה זה לרצון בשינוי ולעשות לעברו כל מה שנדרש...

לא יודעת מה בדיוק הקושי שלך בחיפוש הזוגיות
אך זה יכול להיות ביישנות\חוסר ביטחון עצמי שלך שכדאי לעבוד עליהם לפני התחלה של קשר זוגי.
או פשוט אדישות-לא לעשות כלום ותסלח לי - לחכות ל''משיח'' -לחכות שמשהו ישתנה
שפתאום תכיר בחורה וזהו- כל הבעיות ייפתרו...
אך זה לא כך..
גם אני חיכיתי.. עד שהזקנתי...

מאוד קל לאבד בתולין
מאוד קשה להתחיל קשר זוגי ולשמור ולשמר אותו... זה כבר דורש ידע של תאוריה ופרקטיקה

יש מיליון דרכים להכיר בחורות
אך הכי קשה זה לבנות את הקשר לטווח הארוך שימשך למשך כמה שנים טובות של זוגיות בריאה...

מה שכדאי זה להתחיל לקרוא ספרים ולראות סרטי הדרכה על מה זה זוגיות ואיך בונים זוגיות בריאה
למשל באתר הידברות -יש המון סרטונים על זוגיות וממליצה בחום (גם לחילונים מומלץ)

בהצלחה

yellowshirt

New member
גם אני מחכה

במשך השנים נשארתי עם ה"לבד" שלי והסתגרתי בבית. כל אחד והנסיבות שלו, אבל ממליץ לך להתחיל עכשיו כשאתה עוד צעיר. אני בן 34 ועדיין בתול והיה לי רק קשר קצר אחד, לא קל בגיל שכזה לנסות ולמצוא אהבה

אני חושבת

שזה לא המשפט "לא קל למצוא אהבה"
כאילו חושבת שלא משנה באיזה גיל האדם
לאיש לא קל למצוא כימיה ומשיכה לאדם אחר
&nbsp
&nbsp
חושבת שבגיל יותר מבוגר
מה שהכי קשה זה להתרגל שיש מישהו
פה האדם מתרגל להיות לבד
ללבד שלו
&nbsp
השתתפתי בהרצאה על זוגיות
והמרצה דיבר בדיוק על זה
על כך שקשה למצוא זוגיות כי האדם התרגל ללבד שלו
ולכן המגורים המשותפים וכל החבילה העתידית של בניית משפחה-קשה לו...
&nbsp
עצוב
אך כנראה נכון
לחלק מהאנשים...
&nbsp

Tangirl

New member
אין לי ספק שהכוונה שלך טובה

ושאת באמת רוצה לעודד ולתמוד (ואכן עצם התמיכה היא רבה פעמים עוזרת), אבל ההודעה שלך מלאה בקלישאות ומילים ריקות עבור מי שנמצא במקום של פותח השרשור.

עם השנים התחלתי פשוט לשנוא את הקלישאה הזו- לקפוץ למים. איזה מים? תראו לי את הברכה ואני קופצת. נשבעת שאני קופצת, אבל רבאק תראו לי לאן.

זה גם לא נכון שמאוד קל לאבד את הבתולין. יעידו כאן לא מעט מחברי הפורום. עבור מי שלא יודע איך להכנס לאינטרקאציה כזאת זה מאוד קשה. ואני אגיד לך יותר מזה, כשאני הצלחתי לשבור את המחסום הזה (אולי לא של הבתולים עצמם אלא ההבנה שאני יודעת איך להכנס למערכת יחסים מינית אם אני רוצה), זה היה צעד מאוד גדול שלי לקראת לעבוד על עצמי ולהבין שכל העסק הזה של זוגיות נגיש לי יותר. מכבדת את מי שחושב שעבורו זה קריטי שקודם תהיה זוגיות ואחר כך, מין, אבל זה יכול לקרות גם הפוך. ושוב, זה לא קל. ממש לא.

ולבסוף- להתחיל לקרוא ספרי הדרכה על זוגיות בריאה זו נראית הצעה די מוזרה עבור מי שלא היה ליד בת זוג מימיו. הספרים האלו לא רלוונטים לו.

עבור פותח השרשור אני יכולה רק לומר שכנראה צריך להבין שכל התפיסות שלך לגבי עצמך ולגבי אנשים אחרים זה אצלך בראש, זה לא קשור למציאות. זה לא נכון שנשים לא רוצות אותך כי אתה רזה. אנשים רזים, שמנים, גבוהים, נמוכים, ועוד ועוד- מוצאים זוגיות. אתה צריך למצוא את הדרך לראות את עצמך ואת המטרות שלך באופן מציאותי יותר- זה יכול להיות להיות דרך טיפול, קואצ'ינג, דת, טיול רחוק, עיסוק כלשהו- כל אחד ודרכו הוא להגיע למקום שבו אתה שלם עם מה שאתה ומבין שמה שאתה זה בסדר כדי להתחיל להשלים את מה שחסר לך בחיים.
צר לי שאין לי משהו פחות עמום לומר. אני אישית מחסידי הטיפול הפסיכולוגי, אבל מבינה שלכל אחד יכול להתאים משהו אחר. וכנראה שלהבין מה הדרך שלך זה גם סוג של בריכה שצריך להבין איפה היא לפני שקופצים. בהצלחה..

הכוונה בלקפוץ למים
זה משהו שעשה אדם אחד שכתב פה בפורום;
&nbsp
הכוונה זה פשוט לצאת לדייטים
לפתוח כרטיס באתר הכרויות
ללכת אולי לשדכנית
לספיד דייט
&nbsp
שום דבר לעולם לא יהיה קל...
כשעושים אותו בפעם הראשונה זה קשה.
&nbsp
אך אם יושבים בבית כלום לא ישתנה.
חושבת שמי שרוצה זוגיות חייב פשוט לקפוץ למים וזהו.
&nbsp
וספרים כן עוזרים.
טיפול פסיכולוגי זה מצויין רק שפסיכולוג מטרח זמן ומנתח כל דבר=כמה שנים של טיפול עד שרואים תוצאות בשטח..
וזה לא כי בא לו למרוח זמן
אלא כי זו השיטה שבה הם עובדים.
&nbsp
אני בעד פסיכולוגים
אך הם יקרנים..
מי שיכול להרשות לעצמו אז ממליצה להגביל לשנה אחת של טיפול
כדי לא להיסחף עם זה..
&nbsp
אני יותר אוהבת קואוצ'ינג זוגיות
רואים תוצאות תוך כמה פגישות
הקואוצ'רית בהחלט עוזרת לקפוץ למים
בכל תחום בחיים...
&nbsp
הכוונה היתה
שיותר קל לאבד בתולין מאשר להיות ולשמור על קשר זוגי...
יותר קל יחסית.
&nbsp
בהצלחה לכולנו

Whale1

New member
פסיכולוג

לא העניק לי שום כלי או סיוע, והייתי פתוח ומכיל לכל הצעה והכוונה.
&nbsp
גם אם נניח שהמשקל הוא לא אישיו (והרי מובן כי עדיף להיות שמן על רזה כשמדור במשקל נמוך) - אין לי מושג באיזו סיטואציה או איך בכלל לפעול כדי להתחיל קשר. שום מושג.
&nbsp
&nbsp

Tangirl

New member
אני מטילה ספק

ברמת הפתיחות שלך ובמתן צ'אנס אמיתי לפסיכולוג, ולא כי אני לא חושבת שאתה כנה ושזה מה שהרגשת, אלא כי זה דורש מוכנות ומודעות שצריך להגיע אליהם. אם כי גם הפסיכולוג אמור לדעת לסייע להגיע למקום הזה. וכך או כך לא שוללת את האפשרות שפסיכולוג הוא באמת לא בשבילך. כפי שאמרתי, יש דרכים רבות ומרבות ואחד הקשיים הוא להבין מה הדרך שלך. אני כן חושת שהצעד הראשון זה לעבוד קשה קשה על התובנה שכל הגורמים החיצוניים שנראים לך אחראים למצב (ומשקל לצורך העניין זה חיצוני) הם לא רלוונטים ויש בידיים שלך לפתוח בפניך את האפשרויות שכרגע נראות חסומות לך.

Whale1

New member
טיפול ארוך, פירוט מלא, נכונות מלאה עד כדי ביטחון עיוור

בטיפול.
אני די בטוח שגם אם מתעלמים לרגע על המחלוקת בנוגע למאפיינים חיצוניים הרי שהבעיה קשורה לכישורים או לניסיון שאני לא יודע איפה לרכוש. אני לא חושב שיש כ"כ טיפולים שאפילו מתיימרים לטפל בדברים ספציפיים שכאלו. זה עד כמה שידוע לי..
&nbsp

Tangirl

New member
אתה טועה ומה שידוע לך לא מספיק

כמובן שיש טיפולים שלא מתיימרים אל מטפלים. נקודה.
הקושי הוא למצוא את מה שמתאים לך, להתמיד, לעבוד קשה ולא לחפש להוכיח שזה לא באמת עובד, כי אם זה מה שתרצה להוכיח, זה מה שיקרה

Whale1

New member
עד כמה להתמיד?

הלכו לי בסביבות עשרת אלפים ש"ח ומעלה רק על הניסוי הראשון. זה לא ריאלי כלכלית לנסות את כולם וגם להתמיד...
ואיך שלא יהיה, לא הוצאתי ים כסף כדי להוכיח שזה לא עובד וזה גם לא מענייני ולא היה מענייני.
&nbsp
&nbsp

תחת גשר

New member
עצה בגרוש ..

נראה לי שבכל נושא שתבחר ולא רק זוגיות/אהבה (הצלחה וכו'..), מעבר לשלל העצות בסגנון "תלמד-תצליח"
יש גם את עניין המזל.
וזה לא נאמר בכוונה לדכא או להוריד את הרוח. אלא תנסה לראות את הדברים באור חיובי יותר..
הדשא של השכן תמיד יראה לך ירוק יותר! ואולי זה נכון, אבל יש מצב שהרוב בדיוק כמוך.

ולעניינו, אתה נשמע אחד עם מודעות גבוהה..
אם אתה מרגיש שרוב העניין מסתכם במראה חיצוני/גופני- לפחות יש לך תשובה לשאלת ה-"למה?"
אני שמחה לבשר לך שיש פתרון! קצת(אולי הרבה:) חדר כושר , כמה תוספי תזונה ותתפלא מה שזה עושה לגוף!
אולי אח"כ השאר יהיה קל יותר. וגם אם לא תראה איזו הצלחה מסחררת ומיידית בתחום זה יתרום לבטחון האישי שלך.
ואם לא סקס, חצי נחמה עד אז שגם ספורט משחרר אנדורפינים

Whale1

New member
תוספי תזונה

הם נזק משמעותי מאוד לגוף.
את יתר התגובה לא כל כך הצלחתי להבין.

מי אמר?

מכירה מאמנת פיטנס
שלוקחת משקה חלבונים או איך שקוראים לזה
נו לבניית מסת שריר...
&nbsp
תחקור יותר את העולם הזה
לא הכל נזקים...

Whale1

New member
שאלתי ובחנתי

אלו דבריהם של רופאים (קונבנציונאליים) ביחס לתוספי התזונה מהסוג ש"בונה אנשים".
אני מדבר על אבקות וכו'.
חטיף זה שולי יחסית, וגם זה בהנחה שלא כ"כ מוחלטת שמאמנת פיטנס בהכרח מקפידה על בריאות (אולי היא דואגת רק לחיטוב ומשקל...).

Whale1

New member
זה די מתבקש

אין פתרונות פלא בדרך כלל. לעיתים יש אבל לרוב זה לא קיים.
זה תמיד בא עם מטען. כשהמטען סביר אפשר לקבל את זה. כשמדובר בסיכון כל כך גבוה אז עליי להודות שהסבל שלי, שהוא רב, לא מתקרב לסבל של מי שנפגע מהדברים האלו... ואני בטח לא רוצה להגיע לשם.
&nbsp
מילא אם אצליח להבין איך ליצור גישה "רומנטית" מוצלחת - זה יביא אותי למצב שאוכל להתחיל עם מי שהגוף שלי כן בסדר עבורן אחרי הכל
&nbsp

תחת גשר

New member
אני אביא בדידים

עולם תוספי התזונה הוא מונח רחב, רבים וטובים מהם מומלצים ע"י רופאים.
ויטמינים אגב, הם גם בקטגורית "תוסף תזונה"
&nbsp
אבל היי,
זו רק הצעה, אתה יכול גם לא לעשות דבר.

Whale1

New member
אני מבין שזו רק הצעה

ואני בוחן אותה.
ויטמינים - ייתכן. אך ויטמינים לא תורמים לעלייה במשקל למיטב ידיעתי.
נתעלם לרגע משרירים - את יכולה להצביע על מוצר או קטגוריית מוצרים ספציפית שעושה את העבודה (גם אם באופן חלקי) ומומלצת (די לי בכך שאין התנגדות) ע"י רופאים קונבנציונאליים?
&nbsp
היציאה מהנחה שאם אני מסתייג מעמדה מסוימת אז "אני מחפש תירוצים" נראית לי כלא עומדת במבחן המציאות. כפי שאני מכיר אותה לפחות...

שמע

אגיד את האמת
שמתי לב
שכל מי שכותב פה בפורום (טוב לא כולם שלא יתפסו אותי במילה, אך רובם)
יש בעיות של דימוי עצמי נמוך
&nbsp
וראיתי כבר המון הודעות
של אנשים-גברים ונשים
על כך שבעיה פיזית מפריעה להם לפתח זוגיות (אני כבר לא מדברת על בתולין עצמן)
כמו השמנה, הרזיה, מכוער, נמוך, וכדומה
&nbsp
אני חושבת
שכדאי לעבוד על השורש
ולא על התסמין
השורש הוא חוסר אהבה עצמית
&nbsp
התסמין הוא -''אני רזה'' ולכן לא רוצים אותי.
&nbsp
המטרה של התגובה הזאת
היא ממש לאאא לשפוט אותך,
חלילה!
&nbsp
אלא פשוט אומרת את דעתי,
חושבת שכדאי לכולנו ללמוד לאהוב את עצמנו
&nbsp
ואז אם תרצה להשמין אז תעשה זאת כי אתה רוצה,
לא כי מישהו\משהו (מחשבה כלשהי או אמירה של אדם אחר) אמרו לך להשמין.
&nbsp
זה בדיוק כמו שאני נגיד רוצה לחטב את הגוף (אני חטובה גם ככה, אך שואפת ליותר...)
לא בשביל אף אחד אחר
אלא בשביל עצמי בלבד, כי בא לי...
&nbsp

למעלה