חוסר ניסיון ומבוי סתום

Bs Bane

New member
אנשור

זה שייק מוכן שרופאים רושמים לאנשים שצריכים דיאטת השמנה וקשה להם לאכול.
&nbsp
בשביל להעלות במשקל אתה צריך מאזן קלוריות חיובי. אם אתה לא מסוגל לאכול כל כך הרבה יש גם אבקות "עליית מסה" או "גיינר", שהן כמו אבקות חלבון אבל הדגש הוא על קלוריות למנה ואני חושב שרובם פחמימה.
כדאי שגם תתאמן אימוני אן-אירובי במקביל בשביל להעלות בשריר ולא רק בשומן.
&nbsp
תוספי ויטמינים טובים בעיקר בשביל שתן יקר.
אין הוכחה ליעילות של תוסף תזונה אחד על הבריאות של האדם. אם יש לך חוסר מסוים (לפי בדיקות דם) עדיף שתשלים את זה מהאוכל שלך. או לקחת מולטי ויטמין שמכיל כמות סבירה של הרבה ויטמינים.
&nbsp
אבל זה לא באמת מכשול. אני מכיר כמה וכמה בחורים מאוד רזים שמשיגים כל בחורה שבה להם. וגם כאלה מלאים.

Whale1

New member
אני מקווה שזה לא מכשול

בכל מקרה לגבי אנשור אני יודע שזה תקין - אבל אי אפשר לבסס על זה יותר מדי קלוריות.
לגבי גיינר והשאר מכל מקום שבחנתי - קו אדום...

matliv

New member
שאלה

יש לי שאלה לפותח השרשור ולבחור שענה לו בן ה-34.
האם קרה לכם פעם שפגשתם מישהי שמצאה חן בעיניכם במסגרת כלשהי? לימודים, עבודה, חוג, סדנה שהשתתפתם בה?

yellowshirt

New member
כן, כמה פעמים

היו נשים שמצאו חן בעיניי, הדבר היחידי שעשיתי הוא לחשוב חזק מאוד ולנסות באמצעות טלפתיה להעביר לה את המחשבה שאני מעוניין בה.
יש אחת בעבודה שמצאה חן ואחרי שנה וחצי, לאחר לחץ מעמיתות לעבודה ולאחר שאמרו לי שגם היא מעוניינת הצלחתי להציע לה לצאת, אבל זה שונה כי היינו ידידים לפני כן.
ניסינו, לא עבד. עכשיו יש מעט מבוכה

matliv

New member
אז השאלה המתבקשת...

אם הטלפתיה לא עובדת מי יודע מה... אולי כדאי לנסות אחרת?
&nbsp
אני יכול להעיד על עצמי ששמעתי "לא" יותר פעמים משאני יכול לזכור. לא יודע אם זה משהו להתגאות בו, כנראה שבאחוזים אני שומע יותר "לא" מהאדם הממוצע.
&nbsp
אבל אני יודע שאני מעדיף לא להישאר בראש של עצמי. כי לראייתי האלטרנטיבות הן כאלה:
1. מנסים, שומעים לא, מתבאסים יומיים, עובר.
2. לא מנסים, עוסקים במחשבות על אותה בחורה במשך שבועות (או יותר, ע"ע שנה וחצי), מדמיינים רמזים, מוצאים מאה סיבות למה זה חייב להיות זה ומאתיים סיבות למה לא לנסות, מצב הרוח נפגע, הפרודוקטיביות בתחומים אחרים בחיים יורדת.
&nbsp
לא יודע מה איתך, אבל לי האפשרות הראשונה נראית עדיפה. אה, וגם יש בה סיכוי (אפילו אם קטן) שתשמע כן. זה איזשהו יתרון מובנה שלה על פני האפשרות השנייה.
&nbsp
אז כל הכבוד על המקרה הזה שעשית צעד ולדעתי הפתרון הוא פשוט לעשות את זה יותר. בהמשך למה שאמרו קודם בשרשור, גם אני לא כל כך מבין את המשפט הזה "לקפוץ למים". מאיפה מתחילים? צריך למצוא מישהי שתסכים לצאת איתך לדייט כדי לצאת לדייט, לא? או שאני מפספס משהו? לכן אני מעדיף הסתכלות יותר מעשית ופחות פסיכולוגית. והפתרון המעשי שלי הוא מה שאמרתי קודם. ראית בחורה יפה? לך דבר איתה. גם אם היא לא תרצה - לדעתי הבוסט לאגו הוא אדיר. זה מה שמגדיר גבר - מישהו שהולך על המטרות שלו. אפילו שקשה, אפילו שלא נעים.
&nbsp
אני חושב שיש דפוס התנהגות חוזר לגברים שלא מצליחים למצוא זוגיות - הם יותר מדי טובים בתירוצים.
אצל אחד זה משהו כמו "אני מטבעי שקט ורגוע ואני לא מוצא את הכלים לתקשר" אצל שני זה "מאוד רזה במבנה הגוף" ואצל אחר "לא קל בגיל שכזה". האמת - לי זה נשמע כמו זמזום של יתושים. מה זה החרטא הזה?
מה קרה? נגמרו הבחורות בעולם שרוצות מישהו שקט? או רזה? או בן 34? שטויות במיץ פטל.
&nbsp
אני לא אומר שזה קל. זה מאוד מאוד קשה. אבל זה גם פשוט. תתאמץ, תיתן מעצמך, ועם מספיק סבלנות - בסוף תראה תוצאה. זה כמו, נניח, לעשות תואר בפיסיקה. זה קשה מאוד מאוד. אבל אין פה שום דבר מסובך. תלמד כמו משוגע - תצליח. זה כמו להיות body builder - תתאמן ותאכל כמו משוגע - תצליח.
ועל אותו משקל - להיכנס לזוגיות - תתחיל עם בחורות כמו משוגע - תצליח.
אז אולי אתה לא רוצה להיתפס בתור הפסיכי שמתחיל עם כל מה שזז, אבל אם מישהי צדה את עיניך - אתה חייב את זה לעצמך.
&nbsp
אצלי ה-daygame זה מה שגרם לשינוי התודעתי הזה.
אין פה כלום... זה יותר מזל משכל. פשוט צריך ליצור את ההזדמנות ולקוות לטוב.

מסכימה

רק דבר אחד לא הבנתי:
"מה שמגדיר גבר-זה מישהו שהולך על המטרות שלו".
&nbsp
אני אישה ואני צועדת לקראת המטרות שלי.
אז מה אני גבר גבר?

matliv

New member
לא בטוח שזה רע...

אולי זו לא צורת הדיבור הכי מקובלת, אבל אחת המחמאות הכי גדולות שאני יכול לתת לאישה זה גבר גבר. (אם כי אני מודה שבדרך כלל אמנע מלהגיד לה את זה, אבל ככה אני אתפוס אותה ואתייחס אליה בשיחה עם חברים.)
לא במובן שהיא גברית. ברור שבזה אין שום דבר מחמיא או נחמד.
&nbsp
אלא בדיוק במובן הזה - שהיא רואה דברים כהוויתם. שהיא פועלת באופן רציונלי להשגת מטרה. שהיא מפרידה בין עיקר לטפל. אלו מעלות שנתפסות אצלי כגבריות. לא שאישה מנועה מכך שיהיו לה אותן - פשוט אם יש לה אותן, אז בשונה מרוב הנשים, היא גבר-גבר.
&nbsp
זו כנראה הדרך האלטרנטיבית היחידה שיכולה לגרום לי לחשוב שאישה היא מושכת...

Whale1

New member
אני פגשתי כמה רזים מאוד בחיי

לכולם היו בעיות זהות.
זה לא תכונה לא איכותית או משהו כזה, זה פסול רציני. מה לעשות.
אפשר להתפשר על מראה, פנים ותכונות אופי. כנראה שעל התפיסה הכללית של גבר (מינימום של גבריות) - לא...

Whale1

New member
ככה ככה

לא זכור לי שבאמת נדלקתי על מישהי. אבל שיהיה.. אני גם לא מחפש יותר מדי ריגושים - זוגיות יציבה ונורמלית וכו'. זה הכל.

Matzeket

New member
במחילה, כן?! אבל מה זה השטויות האלה שהכנסת לך לראש?!

הרזון שלך זה אחד הדברים המרכזיים שמונעים ממך מגע זוגי כי אף אחת לא תגדיר את זה כבא בחשבון בכלל?!!?!?
זה קשקוש גמור. פשוט קשקוש.

מילא אם הייית אומר 'עד עכשיו המראה שלי הפריע למי שהכרתי', מילא אם היית אומר 'רוב הבנות לא נמשכות לזה', מילא אם היית אומר 'נראה לי שהסיכויים נמוכים'
אבל אתה פועל לפי איזושהי 'עובדה' שהיא פשוט לא נכונה.

סטיבן הוקינג שבקושי לפלבל בעיניו מסוגל- מצא אהבה פעמיים בתור חולה ALS ובאחת מהן כבר היה משותק בכל הגוף.
אז כי אתה רזה?!?!!?

כולנו פועלים לפי כל מיני פרדיגמות והנחות עבודה.
אבל צריך להזהר לעשות את ההפרדה בין "דעות" ו"עובדות"
צריך להזהר ולעשות את ההפרדה בין "מה אני חושב עלי" ו"מה אחרים חושבים עלי" (וגם מה ש"אני חושב שאחרים חושבים עלי")- אלה שלושה דברים נפרדים בתכלית!!!!

מה קורה?!
החלטת שאתה לא אטרקטיבי לכלל בנות המין האנושי.
עכשיו , עם הסטייט אוף מינד הזה, אתה מנסה ללכת למצוא זוגיות.
ברור לך למה זה לא יעבוד?!
אתה כבר החלטת מראש מה בחורה שרואה אותך חושבת- לאף אחת אין סיכוי ככה ובעיקר לא לך.

ועכשיו לדבר היותר חשוב שאמרת "אני לא מוצא את הכלים לתקשר בעולם הזה".
זו בעיה הרבה יותר משמעותית מאיך שאתה נראה.
אם לא תתחיל עם בחורות, אם לא תוכל להעביר לבחורה את המסר שאתה רוצה בה- זה לא יוכל לעבוד.
וכמו שנאמר פה לא פעם ולא פעמיים-
כשיש לנו בעיה שמציקה לנו ואנחנו לא מצליחים לפתור אותה לבד, הולכים למצוא פתרון מבחוץ!
טיפול!
ויפה שעה אחת קודם
תדאג לעצמך, תמצא מטפל טוב ותן לעצמך מתנה - דאג לעצמך לחיים טובים יותר.

בהצלחה!!

Whale1

New member
איזה טיפול/באיזה מסגרת

פסיכולוגי? נוסה.
&nbsp
לגבי המשקל אני מקווה. תגובה תחתיך גם יוצאת מהתובנה הזאת.
&nbsp
נשמע נדוש, אבל אני לא יודע להתחיל עם בחורות. פשוט כך. אני לא חושב שהבעיה שלי היא כללית-חברתית.. אלא מאוד ספציפית.
&nbsp
תודה.. .:)
&nbsp

matliv

New member
לדעתי

אתה לא חושב נכון.
אתה לא משקיע את האנרגיה בכיוון הנכון.
הנה אופן החשיבה הנוכחי שלך:
- "אני לא יודע להתחיל עם בנות"
- "אני רזה מדי"
&nbsp
הנה מה שכדאי לך לחשוב:
- "האם אני עושה כמיטב יכולתי כדי להשתפר בלהתחיל עם בנות?"
- "האם אני עושה כמיטב יכולתי מבחינת תזונה ופעילות גופנית כדי לשפר את המראה שלי?"
&nbsp
הם אומרים ככה:
If you really want to do something, you’ll find a way. If you don’t, you’ll find an excuse
&nbsp
אין דבר כזה בנאדם שפשוט לא יודע להתחיל עם בנות. בדיוק כמו שאין בנאדם שלא יודע להכין עוגת קצפת. יש אנשים שלא למדו להכין עוגת קצפת, יש אנשים שלא למדו להתחיל עם בנות. זו יכולת נרכשת.
והלמידה של זה היא דבר מאוד פרקטי. צריך להתאמן. ומשתפרים.

Matzeket

New member
"נוסה" לא אומר כלום

אם יש לך חום
לקחת אקמול- לא ירד
הלכת לרופא- נתן לך תרופה: לא ירד
מה אתה עושה?! ...
אומר לעצמך שלנצח תחיה בסבל עם החום?! כנראה שלא.
כנראה שאו שתחזור לאותו רופא או שתגיע למסקנה שהוא לא עוזר לך וצריך רופא אחר או שבכלל החום הוא מבעיה בחימום בבית ואתה לא צריך רופא, אלא חשמלאי.

מה אני מנסה לאמר?!
לא רק שיש המון, המון(!!), שיטות טיפול ולכל בעיה ולכל אחד מתאימה שיטת טיפול אחרת, לכל שיטה יש המון , המון(!!) מטפלים.
למצוא מטפל טוב זה קצת דומה לדייטים, זה לוקח זמן, צריך כימיה, צריך מישהו שיבין אותך ובסופו של יום מישהו שיתאים לך.

טיפול פסיכולוגי זו כותרת גדולה להרבה מאד אפשרויות.
יכול להיות שפסיכואנליזה פחות תתאים לך, אבל אולי יכול להיות שדווקא קואוצ'ינג ממוקד זה מה שיצליח לקדם אותך
מצד שני, אמרת שאתה לא מצליח לתקשר (מילים שלך) ואולי דווקא טיפול התנהגותי יתאים.
(ובין לבין יש גם NLP ודמיון מודרך- ואלה רק הדברים שקופצים לי לראש עם כותרת, בלי להזכיר את כל אלה שעושים 'מיקס' מהרבה שיטות).
וגם אם החלטת על שיטה ספציפית לא אומר שהמטפל הספציפי שהגעת אליו מתאים ואולי יש מקום להחליף מטפל ולא שיטה.

אין תשובת בסדר..
צריך לקרוא על מה שיש לעולם להציע, לנסות להבין מה הכי מתאים לך ומושך אותך ואולי להתייעץ גם אם המטפל שתמצא אם בכלל אתה במקום שמתאים לך ואולי אתה צריך משהו אחר..
זה הרבה ניסוי ותעיה, הרבה מאמץ והרבה אנרגיות- אבל בסופו של דבר זו השקעה שתשתלם.

ונדוש זה טוב:
ככל שבעיה היא יותר נפוצה- יש לה יותר פתרונות...

בהצלחה!

Whale1

New member
שלבי הניסוי והטעיה והתהיה נגמרים מתישהו

זה עולה המון כסף. רק הטיפול הקודם היה במצטבר מעל ל10 אלף ש"ח. אין לי אפשרות לתת צ'אנס לכל המעוניין. בייחוד כשעל פניו אין שום רמז לכך שטיפול אחר יהיה שונה. הייתי אצל מטפל מוכר, מומלץ. גם לא התרשמתי אחרת.
&nbsp
אני מאמין שהבעיה של להתחיל עם בחורות קשה פחות מהבעיה של מבנה גוף - שהיא בעיה קריטית וקבועה יחסית.
אני מקווה להכיר ולו באופן שטחי את הדרך שבה כדאי לפנות לבחורות.
&nbsp
(לגבי נדוש, לאו דווקא, במקרים מסוימים זה אומר את ההיפך הגמור. כמו: שאלת משמעות החיים/מחלות ללא מרפא וכו'.)

jSb1

New member
מצטרף לאמירות לגבי הטיפול.

יש המון סוגים, יש המון מטפלים. מה שאחד עושה ויעשה לך שונה לגמרי ממה שהאחר יעשה.
לי דברים כאלה עזרו בכל מיני תחומים, וגם כשלא עוסקים ישירות בתחום הזוגי לפעמים מגיעים אליו. כי הכל קשור בהכל במוח שלנו.
שווה לנסות עוד אפשרויות ועוד טיפולים.

ולגבי לדעת להתחיל - לפעמים צריך להיות גמיש. אני התחלתי עם הבחורה שאני יוצא איתה עכשיו באמצעות מייל. ידעתי שגם אם אראה אותה שוב הסיכוי שאגיד משהו אפסי. הנסיבות הסתדרו איכשהו ובדיעבד הסתבר שהמייל הזה היה הדרך הכי טובה להגיע אליה.

אחותי בזוגיות עם בחור מאוד מאוד מאוד רזה

( אני אישית הייתי מארגנת לו דיאטת השמנה אבל אוקיי), יש מצב אפילו שיש לו הפרעת
אכילה כי פעם היו היה יותר מרופד והיום הוא לא יכול לראות את עצמו עולה בגרם אחד.
הם אוהבים מאוד אחד את השני. שוב אני אישית הייתי מכריחה אותו אם זה היה תלוי בי לאכול
כמה דברים ולהשמין כי הוא נראה לי רזה מידי אבל זכותה של אחותי להיות עם אנורקסים.
ולפני זה גם היה לה חבר רזה כמו הנוכחי .
אז ובכן אתם יכולים להשיג בנות.
נ.ב גם אחותי לא הייתה מתנגדת שישמין אבל המשיכה שלה לא נפגמת עקב משקלו הנוצתי

למעלה