חוסר נתינת אמון-

Nagini Potter

New member
אני מוכנה להתחייב...

ואת יכולה לדבר אליי מתי שרק תרצי... למרות שאנחנו לא מכירות אישית... אבל מה שבטוח - אני בחיים לא אפגע בך. אפילו אם אני אנסה (ואני בחיים לא!) אני לא אוכל! אז את תמיד מוזמנת להיות חברה שלי.... Nagini Potter

^^flower^^

New member
אולי לא

אני חושבת שדווקא פחד וחוסר ביטחון הם מקור טוב לצורך בחבר טוב, בהקשבה ותמיכה, דווקא אנשים שממש זקוקים לזה ירצו לבטוח בכל אחד ולפעמים בעקבות זה יפגעו!! אני חושבת שכל האנשים צריכים כזו חברות וכשבאמת צריכים משהו (כל דבר) עושים הכל בשביל להשיג אותו גם אלו "מחוסרי הביטחון" ימצאו מפני שללא החברות הם לא ישרדו...

LuNaTiC

New member
אוקיי, אז...

היי נטע, יעל ודפנה!! נטע.. תראי, אני דווקא לא חושבת שיש לי בעיה לתת אמון... אז כנראה זה באמת תלוי באופי של אנשים... יש מישהו שאני מספרת לו הכל, ועוד כל מיני אנשים שאני מספרת להם כמעט כמעט הכל... זה באמת קשור באישיות וגם, כמו שאמרת יכול להיות שמישהו נפגע בעבר ולא רוצה שזה יקרה לו שוב. ויש לי הרגשה שכל ההודעה הזאת שלי בכלל לא קשורה לנושא הפורום... אוה וול... יחסים בין אנשים הם באמת מאוד מרתקים... ^_^ -ענבל-

^^flower^^

New member
מישהו שיעזור

אנחנו רק בני אדם, אנחנו אנושיים!!! עוברים עליינו כל מיני דברים - עצובים, מפחידים, מרגשים, משמחים.... ואנחנו רוצים לשתף בדברים האלו אנשים אשר יעזרו, יתמכו, יצחקו או סתם יקשיבו. אנחנו לא יכולים לשמור דברים אצלנו יותר מידי זמן, אנחנו אנשים (לפחות אני) חברותיים שאוהבים את הסביבה ואוהבים להיות בה וחלק מ"הכייף" הוא להראות אהבה, לתת הרגשה טובה - חלק מזה זה לשתף ולהראות שאוהבים את הסביבה ובוטחים בה וזה עושה הרגשה טובה גם לנו וגם לסביבה!!! אני חושבת שלרוב האנשים יש לפחות חבר/חברה אחת טובים מאוד שבוטחים בהם ואפשר לספר להם את כל הדברים שרק נרצה והם תמיד יקשיבו, יעזרו, יתמכו וישמחו בשבילנו כי אנחנו צריכים את זה, אנחנו צריכים אהבה, אוהבים לקבל ואוהבים לתת לאנשים אהובים (דיברתי מהרגשה פנימית ומבט על החברה...)

Nagini Potter

New member
זהבונים אכן מתעניינים ביחסים בין...

...אנשים, אבל זהבונים הם בדרך כלל אנשים תמימים ונותני אמון, הם לא שונאים אף אחד (אפילו אם מישהו מנסה להרוג אותם, למשל) ולא אוהבים לכעוס... כך שבאופן כללי, בשביל זהבונים יחס בין אנשים זה דבר מאוד פשוט... בלי קשר - זהבונים בדרך כלל לא מספיקים ללמוד לדבר בכלל לפני שהורגים אותם, אבל זה כבר ממש ממש ממש לא קשור, אז לא משנה... סליחה מכל מי שלא מבין על מה אנחנו מדברות על ההרצאה... Nagini Potter

^^flower^^

New member
השאלה היא -

מזה זהבונים????? או מי אלו זהבונים????? זה מסכרן - בבקשה תנו לי הסבר!!

Nagini Potter

New member
טוב, הנה זה בא!

זו רק ההקדמה, דרך אגב, אם תאהבי אני יביא לך פרק ראשון נ.ב. הסיפור הזה כבר התפרסם בפורום הארי פוטר, הורים למתבגרים, ושירה וספרות. ^^ Nagini Potter

Nagini Potter

New member
אוי נכון שכחתי - ההסבר נמצא

בפרק הראשון... גם זה לא הסבר מלא, אבל זה מספיק לבינתיים. הסיפור נראה קצת כמו שילוב של הארי פוטר עם אקס מן, אבל בכל אופן... תהנו. Nagini Potter "סופר צריך לשתוק כשהיצירה שלו מדברת"

Nagini Potter

New member
נו הבנת או לא?

אל תשאירי אותי ככה במתח... *כוססת ציפוניים* ^_^ Nagini Potter

^^flower^^

New member
נראה לי ש.......

כן, פחות או יותר. דרך אגב יש לך כישרון כתיבה!!

Nagini Potter

New member
אה! תודה! *מסמיקה* בואי אני אסביר

זהבון, במובן הפילוסופי-מתוסבך-אנשים-שאין-להם-זמן-לקרוא-הרצאה-תברחו-עכשיו, הוא המצאה שלי, כמובן. כנראה שזה בגלל שיש כל כך הרבה רע בעולם, ואף אחד לא עושה טוב. כמובן, יש עוד מליוני סיבות טובות למה המצאתי את הזהבונים ולמה ככה, אבל אחד הנימוקים הוא שעם כל הרע הזה מסביב, אני רוצה שיהיה לפחות דבר אחד טוב, דבר אחד שהוא טהור לגמרי, דבר אחד שהוא בכלל לא רע. כמובן שאין דבר כזה, אז לא יכולתי לקחת-מן-הנמצא, אז המצאתי לי. ויצא דווקא סבבה. כאילו, אני לא חושבת שהסיפור כל כך מוצלח, אבל הדמות שלי יצאה סבבה, ואני מאוד אוהבת אותה. כמעט כמו חברה ^_^. Nagini Potter

^^flower^^

New member
אני ממש שמחה

והייתי מאוד רוצה אם יהיה יותר טוב בעולם!! זה טוב שלמרות שלא מצאת דמות כזאת יכלת להמציא אחת ושעוד תאהבי אותה!! אני לא חושבת שיכולים להיות דברים טהורים בעולם שלנו ושהם יהיו אמיתיים אז הדמות שהמצאת - טוב שיש לפחות אותה!!

למעלה