חוסר שאיפות

ומה אתה מצפה שנייעץ לך?

לא, ברצינות... אתה מעיד על עצמך שאתה חסר שאיפות, ומצד שני יש לך יעדים שהצבת לעצמך. למה מראש להציב יעדים אם אין לך בכלל רצון לשאוף להשיג אותם? אין לך בגרויות, אתה צריך לשפר אנגלית, אתה אחרי צבא ואתה לא עושה כלום עם עצמך? האמת שזה קצת עצוב שאתה מודע לזה, ולא ממש מתכנן לעשות משהו עם עצמך. חשבת לפנות לייעוץ לימודים, לא דרך אתרי אינטרנט? לחפש עבודה? להשקיע בתחביב כלשהו? לנסות לשפר את האנגלית -אפילו לא לצורך לימודים, אלא בשביל הידע הבסיסי?
מה אתה רואה את עצמך עושה כל החיים? יושב בבית ההורים רגל על רגל ומחכה שהדברים יקרו לך? מצטערת אם זה נשמע קשה, אבל אני לא מצליחה להבין אנשים כמוך. אם אתה מצפה שדברים ישתנו כדאי שתתחיל ממשהו.

אור 173

New member
תודה

עבודה יש לי.זמנית.זו מועדפת.בעניין הלימודים.אני כן רוצה ללמוד.אבל אני לא יכול!כי אני יודע שלא אצליח!בבית הספר ניסיתי וניסיתי,וכלום לא הלך,ועוד כשאני משלם על כסף מהכסף שלי(במקרה הזה,זה הפיקדון הצבאי,שאני מעדיף להשתמש בו בעתיד יותר,במידה ו..) לשלם ולא להצליח?זה יהיה התחתית שלי.

תודה לך העזרה,קראתי את התשובה שלך פעמיים ואני אלך לנסות להתייעץ באונברסיטאות הגדולות לעזרה,אם יש שם מסלולים כאלה(ולא בעיר שלי שהאוכלסייה קשה מאוד )

שיהיה בהצלחה!

בסופו של דבר יימאס לך מהעבודה המועדפת ותמצא את עצמך מותש ומבולבל. הייתי ממליצה לך דווקא לנסות מכללה שתנאי הקבלה שלה גמישים יותר ולא אוניברסיטה...
מעבר לכך - יש מסלולים כיום שמותאמים ללקויי למידה ולאנשים שלא מסתדרים עם מסגרות.

einat162

New member
תנסה את האונ' הפתוחה

אתה משלם פר קורס כשבסופו של דבר אתה יוצא עם תואר אקדמאי לכל דבר. תנאי הקבלה גמישים יותר מאוניברסיטה, אתה בונה לעצמך את המערכת ככה שאתה יכול להמשיך לעבוד תוך כדי.
כל קורס שתסיים במסגרת המסלול של התואר (שאותו אתה גם יכול לשנות בקלות יותר מאונ') נותן לך נקודות זכות אקדמיות שהולכות איתך גם אם תעבור לאונ' "רגילה".

Purple Mushroom

New member
תעשה מה שאתה רוצה

.גם מסע בן אלף מילים מתחיל בצעד קטן אחד".
אני (בערך) באותו מצב כמוך.
זה הכי כיף.
אפשר להתחיל ולהמשיך את המסע הזה ביחד :)
עבודה, לימודים, חיים... :)

Tsachi6

New member
מקבלים שכל - אין באמת ברירה

אם אנחנו רוצים להתפרנס כמו שצריך בעתיד ולהתקדם מבלי לחיות על גב ההורים בגיל 30.
רק השתחררת ואתה סה"כ 21 אז זה בסדר שהשאיפות אצלך קצת מבולבלות כרגע. כך עניינים באיזי ואל תרוץ, הכל בסדר. קח לך זמן מה, מצא עבודה זמנית, תעשה קצת כסף ותגבש עם עצמך מה אתה רוצה להיות.
גם אינסטלטור זה בסדר ולא מעט כסף, לא חייבים ללמוד לתואר. אבל תתחיל לחשוב מה אתה רוצה. אם צריך, צא קודם לטיולב חו"ל ותאוורר את הראש ותתגבש עם עצמך והרצונות שלך.

למעלה