חופש במערכת יחסים

YoniS007

New member
לדעתי, וסליחה שאני אומר את זה, יש לכם בעייה מאד רצינית

על פי איך שאני קורא את המפה, לא מדובר בחיכוכים נקודתיים על חלוקת אחריות בבית. אני חושש שכשהוא אומר שאת מפריעה לו, הוא באמת מתכוון לזה, מילולית. כל הבריחות שלו, לעבודה, לאמא שלו, לאיזו מציאות וירטואלית במשחקים, גם הם סימנים לרצונו להיות במקום אחר. כנראה שאו שאין לו אומץ או שאין לו צורך לפרק כרגע את המשפחה ולהתגרש אבל זה עשוי לבוא בעתיד. אולי הוא מרגיש שיש לו כרגע מקום נוח לחזור אליו וכל מה שמקלקל לו קצת את הנוחות, אלה ההצקות המזדמנות שלך. אני במקומך הייתי בוחן לעומק את היחסים האלה, בכובד ראש, מכיוון שנשמע שהבעייה מהותית ועמוקה. זה גם יאפשר לך להיות מוכנה לאפשרות שיבוא להגיד לך שלא מתאים לו להמשיך ככה ורוצה להיפרד. לדעתי זאת אפשרות עם היתכנות די גבוהה.

לין120

New member
נשמע שהוא לא בקטע שלך יותר

והוא נתפס על ה"חופש" הזה כדי לגרום לך להרגיש רע עם עצמך ולהשליך את התחושות הקשות שלו עלייך, שאת היא לכאורה הגורם לכלא שהוא שבוי בו. הכלא הוא בעצם אורח החיים המחייב הזה שנקרא זוגיות/ נישואים שכבר לא מתאים לו והוא סובל בו. זה לא רלוונטי שהוא אומר לך שהוא אוהב אותך גם גבר שמכה את אשתו אומר לה שהוא אוהב אותה. ההתנהגות חשובה ולא המילים. בזוגיות בריאה ואוהבת אז לגבר אין בעיה לומר מתי הוא חוזר מהעבודה והוא משתף כמה שיותר. במקרה הזה הוא מחפש להתרחק במסווה של "חופש".
אחרי אמירה ברורה כזאת של החופש חשוב לי יותר ממך תחשבי פעמיים אם את רוצה להיות עם גבר שלא סגור עלייך.

Eppur si muove

New member
קשה לדעת מה קורה שם, אולי משבר גיל הארבעים?

השגרה אכן שוחקת אבל זה נכון לגבי כולם. ואנשים בכל זאת ממשיכים, מוצאים את ההנאות הקטנות והגדולות שנותנות כוח להמשיך ונותנות משמעות לחיים. מה שאני מתרשם זה שיש איזה פן מאד ילדותי בבעלך. הזיקה לאמא, משחקי המחשב, התלונות והקיטורים, הבריחה מאחריות, והאגואיזם, אולי אפילו אגוצנטריות.

זה יכול להיות איזה משבר גיל הארבעים שהוא עובר (איך הוא היה לפני זה?) אבל יכול להיות כל דבר החל משחיקה ותסכול ועד שהוא מאוהב במישהי אחרת (יש גם סימנים אחרים? שיחות טלפון סודיות, קנאות לפרטיות? פחות חשק במיטה?) וכשהוא לא בבית הוא גם לא בעבודה וגם לא אצל אמא.

בכל אופן, אם הוא לא משתף פעולה עם טיפול אז את תצטרכי לקבל החלטות לבד, האם את רוצה להמשיך ככה או לחפש את האושר במקום אחר.

בדיוק. אוי-וי-וי, לקחו לו את החופש, בוווו-הווו

מסכני קטן, הוא חשב שאפשר להשריץ ילדים ועדיין לשחק במחשב כל היום וללכת לאמא ולהיות מרכז העולם, ואת האישה הרעה לא מרשההההה לווווווווו

אלב86

New member
לדעי יש פה רק 2 פיתרונות אפשריים שמובילים לזוגיות שמחה

או ש, או ש,
&nbsp
או שא מתגרשת ועוד כמה שנים תמצאי זוגיות מתאימה.
או שאת יורדת ממנו לחלוטין מכל הלב ומחליפה בעזרה קנויה: בייביסיטר, מנקה, לקנות אוכל בחוץ, כל מה שמקל עלייך.
&nbsp

למעלה