חופש גדול ב-
אנשים

מכירה הכל חוץ מסיזונס אנד

מיירדס, גוטיקה והאגרד... מצאתי את כולם, נמ תגידי לי מה חסר לך ואשלח לך.. תודה..
עוד המלצות יתקבלו ברכה

LadySilkworm

New member
חסרים לי שירים של מיירדס :'(

מצאתי רק אחד, ואת השאר שמצאתי אני לא מצליחה נמ.. "להשיג" P: את יכולה לשלוח לי למייל בקובץ ZIP את השירים שיש לך שלהם? ל [email protected] או אפילו למסרים פה בתפוז [ ובקשר לגות'יקה- חסרים לי רק כמה שירים מהאלבום the cliff of suicide :p אז אם השגת את *כולו* אני אשמח :) תודה O:

LadySilkworm

New member
נמ ועוד המלצות

the sins of thy beloved fields of the nephilim REM נמ.. ויש עוד כמה בטוח, אבל שום דבר לא עולה לי כרגע.

הממ פאוור ופרוג' איכותי

Savatage Ayreon Evergrey symphony x Axel Rudi Pell vandeb plas mystic Prophecy Queensryche axenstar jorn The Dogma (ואם את מצליחה למצוא משהו חוץ מבלאק רוזס תשלחי לי פליז
להקה ממש טובה אבל קשה למצוא דברים שלהם :/)

e b 2 2

New member
הם עדיין צריכים להיות מקום ראשון ברשימה הזו

(פורטנוי)

דברים טובים אחרים (לא בטוח שזה הסגנון שלך)

Devil Doll (מוזיקה סימפונית עם שילוב אמבינט ואלמנטים של רוק ומטאל) Virgin Black (דארק מטאל- עם כל מובן המילה) Shape of Despair (פיונרל דום מעולה) Novembers Doom (דום- דת') Draconian (דום- גות') Foerst of Shadows (דום) Trail of Tears (גות' מעולה, לא הגות' המשעמם של האלבום האחרון של סירניה וליבז' אייז) Turisas (וייקינג פולק) Emperor (בלאק) Wintersun (פרוג עם שילוב של וייקינג) Blackmore's Night (פולק רוק) Katatonia (רק שני האלבומים הראשונים- דום- דת') זה הכול. תהני.

אזירפאל

New member
../images/Emo207.gif שאלה קטנה :)

ממ, אני מודה, אני לא מכיר את נייטוויש כל כך טוב. כלומר, אני מכיר רק את ווישמאסטר ו-CC, פלוס עוד שירים בודדים (כמו פלאנט הל, נימו ורומנטיסייד) ואני רוצה להכיר יותר כמובן.
אז מה כדאי לקנות קודם? אושנבורן או וואנס? לפי ההודעות פה וואנס חרא, אבל ראיתי כמה שגם לא ממש מחבבות את אושנבורן, אז פשוט תמליצו לי עכשיו וזהו.
תודה

Itay Simons

New member
לא יודע להגיד לך...

אושנבורן מדהים, יותר מוואנס לדעתי- אבל הוא "כבד" כזה... וואנס יותר קליל...תחשוב מה אתה מעדיף, "כבד" או "קל".

למעלה