חופש גדול ב-
אנשים

LightbuIb sun

New member
../images/Emo6.gif

בטוח שזה אמיתי? (ז"א שהאדם הזה אמיתי, ושזה באמת השם שלו, וזה לא ערוך?)

Glusiking

New member
יש לי עצה פשוטה מאוד!

כנסו ל www.tv-links.co.uk, כנסו ל cartoons, חפשו פאמילי גאי, יש שם את כל העונות.. הבעיה היחידה שזה בלי תרגום, אבל לי אישית אין בעיה עם זה.. הסדרה הכי מצחיקה שראיתי בחיים!!!

LightbuIb sun

New member
היי גלוסקי../images/Emo3.gif

אני מאמין שרצית לשרשר ל-Handlessman ולא לי:) פשוט תלחץ על "הוסף תגובה" בהודעה שלה אתה רוצה להגיב, ולא להודעה האחרונה בשרשור.

Musedol

New member
אופס! במקום מיוז תעשו של פורקיופיין

רק עכשיו שמתי לב לזה.. *מסמיקה*

Musedol

New member
פאם פידם, פידי בידי באם

שיר תחילת השבוע (של מיוז)- ***פורקיופיין במקום מיוז*** trains שיר תחילת השבוע (לא של מיוז)- *** פורקיופיין במקום מיוז*** Blood On The Ground - Incubus קליפ תחילת השבוע- NSync- POP :p ?! מבחן שהיה לכם- האחרון היה בגרות בהיסטוריה, עוד 3 ימים יש את האחרון לשנה- לשון
תגלית תחילת השבוע (משהו שגיליתם ובא לכם לשתף)- אני טסה אוטוטו :} דבר טוב שיקרה השבוע - נעבור את הבגרות בלשון וכפינאלה לשנה הארוכה והקצרה בו זמנית נטוס לארה"ב דבר רע שיקרה השבוע - אני לא עובדת מספיק
קניית השבוע (משהו שכבר קניתם או שאתם מתכננים לקנות)- מתנה למורה הפרטית שלי, מתנה לאחותי, סלט מהפיצה האדם שעשה לכם את תחילת השבוע- עודדי Bullshit תוכניות לסופשבוע- לארוז וללמוד לבגרות תוכניות לחופש הגדול- ארה"ב, עבודה עבודה עבודה, אילת, עבודה עבודה עבודה מסר שאתם רוצים להעביר לאומה- תשתו דיאט קולה- זה מפוצץ במים ולא משמין! תמונה שאהבתם-

Glusiking

New member
לא הייתי פה הרבה זמן, התגעגעתי בתכלס..

מוסיקה!!! שיר תחילת השבוע של פורקיופיין: Trains, כבר די הרבה זמן.. שיר תחילת השבוע לא של פורקיופיין: Robbie Williams & Maxi Jazz - My Culture. שיר לשמוע בווליום חזק. קליפ תחילת השבוע: Lamb Of God - Redneck.. פשוט קליפ רשעעעעע
מבחן שהיה לכם: בגרות בהיסטוריה.. הלך כ"כ גרוע..
תגלית תחילת השבוע: פאאאאאאאאק, מיוז מגיעים!!! אני יודע את זה כבר די הרבה זמן, אבל כל פעם שאני חושב על זה זאת תגלית... דבר טוב שיקרה השבוע: הרסיטל של יוגב!!! (יוגב השני, לא אני.. המתופף שידוע לכם בתור ytsejammer..) דבר רע שיקרה השבוע: בגרות בבילוגיה
קניית השבוע: בתקווה, לקנות השבוע את הרגלים רעים - החדש של יוני בלוך.. האדם שעשה לכם את תחילת השבוע: הממממ... מעניין... אהההה... לא מישהו ספציפי.. תוכניות לסופ"ש: *לא* לנסוע לת"א!!!! ווווהווווווו!!!
אה, לקבל פרס הצטיינות חברתית מהעירייה..
מסר שאתם רוצים להעביר לאומה: אולמרט תתפטר
תמונה: הגיטריסט של Rage Against The Machine, טום מורלו, בתמונה גאונית בהופעה.. איזה יופי...

Benn Is Kane

New member
יש כבר פרטים על ההופעה של מיוז?

הבנתי שזה כחלק מאיזה פסטיבל בת"א, אבל זה רשמי? יש תאריכים? מתי מתחילה מכירת כרטיסים?

Glusiking

New member
אין עדיין יותר מידי פרטים..

מה שכן ידוע, זה שהם יופיעו בפארק הירקון, כחלק מפסטיבל שיימשך ככל הנראה 2-3 ימים.. הם יופיעו ב1/2 לאוקטובר! מכירת הכרטיסים, לפי הבנתי, תתחיל בעוד מספר שבועות.. מיוז מגיעים ביחד עם פלסיבו, ועוד להקה ששכחתי.. בקיצור, יהיה פה כיף חיים בתחילת אוקטובר!!!!!

Musedol

New member
הם מגיעים עם דה ראפצ'טר או משהו כזה..

קיצר, יהיה שמח

זה יהיה בפארק הירקון.

פסטיבל הופעות. פלסיבו, מיוז ועוד להקה... זה ימשך 3 ימים- מה- 30 בספטמבר עד ה-2 באוקטובר.

Ytsejamer

New member
חם לי....אהההההה

שיר תחילת השבוע של פורקיופיין: Futile שיר תחילת השבוע לא של פורקיופיין: Lamb of God - Walk With Me In Hell קליפ תחילת השבוע: PT - FOABP מבחן שהיה לכם: פיזיקה....היה מבחן, אבל לא עשיתי חחחחחח תגלית תחילת השבוע: או מיי גאד אני הולך לראות את איירון מיידן לייב ביום שבת1!!!111!11!11! דבר טוב שיקרה השבוע: קשה לבחור בין לטוס לפסטיבל מטאל עם שני חברים או הסיטל שלי!! דבר רע שיקרה השבוע: הולכת להיות לי שפשפת כל כך קשה פחד אלוהים.... קניית השבוע: אם ירצה השם אני עושה "טרייד" על הסנר שלי....וגם אם הוא לא ירצה כנראה אני אעשה טרייד.... האדם שעשה לכם את תחילת השבוע: גלוסי הידוע לכם כ Glusiking.....איזה שפיץ הוא וואאאאא תוכניות לסופ"ש: לבלות שלושה ימים בשכרון חושים בבלגיה בעיצומו של פסטיבל מטאל - Graspop! מסר שאתם רוצים להעביר לאומה: Fאנק זה טוב Pאנק זה חרא חחחחחח תמונה: מי היה מאמין שבן אדם אחד צריך כל כך הרבה פדאלים....... Terry Bozzio

InnocenceLost

New member
חם לי :(

MUSIC makes me lose control שיר תחילת השבוע (של מיוז)- darkshines שיר תחילת השבוע (לא של מיוז)- porcupine tree - shallow קליפ תחילת השבוע- radiohead -paranoid android Just because.. מבחן שהיה לכם- השבוע כלום תגלית תחילת השבוע (משהו שגיליתם ובא לכם לשתף)- אממ, שבק ס מביאים אותה בהופעת איחוד בספטמבר :) דבר טוב שיקרה השבוע - פגישה עם מישהו דבר רע שיקרה השבוע - טפו טפו מקווה שכלום! קניית השבוע (משהו שכבר קניתם או שאתם מתכננים לקנות)- נעליים, תיק, 3 ספרים (ואמא קנתה לי קרוקס
) האדם שעשה לכם את תחילת השבוע- ידיד שלא ראיתי המון זמן Bullshit תוכניות לסופשבוע- מסיבה איפושהו תוכניות לחופש הגדול- עבודה, נהיגה, פולין, מסיבות .. יהיה מעולה! מסר שאתם רוצים להעביר לאומה- מגרד לי בעין תמונה שאהבתם- לא אהבתי :) מועתק מפורמיוז

למעלה