חופש גדול ב
אנשים

danduuu

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifבואו בהמוניכם

לפורום HIM-פורום 1470
הפורום מוקדש ללהקת המטאל הפינית HIM, שהחלה את דרכה ב1995 והוציאה את אלבומה הראשון ב1997. בקרוב יוצא אלבום האולפן ה-6 של הלהקה שייקרא Venus Doom. אז לכל אוהבי HIM, הפורום מחכה לכם בידיים פתוחות, כדי לדבר, לשתף ועוד על הלהקה שכולנו אוהבים
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1470
[בבקשה, בלי תגובות של "HIM זה חרא", "איכס אני לא סובל אותם" או דומות להן. מי שלא אוהב שפשוט לא יגיב. וגל- אני יודעת שאת שומעת אותם קצת
אז בואי אלינו
]

Super Alonit

New member
אני לא אוהבת אותם,

אבל אני אוהבת אותך.
זה מספיק טוב כדי להצטרף?

danduuu

New member
כן כן כן תצטרפי! ותציפי לנו את הפורום ^^

אני אוהבת אותך המון המון המו
*מושיזם*
זה יהיה מגניב אם תצטרפי

rubin78

New member
מהדקים דבשות! מופע מחווה ל CAMEL !!!

הדבשות בשעתיים של הגמל האגדי. זה קורה ביום רביעי ה-18 ביולי בשעה 21:30 מועדון הקולטורה הרצל 154 תל אביב. דנה אייזן - חליל וגיטרה. יואב מירום - גיטרה בס. דני אשכנזי - גיטרה. טל רובינשטיין - תופים. יונתן דורון - קלידים. [email protected]

Amir Noy

New member
"להקת הדבשות"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

danduuu

New member
מה מצחיק?../images/Emo11.gif

ואם לי הייתה דבשת היית צוחק עליי?
ואם הייתה לי להקה שקוראים לה "האסלות" או "עצירות" או משהו בסגנון, גם היית צוחק?
סתם נו, משעמם לי אל תתייחס להודעה המוזרה הזאת

skipp

New member
../images/Emo207.gifהייתי שלשום ואתמול ביום סיירות...

ועכשיו אחריי שישנתי, אכלתי והכי חשוב... התקלחתי, אז חשבתי שאוליי זה יעניין אותכם, קיבלתי חובלים... שזה סבבה לגמריי אבל רציתי יותר שייטת, נו ניחא

danduuu

New member
וואו כל הכבוד!!!../images/Emo47.gif

אולי נתראה מתישהו
חיל הים
ואי אפשר להתקדם מהחובלים לשייטת או משהו כזה? ~סורי אם זאת שאלה דבילית, אני פשוט לא כ"כ מבינה בזה~

danduuu

New member
תבקשי להיות בק"שית כמוני ../images/Emo3.gif

ואולי תשרתי איתי ^^

זה בקרית שליטה ימית?../images/Emo122.gif

אין לי מושג בקיצורים האלה.. קראתי על זה ורציתי להיות אבל לא שלחו לי מנילה וגם לא נראה לי שעומדים לשלוח לי ואין לי מושג איך לבקש...

danduuu

New member
כן זה בקרית שליטה ימית ../images/Emo9.gif

ותכנסי אולי לאתר של חיל הים [פשוט תחפשי בגוגל
] ויש שם מקום שאת יכולה לבקש מהם דברים, כאילו בקשות או משהו כזה, והם עונים לך באימייל אחרי איזה יומיים בערך..אז תבקשי מיונים לבק"שית או תשאלי אותם איך אפשר. או שפשוט תתקשרי לקד"צ [אמור להיות לך את הטלפון באתר עולים על מדים או בצו גיוס וכו'] ותבקשי מהם מיונים לזה, תגידי להם שלא שלחו לך מנילה ואת רוצה מיונים לזה או משהו כזה.. תנסי מה אכפת לך
מקווה שעזרתי לך בייב

danduuu

New member
אז את קוראת לי סתומה?../images/Emo7.gif

את לא אוהבת אותי יותר

למעלה