זה כן, וזה בדיוק ככה וזה לא תקין.
לאנשים יש צורך בזונות? אולי הגיע הזמן להפסיק להשתמש במשפט הזה. אתה רוצה אורגזמה, לך תאונן. אתה רוצה סקס, תכיר בחורה, תזדיינו לכם בכיף. להפוך סקס למשהו טכני, קר ומגעיל תמורת כסף זה לא משהו שנאי מוכנה לקבל. פשוט לא. אין השפלה בזנות, אתה אומר, ואני אומרת אוהו כמה שיש השפלה, כי מה שקורה זה שהנשים האלה הופכות לכלי קיבול של הזרע של הגברים שקונים את הגוף שלהם לחצי שעה בשביל זיון. וזונה מקבלת בערך 10-20 קליינטים ביום. ואם להזדיין עם ממוצע של 15 גברים ליום זה לא עניין משפיל, לא בריא, מדכא ונוראי בעינייך, אז אין לי עניין לנהל איתך דיון, כי אחרי הכל אין לך מושג מה זה להיות אישה. זונות צריכות לשלם מיסים? בולשיט. אם היו מערכות חינוך נאותות, אם היו תקציבים נורמליים לחינוך מיני ושוויון, אם היו מקדמים נשים בתפישה הכללית בעולם, לא כולן היו "בוחרות" להזדיין בשביל כסף. המגמתיות היא ניצול של נשים. נשים הן הסקטור הכי מנוצל בעולם. זה מביא אותנו לדיון קצת פילוסופי על מעמד האישה בכלל, ובשורה התחתונה יש מנגנונים חזקים ומשומנים שממשיכים להוות כלי דיכוי לנשים בכל תחום ותחום בחיים שלנו. לדרוש מיסים מזונות זה יריקה בפרצוף של החברה שלנו. וזה כן "אין מה לעשות". זה במקום להלחם באחת העוולות הנוראיות שיש במדינה נגד נשים, אז אתה מציע גם לקחת להן מיסים, כשמראש יכולת בעצם למנוע מאותן נשים לעסוק בזנות, אם הייתי מטפח את הדימוי העצמי שלהן, אם לא היית מדכא אותן בוקר צהריים וערב ומפמפם להן משחר ילדותן שהן המין היפה, אז כדאי שהן יהיו יפות וישתקו. אתה נאיבי לגמרי, אם אתה חושב שבאמצעות מיסוד הזנות רק המקומות הלגיטימיים יפתחו. אין לי יותר מה להגיד לך בנושא הזה. פשוט נאיביות. אין סיבה נראית לעין שמישהו יחליט לסגור את מכון הליווי שלו, רק בגלל שהוא לא קיבל רשיון לעסק. מה גם שיש המון מכוני ליווי שהן חברות קש, כלומר, הקימו חברה שאמורה לעסוק נגיד בבניית אתרים, או יבוא כסאות פלסטיק ובתכלס מתנהל שם מכון ליווי(ואני לא ממציאה כאן, חלק מתחקיר שערכתי לכתבה בנושא הפגישה אותי עם כמה סרסורים שהסבירו לי יופי איך מתחתמנים ומסיאים אותה בקומבינות בשביל להכניס הוצאות רפואיות, שכר דירה והוצאות משרד ולקבל על זה עוד החזרים וכו´). אם אתה מתכוון לנסות מתישהו זיון עם זונה, אז סליחה, זה פשוט מגעיל אותי ואין לי מושג בעצם מה אתה מחפש כאן. להזדגיין עם זונה בשביל החוויה נשמע לי נורא ביותר. אני מניחה שיש בך סקרנות טבעית של בחור בן 18 וחצי, אבל אני מקווה שגם הסקרנות הזו תעבור לך מתישהו ולא תיקח חלק מהתעשייה הנוראית והנצלנית הזו. לגבי חוקים, שוב, הנאיביות שלך גורמת לי לחיוכים עצובים. יש כבר חוקים שאמורים להגן על נשים, אבל לא מיישמים אותם כראוי, לטעמי. יש במשטרה דברים יותר "חשובים" מאשר לשלוח ניידת בכל פעם שמישהו מרביץ לזונה(רוצה קצת עדויות של שוטרים שמעלימים עין מסוג כזה של אלימות, כי תופשים זונות כסוג ז´?). הרי גם אם שולחים ניידת לבית "רגיל" כהגדרתך, שבו מדווח על בעל שמכה את אישתו, חלק גדול מהמקרים האישה סותמת ת´פה ולא מתלוננת, כי היא מפחדת, ובחלק גדול השוטרים מנסים ליישב את הריב בלי שום התערבות מיוחדת. אין דבר כזה "זונה וטוב לה". אין דבר כזה לעסוק בזנות מבחירה, ושוב אנחנו חוזרים כאן לדיון פילוסופי מסוים על בחירתן של נשים בעיסוק בזנות. אני לא חושבת שיש דבר כזה לבחור להיות זונה. אנחנו, הנשים נולדנו לתוך עולם מושגים מקובע שנקבע עוד משחר ההיסטוריה. אנחנו נולדנו לתוך מציאות נצלנית ושוביניסטית וסקסיסטית. וגם אם אישה אומרת "אני זונה כי זה מה שאני הכי אוהבת לעשות", אני לא אאמין לה. גם אם נראה לה שהיא באמת בחרה. עצם העובדה שנשים הולכות לנישה של זנות, זה אומר שהנישה הזו קיית בגלל אינטרסים גבריים וסקסיסטיים. רויטל.