קראתי, נו אז?
אם יש 10 אחוז(וברור לי שאני מגזימה כאן) זונות מאושרות, סבבה להן. אני חושבת שהיא מדקלמת שטויות. דג ששוחה באקווריום לא רואה את המים בהם הוא שוחה, והיא לא רואה בעצמה את האסון שהיא ממיטה על עצמה. ויש לי המון מה להגיד על זה ואין לי מושג איפ הלהתחיל האמת. אוי, כמה לעסתי כבר את הניסוחים האלה שלי בעניים זנות. איפה להתחיל? ושוב, אני אחזור ואומר שהיא מדברת על טיפול בסימפטומים. אני מדברת על עיקור המקור. המקור הפטריארכלי, השוביניסטי, הסקסיסטי הזה. כמו שכתבתי הודעה אחת למעלה, אנחנו, הנשים נולדנו לתוך עולם מושגים מקובע. למציאות מוכתבת מראש. מציאות שאומרת לנו שזונות זה צורך של החברה ועל כך נאמר "בולשיט". לא קונה את הדמגוגיה בשקל וחצי הזאת. ליעד קנטורוביץ´ יכולה להמשיך להאמין שטוב לה ומגניב לה, ושהיא שולטת במיניות שלה באמצעות היותה מלכת סאדו שמרוויחה כסף מהשפלות. אני לא מאמינה למילה אחת שלה. אני חושבת שאני בכלל לא פטרונית ומתנשאת, אבל אני כן חושבת שכל אישה באשר היא אישה היא קורבן במינון זה או אחר. אז אני קורבן בחיים שלי, בתחומים שאני יכולה להבחין בהם ולפעול נגדם ולפעול לשינויים. אבל יש קורבנות שהרבהיותר עמוקות בסיפור הזה, בדיוק כמו ליעד, שרק חמלה כנה יש לי כלפיה. רויטל.