חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס

dafnaleh

New member
חוץ מרד הוט צ'ילי פפרס

אילו עוד זמרים \ זמרות \ להקים \ להקות אתם אוהבים?

*אמורה ללמוד למגן במתמט'*

אז ככה: אירוסמית' גנז אנד רוזס (רק שלא יסקלו אותי, הא?) אואזיס ירמי קפלן וכמובן, עברי לידר (איזה כיף שהייתה הופעה אתמול
)

tell me about it...

ביום חמישי יש את המגן במתמטיקה, ב3.5 יש את המגן בהיסטוריה, ב5.5 יש לי בגרות בכתב בספורט (איך דפקתי את כל אלה שהיו צריכים לעשות 12 ריצה...לי פשוט נתנו לקרוא כמה מאמרים... אישורים מוזרים מהרופא זה כיף
) ואז מתישהו בהמשך חודש מאי יש לי בגרות מעבדה בביולוגיה, מבחן בספרות, מגן בספרות ועוד ועוד דברים משמחים. ואז מגיע יוני- ואז מתחילות הבגרויות. כיתה י"ב זה כיף

lollapalooza

New member
נאמ לא להתלהב,

אני לא עשיתי בגרות בספורט בכלל. לא בכתב ולא בעל פה ולא כלום. ולא שהיה לי אישור, אני סתם מבריזנית.
וכן, יש לי תעודת בגרות. יאיי.

dafnaleh

New member
אני עשיתי

זה היה מגוחך כל כך. היינו צריכות להמציא ריקוד עם כמה אלמנטים קבועים מראש. בחרנו את "Daydreamer" של Menswear (נדמה לי) והיה משעשע.

lollapalooza

New member
זו גם הייתה הבגרות אצלנו.

וזה באמת מגוחך. ואיזה כיף שלא עשיתי.

אצלנו זה היה המגן

וחברות שלי ואני לא הגשנו ואף אחד לא שם לב... אני מעדיפה לא להגיד עם איזה שיר עשינו

מורה קצת מטומטמת

קראו לאנשים מכיתות אחרות להשלים את זה אבל המורה שלנו כנראה החליטה שזה לא כזה משנה... האמת שהגשנו פעם אחת בלי מוזיקה ואמרנו לה להתעלם מזה אז אולי היא בעצם לא התעלמה מזה, שיהיה, אם יש לי 56 בספורט אני מרוצה.

../images/Emo12.gif

עשיתי מבחן זריזות וכפיפות בטן. אני יכולה לחיות עם זה... עברתי!

lollapalooza

New member
נאמ ../images/Emo9.gif

היה לנו שרשור כזה פעם, לא
אבל ממש בהתחלה אז זה לא נחשב.
וסחתיין לדפנה על הרעיון
ולענייננו- יש המונמון, אני אנסה לזכור הכל-
פינק פלויד, רדיוהד, הדורז, לד זפלין, ג'ון פרושאנטה (מי זה
), ג'ף באקלי, קצת אר אי אם, קצת סקס פיסטולז, מיוז, ג'יינז אדיקשן, דייב נבארו (דיסק סולו חמוד ביותר), נירוונה, פו פייטרז, וויט סטרייפס פה ושם, המארס וולטה, קצת פרל ג'אם (אני עדיין מתלמדת בקטע שלהם), ובטוח שכחתי עוד כמה חשובים. ישראלי כמעט ולא שומעת. רק ברי, עברי לידר ורוקפור המצויינים.

dafnaleh

New member
Moi

הכי הכי- את רד הוט צ'ילי פפרס. אחר כך REM כמובן. חוץ מאלה יש את(ללא סדר מסוים): Pearl Jam The Cure Fugazi Sex Pistols The ramones Smashing Pumpkins Radiohead Mr. Bungle Funkadelic לא לכעוס, אבל Megadeth די בסדר לטעמי. לא שמעתי הרבה ישראלי שאהבתי, אבל אני יכולה לסבול את "הבילויים" וגם את יוני בלוך. אבל יוני בלוך יעבור לי כשהוא יתפרסם קצת יותר. מן קטע שכזה. יש עוד? המ אני מניחה שכן, אבל לא עולה לי כרגע לראש.

lollapalooza

New member
אעעעעעע

כשיוני בלוך יתפרסם קצת יותר
יותר מזה
את רוצה להרוג אותי
אני לא יכולה לסבול אותו יותר, והוא דווקא חמוד. המוזיקה שלו לא משהו לטעמי, חביבה, אבל פשוט דוחפים את השם שלו לכל מקום ועושים ממנו כוכב על (והוא ממש לא כזה) ובקיצור- הגזמה פראית ביותר.

lollapalooza

New member
אה כן,

אייל- אם אתה קורא את זה אז
. יודע שניסיתי.
וזהו, אני אפסיק להציף את השרשור הזה.

למעלה