לא מרצון, בכל אופן. אבל מהפעמים הנדירות שזה כן קורה- הוא תמיד שם. ואני לא מדברת על המוזיקה, אני מדברת על הנטיה של אנשים לנפח כל דבר. כולה זמר מתחיל עם שירים בינוניים. מה ההתלהבות
דברים שאני שומעת הרבה: משינה, מטאליקה, אנוק. דברים שאני שומעת קצת: פוליס, סטינג, המכשפות, שלמי ברכה, יובל בנאי, הסמית'ס, תיסלם ועוד כל מיני שאני לא זוכרת כרגע.
blink 182 linkin park metallica rancid good charlotte KITTIE slipknot afi mest nofx foo fighters evanescence marilyn manson simple plan limp bizkit יש עוד אבל התעצלתי (כן כן אני יודעת שאני קצת לא קשורה אבל לא נורא)
לועזי: GYNS N' ROSES BEATLES NIRVANA METALLICA AEROSMITH OASIS REM TRAVIS ויש עוד כמה עיברי: משינה פורטיס ברי בחרוף מופע הארנבות של ד"ר קספר שייגעצ כוורת החברים של נטאשה אביב גפן מוניקה סקס וכו'...
Led Zeppelin Jimi Hendrix Deep Purple Chuck Berry The Beatels The Animals THe rollin' stones Bob Dylan The Clash Meat Puppets SEx pistols The Ramones NOFX Bad Religon Meat Puppets Metallica Alice In Chains NIRVANA PEARL JAM GREEN RIVER MUDHONEY BLACK FLAG Foo Fighters PINK FLOYD IRON MAIDEN זה כל מה שאני זוכר כרגע אבל יש עוד המון