חוצפה

shian

New member
חוצפה ../images/Emo46.gif

השעה 2:00 בלילה וברגע זה מפנה משאית זבל את הזבל ברחוב שלי. ראיתי אורות נדלקים גם בדירות אחרות אז אני מניחה שאני לא העצבנית היחידה כאן. התקשרתי למוקד וענה בחור חמוד שאסור להם ומטפלים בזה עכשיו אבל את התינוקת שלי שהתעוררה ונמצאת עלי כרגע זה לא ממש מנחם.

זה הדבר הראשון שעבר לי בראש בבוקר

לפנות מיידית לשוצמן בעניין. אצלינו כל השכונה היתה על הרגליים למשך 40 דקות בין 01.00 עד 01.40. אין שום סיבה שבעולם - גם אם החג מאלץ לחרוג בשעות הפינוי - לחרוג לשעות הקטנות של הלילה. אנחנו בחתך בין איזורים - ספרתי לפחות 3 משאיות, ברעש אימים.

ארזS

New member
חוצפה, נכון, אבל פורסם מראש

שיעשו את זה בשעות לא מקובלות ועם התושבים הסליחה... השאלה היא מה נקרא "שעות לא מקובלות" ?

תשובת שוצמן

חנה בוקר טוב עבדו על פינוי האשפה כל הלילה בכל העיר וזאת מכיוון שהצטברה אשפה של כל החג והשבת סה"כ 4 ימים. כל הפחים בעיר עלו על גדותיהם וזאת סכנה גם מבחינה תברואתית כך נהגו גם בעבר מבקש שתעבירי את המסר גם בפורום

ATAF151

New member
תשובה לא מקובלת

אפשר היה להסתפק בפינוי חלקי עד השעה 23:00 ולהמשיך בבוקר.

הפעם, עם כל ההבנה לאילוצי המערכת

אני מסכימה איתך. הייתי מוחלת גם על התחלה חד פעמית בחמש וחצי - שש בבוקר, לצורך העניין. בעיית הפינוי בחגים היא אכן מורכבת, אולם הרעש באמצע הלילה גבל בבלתי נסבל.

פינוי אשפה בצאת החג

ראש השנה ושבת הם חגים ומועדים בהם אוכלים הרבה ומצטברת אשפה בכמות רבה יותר מיום חול. השבת יוצאת אחרי שמונה . צריך לפנות את האשפה בכל העיר עבדו 6 משאיות 24 שעות כדי לפנות את כל העיר מהאשפה שהצטברה. אין דרך אחרת לעשות זאת וכך פעלו מאז ומתמיד. מעניין מה היה קורה אם זה היה מתעכב בעוד יום? איזה תלונות היו מתקבלות בפורום על כך שעדיין העירייה לא פניתה את האשפה ואיך לא נערכו וכו' אני מתפלא שרק השנה שמתם לב לכך. מוזר אמיר

אמיר, אתה יודע הרי שאני רגישה לרעשים כאלו....

לפחות ליד הבית שלי, עבדו בשעות חריגות בחגים, תמיד, רק לא באישון לילה. אני מאוד מעריכה את זריזות הטיפול באשפה, אבל לא משוכנעת שהפסקה של 5 שעות בלילה היתה עושה הבדל משמעותי. אלו היו 40 דקות מסוייטות ביותר גם בגלל הרעש, ובעיקר בגלל תזמונו. 3 משאיות, אמיר.......בומים, צעקות, חריקות, קולות השלכת פחים, צפצופי רוורס של דקות ארוכות (ו...כן, שוב נסעו באין כניסה ברוורס). אז שלא תחשוב שאין כאן הערכה ליעילות הגדולה הזו, רק שמאחר ועוד חגים לפנינו - זוהי גם בקשה שהיא תדלג על הלילה ככל האפשר.

סבתא9

New member
כל הכבוד לעירה- בנושא פינוי האשפה

אני מודה כאן לעיריה על הפינוי המהיר של האשפה, גם אם נאלצנו לסבול קצת רעש. הנזק של לכלוך ובעיות של הגיינה גוברים לעין שיעור על הנזק של כמה דקות של הפרעה באמצע הלילה. היתה הצטברות חריגה של אשפה ועל כן טוב עשתה הרשות שפינתה כמה שיותר מהר את האשפה. תודה

ברוכים הבאים לרעננה.... לא ניתן לרצות את כולם

לא מוזר שרק השנה שמו לב. רק השנה יש פורום של תושבים שמה שלא יהיה לא טוב להם. אני מאלה שהתקשרו והתחננו שיבואו לפנות בבית המשותף שלנו כי הזבל עלה על גדותיו. אבל לא יעזור מאומה לא תצליח לרצות את כולם זה עושה רעש, לא נקי, היית יכול להסתפק ב... טוב עשית מר שוצמן שהתרת לחברה האלה לעבוד 24 שעות אני מחזקת את פועלך. יישר כוח.

"מה שלא יהיה לא טוב להם"?

רוסנה, את בטוחה שאת מדברת על הפורום הזה? כי לא נראה לי שזה המצב. בטח לא כאן. והתייחסות מתנשאת למה שמציק לאחרים אינה דבר ידידותי במיוחד. כפי שציין אף שוצמן עצמו לא פעם בעבר, הפידבקים הללו חשובים לו. ואני מוסיפה: ביחוד כשהם עולים בפורום שמקפיד על גישה קונסטרוקטיבית.

harhanegev

New member
מר שוצמן, בבקשה לדבר אמת.

אפילו בשעון קיץ, שבת לא יצאה אחרי שמונה, בשבת שאנחנו מדברים עליה. 19:24 זה לא אחרי שמונה.

יאיר, מהכרותנו עם שוצמן - הוא דובר רק אמת

השבת יצאה בשבע ומשהו - על פי חוק, לא ניתן לפתוח עסקים עד שחלפה שעה מצאת השבת (כנראה כדי למנוע חילול שבת ע"י העובדים).

harhanegev

New member
במקרה זה הוא לא דיבר אמת.

השעה שאת מדברת עליה היא אחרי צאת השבת, וכשאומרים ש"שבת יוצאת אחרי שמונה" משתמע מזה שעד שמתארגנים כבר אחרי תשע או אפילו עשר, וכידוע זו לא המציאות. הוא לא כתב "אפשר לעבוד רק אחרי שמונה" שזו אמת, הוא כתב "שבת יוצאת אחרי שמונה", וזו לא אמת. זהו שקר.

צעירה הייתי וגם בגרתי....

ולמדתי שמי שאינו מדייק, אין זאת אומרת שהוא אינו אומר אמת. כולנו "חוטאים" בשיח כוללני מדי פעם, שכן לו נאלצנו לדקדק כל הזמן בקוצו של יוד, היה לנו קשה, קשה מאוד. כוונתו הובנה ושעה יותר או פחות אינה משמעותית להבהרת הנושא. ברוח ימי הסליחות - אני כבר מעכשיו מוחלת לכולנו על הערכות, סדרי גודל ואמירות כוללניות
עזוב, זה מאחורינו. בוא נדבר על הרי אדום ומפרץ אילת
שנה טובה לך, ובהחלט נעבור דרך הקומונה שלך לבחירת מסלול הטיול הבא....

harhanegev

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ואני קורא לכל תושבי רעננה ושאר תושבי ישראל לנצל היטב את הסתיו והחורף לטייל בהרי אילת שכבר לא כל כך חמים (כדי לראות את התמונה באיכות נורמלית - מומלץ להקליק עליה). מים קרים וקרח חופשי חופשי יחולקו בשמחה וללא כל תמורה, וכן גם עזרה בבחירת מסלולים, ואפילו השאלת מפת הסמ"ש היקרה חינם אין כסף. אני גר 5 דקות הליכה ברגל מהרי אילת, ובעל ניסיון רב בטיולי בהרי אילת.

ארזS

New member
יאיר, אתה גם פה ?../images/Emo13.gif

מה לך ולפנינת השרון שלנו ?

harhanegev

New member
מה, עוד לא סיפרתי לך

שאני כפרסבאי לשעבר (עד לפני כ-9 שנים) ובוגר יב"ע רעננה ?

ארזS

New member
סיפרת... זה הראש שלא עובד../images/Emo3.gif

זכרתי שאתה כפר סבאי לשעבר אבל שכחתי שלמדת ביב''ע. כעת הזכרת לי.

למעלה