חוצפה

harhanegev

New member
גם אם לא הייתי לומד ברעננה,

קשה להיות תושב כפר סבא 24 שנים ולא להכיר את רעננה שנמצאת במרחק הליכה קצרה ברגל.

ATAF151

New member
אנחנו מעריכים את עבודתכם

שלא יהיו אי הבנות, אנחנו מעריכים מאוד את עבודת העירייה וגם במקרה הזה הכוונות היו טובות. רק לדעתינו ניתן היה לעשות הפסקה של שבע שעות בפינוי האשפה ועדיין המצב היה סביר.

גור 2

New member
זה פשוט שירשור קטנוני.

ואני רץ לתפוס מחסה.......... גם אצלנו נשמע קול הלמות פחי הזבל והופרעה מנוחתי אבל בליווי הרגשת הקלה על שמצבורי הזבל הגולשים מעל הפחים מתפנים מחדר האשפה. מי שקרא הודעה אחת או שתיים שלי יכול לדעת שאני "עצבני" ולא סלחן בעיניני רעש. אבל במקרה הזה...נו, די. לעיריה צריך להציק בנושאים כמו היציאות\כניסות החסומות לעיר, הלכלוך ברחובות וכו'. נראה שהמנכ"ל רעב ויכול לאתגרים של ממש. תפסיקו לזרוק לו פירורים.

shian

New member
שרשור קטנוני??../images/Emo12.gif

הייתי צריכה לצלם את כל הדירות מסביב בהם ראיתי אורות נדלקים בשביל שתבין שזה בכלל לא קטנוני. נראה לי שאפשר היה לעשות את זה עד 11 או 12 בלילה ומ 6 בבוקר למחרת וזה ממש לא נראה לי הכרח המציאות לעשות את זה ב 2 בבוקר.

גור 2

New member
ואז היינו צריכים לצלם את הפקקים שנגרמים

בגלל פינוי האשפה בשעות הלחץ של היציאה לעבודה. שיאן. לא אמרתי שזו לא היתה הפרעה. התכוונתי להגיד שהתלונות הן קטנוניות. נראה לי קצת לא מבוגר לחשוב שהכל יכול להתנהל בדיוק איך שנוח לי ובכל תנאי.

אני לא מסכימה איתך, גור

המטרה (אני מניחה שגם של העירייה) היא win win. איסוף עד חצות ומשש באופן חד פעמי, היה מונע מטרד קשה ומשאיר כל צד (כששניהם בעצם אותו צד - כי לעיריה חשובה גם איכות חיי התושבים, ולתושבים חשובה התברואה) וחצי תאוותו בידו. וזה היה מטרד קשה, בפינה שלנו - של 40 דקות רצופות.

גור, יש לך תינוקות בבית???

אם כן אז אני מאחלת לך שישנו טוב כי אתה יודע, יש כאלו שמתעוררים מרעשים. אם אין לך אז אתה לא ממש יכול להבין....

Elizab3th

New member
ואם בפינוי אשפה עסקינן - ילדים בדרכם לבי"ס..

מה באשר לפחי האשפה שחוסמים את המדרכות הצרות ברחוב החשמונאים וילדים קטנים שבדרכם לבתי הספר באזור נאלצים לרדת לכביש - מיותר לציין עד כמה הוא עמוס בשעות אלו, לא פעם ולא פעמיים ראיתי ילדים קטנים יורדים לכביש ומסכנים את עצמם כשמאחוריהם או מלפניהם עוברות מכוניות במרחק נגיעה, כמו גם לא פעם ראיתי נהגים (שכנראה עדיין לא התעוררו בבוקר) נוסעים במהירות מופרזת באזור זה ומסכנים את הילדים שיורדים לכביש בגלל פחי האשפה שחוסמים את המדרכה. ילדים אחרים שלא רוצים לרדת לכביש, נכנסים לחניות של בניינים בכדי לעקוף את המקטעים הללו שהפחים חוסמים את המדרכה, אך מסכנים את עצמם במכוניות שיוצאות ברוורס מהחניה ולא רואים את הילדים. אני לא מבינה למה מחכים?, שיקרה אסון ואז מישהו יטרח לפתוח את העיניים? באחר הבקרים עמד ילד קטן בוכה ליד פחי האשפה ברחוב החשמונאים מהפחד לרדת לכביש כדי לעבור את הפחים ולהגיע לביה"ס, בדמעות הוא אמר שהוריו לא מרשים לו לרדת לכביש והוא מפחד לרדת לכביש בגלל שכל הנהגים נוסעים מהר, לא מבינה מאיפה מגיעה האטימות הזאת מצד אלו שמפנים את האשפה ומשאירים את הפחים כך שיחסמו את רוחב המדרכה?, הם הרי רואים את הילדים בדרכם לביה"ס. מישהו שם בעירייה צריך לטפל בנושא זה ודחוף!

a r t h e m i s

New member
נכון מאוד ואני התרעתי על כך בעבר!

התרעתי על הנושא בעבר!= חסימת היציאות מהחניות של הבתים ע"י פחי האשפה טרום פינויים באזור החשמונאים-אליעזר יפה. זה גם חוסם את שדה הראיה של הנהגים היוצאים מחניוני הבתים ולא רואים אם בא רכב מימין או משמאל וגם כופה על הילדים לרדת לכביש כי המדרכה חסומה בפחים.

harhanegev

New member
ככה זה כמעט בכל מקום בישראל,

הולכי הרגל, מטף ועד זקן, הם אנשים שלא סופרים אותם.

למעלה