חוצפת הערבים והשמאל הקיצוני בפעם המליון

חוצפת הערבים והשמאל הקיצוני בפעם המליון

הנה עוד לינק קצר על חוצפת מנהיגי הערבים והשמאל הקיצוני בפעם המליון מגנים את מעשי חיילי צהל אבל אף פעם לא גינו את מעשי הפיגועים נגד יהודים שביצעו מחבלים פלסטינים אלא להפך הלכו לבקר בבתי כלא ביטחונים מחבלים שרצחו ופגעו ביהודים ודואגים לזכויותהם לא מזמן נסעו להלוויתו של המחבל גורג חבש ואמרו שיש להמשיך בדרכו(רצח ופגיעה ביהודים) והחוצפנים האלה מעיזים לבקר את החברה הציונית ולהגיד שאנחנו גיזענים את כהנא הוציאו מחוץ לחוק מתי יוציאו את המפלגות הערביות שקוראות להמשך המאבק בישראל?

גידעון1

New member
אני מבין את הכוונה שלך אך יחד עם זאת

מעשי החיילים היה חמור מאוד ביותר. אין ספק שיש צביעות משוועת אצל חברי הכנסת הערביים אבל אתה צריך לזכור שהם חלק מהעם הפלסטיני תוך זיקה מסויימת לארגוני הטרור(אפילו יותר ממסויימת). יחד עם זאת המקרה עצמו של מעשי החיילים מחריד ביותר. למרות שמדובר באויב,ברגע שהוא לא מהווה סכנה והוא נמצא כבר בידיי החיילים, חד וחלק אין לפגוע בו. אני מאוד אוהב את צהל אבל מקרים שכאלה פשוט מביישים אותי. אם היו אומרים לי שזה למטרת הוצאת מידע הייתי בהחלט מקבל את זה. מצידי שיכרתו להם את הרגליים ואת הידיים כדי להוציא מהם מידע חיוני(דגש על חיוני) למדינה. אם זה נעשה למטרת הנאה אז כל שנותר זה להתבייש ולהרתיע מפני מעשים חוזרים אלה.

מי שם עליהם ז..../images/Emo9.gif

אנחנו הצבא המוסרי ביותר בעולם, ואין מה לעשות שבצבא תמיד יהיו חיילים מסוג כזה. כמו שבמשטרה תמיד יהיה כמה שוטרים מושחתים וכו'. אבל אנחנו לא צריכים לקבל שיעור במוסר ובאתיקה מערבים בטח לא מחברי הכנסת האלה הידועים בדו פרצופיות שלהם, בהסתה שלהם ובשנאה היוקדת שלהם לכל דבר הקשור לארץ הזאת ולעם היושב כאן. לגבי חברי הכנסת הערביים אני חושב שבכלל הם הגיעו למבוי סתום. הם עלו על עץ מאוד גבוה ויהיה להם קשה לרדת. הם מקצינים ומקצינים כל הזמן (מעניין שדוב חנין הוא בכלל יהודי!!) אבל בסוף כל ההקצנה הזאת תבוא להם כמו בומרנג. אני לא מבין למה מזוז לא פותח בחקירה נגדם על הסתה. הרי אם חברי כנסת מהימין היו מתבטאים בהתבטאויות קשות מסוג זה הארץ היתה רועדת וכבר היו אלה שדורשים הסרת החסינות והעמדתם לדין. קוראים לזה שיוויון בפני החוק... אבל במדינה שלנו זה לא ככה כי אנחנו יותר שבדים משבדים.

אתה בטוח שהתכוונת לזה ולא למשהו אחר?

תרגיש חופשי להשלים את המשפט משום מה שבאה את נבסוף המילה ולא ת

אז זהו ש....

זתמיד היו "יהודים" ששתיפו פעולה עם האוייב אם זה היה "יהודים" ששתיפו פעולה עם הנאצים אם אלו היו "יהודים "ששיתפו פעולה עם הקומוניסטים ואם עם הפלסטינים מה לעשות יש גם כאלה שכואב להם שהעם היהודי ומדינת ישראל קיימים

תמיד היו יהודים כאלה

מתחילת ההסטוריה שלנו היו לנו פירות רקובים פלאביוס (יוסף בן מתתיהו) שבגד בחבריו למרד ביודפת וחבר לרומאים היא דוגמא לכך... אנשי "ברית שלום" מטרם הקמת המדינה השמאלנים של השומר הצעיר שהלשינו על לוחמי אצל/לחי בסיזון. אורי אדיב ואותם צעירים מתנועת מצפן האנטי ציונית בשנות ה70 וכן הלאה והלאה... סמרטוטי רצפה לא יותר מזה.

respecta1

New member
במדינת ישראל, מדינת היהודים.

הרבה יותר קל להאשים לדין דתי מאשר ערבי. בעוד שכהנא הוציאו את המפלגה שלו מחוץ לחוק בלד רעם ושאר ירקות נמצאים בכנסת וזה למרות שראש רעם כבר אמר שהוא גאה שהשהידים הראשונים מן הפתח ראש בלד חשוד בבגידה ונמלט מהארץ ובכללי כולם מסיתים מהרגע שהשמש זורחת עד הרגע שהשמש שוב זורחת בבוקר אחרי.

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

עשבים שוטים !! מקרים בודדים !! צבא מוסרי !! זה כבר ג'ונגל של עשבים שוטים,זו כבר נורמה והתנהגות כוללת, מוסרי !! מוסרי לא להיות כזה !! אין אינושיות בלהיות כובש .. עם כל מה שבא עם כיבוש.
חבל שלא אומרים את האמת, חבל שלא מודים,חבל שלא עוצרים ומהרהרים עד לאן יוביל הכיבוש. חברה מושחת ,צבא מושחת.התנהגות מושחתת.
אבל מה לעשות !! כל עוד הימין הקיצוני תומך ומעודד אותם חיילים, למה שלא ימשיכו !! מי שבעד ומי שתומך כאהו שביצע את הדברים במו ידיו

כל עוד ערביי ישראל תומכים בנסראלה

כל עוד ערביי ישראל תומכים בנסראלה כל עוד ערביי ישראל טוענים שהפיגועים שנעשים בחיפה תל אביב ירושלים דימונה וכו נעשים בגלל הכיבוש כל עוד מספר הפיגועים שבהם מעורבים ערבים ישראלים רק הולך וגדל הם האחרונים שיכולים לשפוט את צהל ומדינת ישראל

אם לא היו פיגועים

לא היו נירצחים ערבים או יהודים וסליחה מהו היחס בין נירצחים יהודים לערבים???

כנראה שלא הבנת אותי

התכוונתי כמה יהודים ניצרחו בפיגועים משנת 1995 ועד היום וכמה ערבים? ואיך אתה מסביר את זה שבשום עיר וכפר ערבים אין מאבטחים במסעדות בתי קפה וקניונים ממממממ נקודה למחשבה

כל עוד ערביי ישראל תומכים בנסראלה

כל עוד ערביי ישראל תומכים בנסראלה כל עוד ערביי ישראל טוענים שהפיגועים שנעשים בחיפה תל אביב ירושלים דימונה וכו נעשים בגלל הכיבוש כל עוד מספר הפיגועים שבהם מעורבים ערבים ישראלים רק הולך וגדל אז...... ןאנחנו ועוד איך עם וצבא מוסרים שאני לא אתחיל לפרט לך כמה "מוסרים" המדינות והעולם הערבי כי הרשימה ארוכה ארוכה ולא בטוח שיש כאן מספיק מקום ואיזה בדיוק שטח במדינת ישראל הוא כבוש????? להזכיר לך שהאבות שלנו היו בארץ ישראל עוד לפני שאבוצייך פלשו לכאן ממדינות ערב?

מוחמד5

New member
../images/Emo10.gif

כרגיל אין תשובה.
אותן מילים אותן ססמאות. כבר אין לימין במה להאחז.

צודק מאה אחוז

למה צהל לא לומד קצת מבני דודינו - חיילי הפתח בגדה או חיילי ההתנגדות בצפון או מחיילי החמאס ברצועה... אנחנו צריכים להיות ברמה המוסרית של אויבינו. אולי ככה לא נצטרך לראות את ילדינו קטועי רגליים!

מוחדמ בנתיים למי שאין תשובה זה לכם הערבים אתם

בחורים להתעלם מהשאלות הקשות שאנחנו שואלים אותכם וחוזרים על השטויות שלכם הכיבוש הכיבוש אבל תשובות אתם לא נתתם

עגייב

New member
מעניין אותי אותם ילדים

שעברו התעוללות על ידי חיילי צהל למה יגדלו? לשוחרי שלום או למשגרי קסאמים? או אותו עציר פלסטיני. שהחייל הוליך אותו שהיה אזוק ועיניו מכוסות במהירות הולכת וגוברת, תוך שהוא לועג לו ביחד עם חיילים אחרים, עד שזה נתקע עם ראשו בעמוד ברזל ונפגע במצחו ובשפתיו.... ועוד קוראים לי גזען כי אני קורא לאותו חייל נאצי ...

למעלה