חוצפת הערבים והשמאל הקיצוני בפעם המליון

זה נראה כמו לוגו של להקה... ../images/Emo190.gif

אחת מכל להקות הרוק הכבד שמוצאן בארה"ב ועושות בעיקר רעש ופוזה עצבנית.. אגב, המתלהבים הכי גדולים שהכרתי, שחרטו על גבי כל שולחן בתיכון לוגואים של הלהקות האלה, ושדיברו כל היום וכל הלילה על 666 והשטן - בסופו של דבר השתמטו

כולם רואים מעבר. מה אתה מציע?

כל אחד יכול בתגובה להעלות כאן את התמונה הידועה של התינוק עם חגורת נפץ..... מה יותר אנושי ומה פחות - חייל עם לוגו של להקת רוק כבד על הקסדה, או תינוק מתאבד - זה כבר בעיני המתבונן......

עגייב

New member
לוגו של להקת רוק?

אתה יודע , ההגיון בדברים נלמד לפי ההסתברות שדברים מסויימים יחד הם נכונים..בתי המשפט בעולם הצליחו להורשיע במקרי רצח גם כשלא היו ראיות ישירות אלא לפי אוסף של ראיות נסיבתיות.. עכשיו לוקחים מקרה מסוים ושמים את הנתונים הנסיבתיים על מאזן ההגיון...ובמקרה שלנו יש כמה דברים נסיבתיים: 1.חייל 2.במקרה הוא גם צלף 3.כתוב לו על הקסדה משפט באנגלית והקסדה אינה הקיר שלו בחדר או הילקוט של הבית ספר 4.כשכותבים על קסדה משהו ובמיוחד אם אתה בעמדה של לוחם אז זה דבר שאתה מאמין בו..והתגייסת בשבילו 5.הפירוש של הדברים שכתובים הם "נולד להרוג" 6.שוב הוא צלף..

AdonAsda

New member
הוא לא צלף, ואני לא יודע איך אתה רואה שהוא

צלף, אין לו רובה צלפים(למרות ש M16 דווקא יכול לשמש כרובה צלפים) , לא כוונת של צלפים, לא הסוואה של צלפים, והקסדה- ממש לא של צלפים. זה שיש לו משפט מתלהב על הקסדה לא אומר כלום.

עגייב

New member
הוא בעמדת יריה

צלף זאת הגדרה רחבה ולא נקבעת לפי הסטאנדרטים והמדים המיוחדים שצה''ל קובע לעצמו.

respecta1

New member
אתה לא גזען, אתה פשוט לא קשור למציאות.

יש הבדל, כל הגזענים לא קשורים למציאות, אבל לא כל הלא קשורים למציאות גזענים. ומוחמד, ברגע שנתקרב לרמת הלא מוסריות של העולם הערבי העולם המערבי וכל שאר העולם, אז תדבר..ביינתים טובחים בנו ואנחנו משקיעים מיליארדים בשביל לחסל את המחבל עצמו ולא את אלה שהוא לוקח כמגן אנושי.. אז כמה חיילים נתנו מכות לפלסטיני שישלחו אותם לכלא ושלום ולא להתראות.. נו באמת.

שאני לא אגיד לך איך מכנים אותי

נאצי תקרא לחברים שלך שאני לא אגיד לך משהו אחרת יחסמו אותי כאן בגללך בנתיים מי שששתיפף פעולה עם הנאצים זה ההנהגה הפלסטינית

האיש משמאל הוא המנהיג שלך, אגב

האבא של 'התנועה הלאומית' שלכם. האיש מימין הוא בעל בריתכם ההיסטורי.

ינשוף4

New member
מזכיר להסתכל על דברים בפרספקטיבה

נכון שכל מקרה כזה הוא פסול ומיותר. ומספר המקרים- רב מדי, בכל מקרה. אבל. במסגרת איזה זמן? ומתוך איזה היקף של חיכוך? בנתים הנורמה היא שעל מעשים כאלה מקבלים מאסר. לא "עידוד ותמיכה".

למעלה