חוקים

• פותח הנושא virs
  • פורסם בתאריך

Steezo

New member
הסכימו?

באיזה סרט אתה חי? שום בעלים ושום כלום... 95% מהואנים שאתה רואה בתמונות זה לא חוקי...

Znepsner

New member
אני יכול להגיד לך שלא

בדכ זה אמנים שיש להם חנויות קטנות... ושאוהבים את התרבות, זה נכון ללפחות 4 בעלי רכבים שכאלה שדיברתי איתם השנה בחו"ל אבל, אפילו אם זה לא נכון, שים את עצמך במקומו לרגע. אתה היית רוצה לצבוע מחדש.... אני לא חושב

Steezo

New member
ואו

4 אנשים? כנראה שלא ראית מספיק... הקצת שראיתי שהיו חוקיים (בצרפת) היו הדברים הכי מכוערים שראיתי... אני מניח שקשה לי להזדהות, כי אין לי משאית... אבל אני יכול להבטיח לך אישית שאם הייתה לי הייתי משאיר... אין מה לעשות... לך תכתוב משהו כזה באוז... נראה איזה תגובות תקבל...

double M

New member
אוז ברקטום שלי...

אני חושב שכשאר מייבאים תרבות לארץ צריך לנסות לשפר אותה ולא להעתיק, ולקחת ממנה את האספקטים החיוביים. דוגמא: בהיפ הופ אני לא חושב שצריך לקחת את הקטע של הסיכסוכים והאלימות, ראה מקרה טופאק וביגי VS. סגול והצל. צריך לקחת את המוזיקה הטובה, לא את הצדדים הרעים. והשחתת רכוש פרטי היא הצד הרע של הגראפיטי בעיניי, מבחנה מוסרית, לא מבחינה אומנותית.

Steezo

New member
אוז ברקטום שלך

אבל כל הקינגס הכי גדולים מנהלים אותו... וזה לא עניין של העתקה... ההיפ הופ המקורי היה נטול אלימות כמעט לגמרי... האלימות זה משהו שהוסיפו עם הזמן... משאיות וואנים לעומת זאת, היו חלק מהגראפיטי מרגע שהוא ירד מהרכבות...

Steezo

New member
אוז ברקטום שלך

אבל כל הקינגס הכי גדולים מנהלים אותו... וזה לא עניין של העתקה... ההיפ הופ המקורי היה נטול אלימות כמעט לגמרי... האלימות זה משהו שהוסיפו עם הזמן... משאיות וואנים לעומת זאת, היו חלק מהגראפיטי מרגע שהוא ירד מהרכבות...

Znepsner

New member
יאייי

אני מכיר אחד בחול שמצייר דברים מדהימיים ! הוא מכור לקראק... איזה כיף, כנראה שאני גם צריך להתמכר לסם קשה בשביל להיות אמן מדהים... אתה מבלשט, אל תתנהג כמו ילד קטן. תחשוב

Steezo

New member
האמת שאתה יוצא מהנושא

אני מדבר על מסורת של הפצת אומנות על ואנים.. אתה מדבר על מישהו שמכור לקראק... אתה מסיט את הנושא... אני לא מדבר מה האמן עושה, אני מדבר איך הפיצו את האומנות שאתה כל כך רוצה ללמוד ולקחת חלק בתרבות שלה...

virs

New member
אני לא מקרה לדבר

א. על רכב פרטי !!!!! לא עושים גרפיטי אולי איזה טאג קטן לא יותר מזה ! משאיות פרטיות וואנים נועדו לגרפיטי ב. אם הייתי טופס מישהו עושה לי הייתי עוזר לו ומדריך אותו אני בעד זה למה לא?

Znepsner

New member
בחיאט

אז מחר אני בא אליך ועושים גרפיטי על האוטו של אמא שלך ? אני לא צוחק.

Steezo

New member
טוב נו... אם אתה מתעקש...

רק תשים לב שפעם אחת בכל השרשור לא דובר על מכוניות פרטיות אלא על ואנים ומשאיות מסחריות...

Znepsner

New member
אני מגיב לעינין של רכבים פרטיים

וואן ורכב מסחרי פרטי כלול בהגדרה.

double M

New member
אין פה אמת אבסולוטית של גראפיטי...

אני אוהב חלק מסויים בתרבות הזו וסולד מחלק אחר. וזאת זכותי המלאה למחות על הדברים שמבחינתי הם שליליים בתרבות הזו, ואף לנסות לשנות את החלקים השליליים, לפחות בארץ. ואני יודע טוב מאוד שאם הייתם קמים בלילה כשילד מקשקש לכם על המכונית לא הייתם חושבים פעמיים לפני שהייתי שוברים לו את הידיים. אבל נחמד לכם לדבר בתיאוריה לא? גראפיטי מבחינתי הוא גם סוג של אמירה. אני לא אוהב את המראה של הסביבה שאני חי בה, אז אני אשנה אותה. גם אם זה כרוך בעבירות על החוק. רכוש פרטי לא נכלל בסביבה הזו מבחינתי.

fuckin shit

New member
../images/Emo45.gif......תוספת למה שאמרו פה

רכוש ציבורי זה זה בסדר וואפילו רצוי (אוטובוסים רכבות) פרטיות זה אסור....כבר חרשתם על זה... אז די

Znepsner

New member
נכון

יש מספיק קירות גנים אוטובוסים קופסאות חשמל עמודי חשמל קופסאות טלפונים בניני ציבור שאפשר לצייר עליהם. ברגע שהם יהיהו כמו שצריך, זה כבר יהיה סיפור אחר כל מה שתרוויח שזה שתפגע ברכוש פרטי זה שגם הציבור וגם המשטרה תשנא אותך. ואז מתי שאיזה מישהו יראה אותך מקשקש באיזו סמטאה חשוכה הוא ישבור אותך כי הוא שונא אמני גרפיטי. בעעעע, מספיק להיום

EmGee

New member
רכב פרטי שעשו עליו גרפיטי

לא יכול לסוע כחוק ובכך אתה גורם לבעליו הפסד של ימי עבודה במקרה הטוב או הפסד של העסק הפרטי שלו במקרה הפחות טוב. יש חוק שאוסר על רכבים פרטיים להיות בעלי יותר מצבע אחד, מלבד מקרים חריגים שלכך מונפקים רשיונות מיוחדים.

virs

New member
בול שיט

הרכב של אמא שלי מכיר למעלה משלוש צבעים אין לה שום אישור ושום נעליים עצרו אותה שוטרים רבים ולעולם לא נאמר דבר בנוגע לצבע הרכב !

Znepsner

New member
אז היה לה מזל

ולא חיפשו אותה... אבל בעיקרון אתה צריך לשמור על צבע אחד לרכב, אז אל תגיד בולשיט, תגיד תודה.

Steezo

New member
כמה מכוניות בשכונה שלי עוברות

על החוק? יותר מדי... ואני גר רחוב אחד מתחנת משטרה...

למעלה