חוקי תנועה חדשים

אזרח111

New member
צודק כמעט ב100%.

1. בנות צריכות לעבור 4 טסטים
סתם שובניסטי. בגלל זה אני לא מסכים איתך ב100%. וגם הקטע של הערבים, יש בזה טיפה צדק, אבל זה קצת גזעני. 2. עונשים לאנשים שנוהגים בנתיב השמאלי. מסכים איתך לגמרי. לאנשים אין תרבות נהיגה, סתם נוהגים בנתיב השמאלי כי בא להם. צריך לחנך אותם שנתיב שמאלי מיועד אך ורק לעקיפה. 3.אנשים מעל גיל 60 צריכים לעשות תיאוריה מחדש+טסט.... לא צריך להגזים, אבל הם צריכים לעבור בדיקות קצת יותר מקיפות מאנשים רגילים בעת חידוש הרישיון. זה לא בושה, ובהרבה מדינות עושים כך. 4. להגדיל את המהירות המותרת ל130. מסכים איתך. המהירויות המותרות כיום הן לא מהירויות ריאליות. אף אחד לא נוהג במהירויות האלה באמת. 5. להוריד מהכביש מכוניות ישנות. מסכים לגמרי. אם נוריד את המכוניות הישנות מהכביש (יחד עם פתרון יצירתי איך לא לפגוע יותר מדי במועטי היכולת), יירד זיהום האוויר שנגרם כתוצאה ממערכות מיושנות וישנות שקיימות ברכבים אלה, וגם מספר ההרוגים השנתי יירד בצורה דרמטית, שכן רכבים חדשים הם בהרבה יותר בטוחים. הרבה פעמים, אנשים נהרגים רק כי האוטו שלהם הוא ישן ולא בטיחותי בעליל. אם הם היו נוהגים ברכב ממודל חדש, סביר להניח שהיו יוצאים עם פציעות קלות או בינוניות. 6. להעיף מהכביש חרדים עם מכוניות סטיישן עם 200 ילדים. מסכים לגמרי. עוברים על החוק, מסכנים את התחבורה וגם את הילדים. 7. להעיף את מורי הנהיגה. מסכים לגמרי. דרושה רפורמה. לא מלמדים איך לנהוג, מלמדים רק איך לעבור טסט. בן-אדם שעבר טסט, עדיין אין לו מושג בנהיגה ומה שבאמת קורה על הכביש. הוא רק יודע איך לתפעל את הדוושות וההגה.

אוהד11

New member
לא הבנתי מה כולם נסחפו להגיב להגיגי

שחצן שסבור שהוא הנהג הטוב ביותר עלי אדמות ? חבל ש"שנהגים" כמותו אינם נשלחית לביקור בבית לוינשיין לפני שנותנים להם לגשת לתיאוריה

C0BRA

New member
לכל המגיבים למיניהם

הנהג הכי טוב בעולם,הוא בסך הכל אוהב לנהוג מהר,ואתם כולכם קטלתם אותו,ממש לא יפה מצדכם !

ריאו7

New member
תגידו אתם מקשיבים לעצמכם?!?

מה אתם אומרים?!?! מה זה השטויות האלה? מה קשור 4 טסטים לנשים? אם נשים לא נוסעות מהר ושומרות על מרחק עצירה(כן מרחק עצירה) זה אומר שהן צריכות לעבור 4 טסטים?!?! בדיוק להיפך זה רק אומר שנשים הן נהגות יותר זהירות מגברים ושגברים צריכים לעבור 4 טסטים כדי שמשהו יוריד להם קצת מהאגו והבטחון המופרז הזה שהם יכולים לנהוג כמו בהמות

C0BRA

New member
רוב הנשים

נוהגות על הפנים,אין להן ביטחון עצמי בכביש,מה שגורם להמון טעויות סתם תופסות את הנתיב השמאלי ועוד לא מבינות למה מסנוורים אותן. בקיצור רוב הנשים נוהגות גרוע. הנהגת היחידה שאני מכיר שנוהגת פצצה זו חברה שלי,היא משהו מיוחד,נהגת מעולה.

אני מודה שנסחפתי במקצת

ואשתדל להתייחס עניינית לכל הצעה שהועלתה: 1.שוביניזם מסוג זה יצא מהאופנה לפני שנות דור. 2.במסגרת מאמציו של ישראל פרידמן להביא לתודעת אחראיות, יש לחנך את ציבור הנהגים גם בנושא של נסיעה בנתיב הנכון בהתאם למהירות. גם עכשיו מעוגן בחוק שהנתיב השלישי מיועד לעקיפה בלבד ובכלל מחוץ לתחום לרכב כבד. 3.אם אתה מדבר על תנוחת נהיגה, כדאי להסביר לאנשים שככל שאתה יושב גבוה יותר, כך אתה שולט יותר טוב על הסביבה. 4.אנשים מעל גיל 60, או בעלי בעיות גופניות או נפשיות מסוימות, צריכים לעבור בדיקות תקופתיות. 5.להגדיל את המהירות המותרת ל-130 - רק אחרי שרמת הנהיגה ותרבות השמירה על חוקים (בכלל זה חוקי התנועה) בארץ ישתפרו מאוד. 6.צריך לזכור שהכביש הוא רשות הרבים, מקום שכל אזרחי המדינה רשאים לנסוע בו ללא אפליה, גם אם לא מתחשק למישהו לטוס או להשתמש ברכב בעל ביצועים ספורטיביים. כמובן שצריכים לבדוק את מערכות הבטיחות של הרכב אחת לשנה וכו'. 7.לא רק נהגי הסעות חרדים מפירים את חוקי הבטיחות, וכמובן שצריך להקפיד באכיפת נושא זה. 8.לא השתכנעתי שרמת הנהיגה של יהודים יותר גבוהה מערבים. 9.לא כדאי לעשות הכללות; אני מכיר אישית מורי נהיגה טובים מאוד המהווים דוגמה ומופת של נהיגה בטוחה וגם מנחילים זאת לתלמידיהם. אני גם מכיר פחות טובים...

Sea Urchin

New member
למה לא להוסיף גם:

1. מי שעלה ממזרח אירופה צריך לעבור 4 טסטים. 2. תוספת של 4 נקודות למי שעולה על איילון צפון מרוקח בין השעות 17:30-18:00 3. לשלול רשיון נהיגה של כל נהג מונית. 4. הפחתה אוטומטית של 10 נקודות למי שביצע שמ"פ בשנה האחרונה. 5. איסור על תנועת משאיות בכבישים 2,4,6,20 6. לחייב כל אדם הנמצא בעיר תל-אביב בהוצאת רשיון ע"מ לחצות כביש.

chprz

New member
אני הייתי מוציא חוק .

שיורידו את כולם מהכביש כדי שתוכל לנסוע מהר .אגב לא יפה להיות שובניסט יש הרבה בנות שישימו אותך בכיס הקטן בנהיגה..

One Echoe

New member
מה הקטע עם הבנות?

לא מבין מה הקטע של השוביניזם הטיפשי הזה.

ADI 2006

New member
אף אחד לא שובניסט אני דווקא חולה על

בנות,אני רק חושב שהנהיגה של רוב הבנות לא משהו,אין לי שום דבר נגד בנות.

למעלה