חוקרים הצליחו לחזות אוטיזם בעזרת MRI מוח כבר בגיל חצי שנה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
חוקרים הצליחו לחזות אוטיזם בעזרת MRI מוח כבר בגיל חצי שנה

סורק MRI, המבוסס על טכנולוגיית התהודה המגנטית, מספק מאז המצאתו יכולות איבחון חסרות תקדים בעולם הדימות. לאחרונה צוות חוקרים מאוניברסיטת צפון קרוליינה בארה"ב (UNC) ניצל התקדמות טכנולוגית זו על מנת לזהות סימני אוטיזם במוח אצל ילדים בני חצי שנה (לתשומת לב קהילת מתנגדי החיסונים הניתנים בגיל שנה- ע.ב.ח.).
אוטיזם (תסמונת קנר) הוא לקות התפתחותית הנובעת משונוּת נוירולוגית התפתחותית, תורשתית ומולדת. קשה לזהות אוטיזם בשלב מוקדם ולפעמים הסימנים הראשונים, כמו חוסר יצירת קשר עין, מופיעים רק אחרי גיל שנתיים. צוות המחקר, בראשותם של ג'וזף פיבן (Joseph Piven) והתר קודי הזלאט (Heather Cody Hazlett), ביצע את המחקר בארבעה מרכזים רפואיים בארצות הברית...לחצו להמשך קריאה

דיברגנט חדש

Well-known member
שישתמשו בזה בשביל להפריך את הקהילה

צריך לזכור שאוטיזם הוא לא רק מולד אלא לעתים חבוי (טריגר יכול לגרום לו לפרוץ) ולעתים גם נרכש.
&nbsp
&nbsp

uzi2

Active member
אכן, הנתונים האלו לבדם לא מספיקים כדי להפריך

את תיאורית הקשר חיסונים-אוטיזם, אם כי הוא שם חסם עליון על היקף ההשפעה.
נתון שיש 81 אחוזי הצלחה (19 אחוז false negative), לא נתון לי כמה זיהויים שגויים היו (false positive), זה נחמד שיש 81 אחוזים של הצלחה בניבוי, וזה בהחלט מצביע על כך שתנאי הכרחי או כמעט הכרחי לאוטיזם מצוי בגורם מולד או ראשוני. גם מחקרים אחרים הראו קורלציה חזקה למוטציות de-novo (לא תורשתי אבל בטרם התרבו התאים), אולם באם נניח תתגלה חפיפה בין הזיהויים השגויים, ובין מקרים שבהם הילודים לא קיבלו חיסונים, דווקא תומכי התיאוריה יוכלו לנפנף בנתון.

בלי שום קשר, היקף ועוצמת הראיות שנחשפתי אליהם שמפריכים קיום קשר חזק בין חיסונים לאוטיזם, הרבה יותר משמעותי מהיקף הראיות שמראה קיום קשר משמעותי.

uzi2

Active member
צריך מאוד להיזהר מאתרי אג'נדה.

שכן הם מרכזים ראיות רק לצד אחד, ונותנים תמונה מאוד לא מאוזנת של המציאות הראייתית. היו מאות אם לא אלפי פסיקות משפטיות בנושא הזה, למעשה המון אנשים שילדיהם קיבלו חיסונים וחלו באוטיזם, הגישו תביעות. אם תסנן את המקרים שבהם השופטים שוכנעו שקיים קשר אתה תמצא. אבל בעולם גדול כמו שלנו, אם תחפש מספיק טוב, אתה תמצא חיזוקים כמעט לכל תפישה קיימת. בגלל זה אני לוקח בערבון מאוד מוגבל אתרי אג'נדה. כמעט תמיד כשאתה חופר לעומק, אתה רואה שהדברים לא מוצגים נכון או עם מסננים חזקים.

חפש באינטרנט על פסיקות בנושא, ותמצא המון פסיקות. כמעט כולן קבעו שאין קשר. אז נכון שלא כולן. עכשיו זו בחירה שלך להאמין לדעת המיעוט.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש גם את מה שכתב על כך ד"ר אבני ב-2016:

"האחיות מפחדות. הן אינן מעיזות. אם הן יעיזו, הן עלולות לעוף, לאבד את משרתן. את מקור פרנסתן.
ועוזר להן אין.
ולכן הן אינן מדווחות על נזקי החיסונים לילדים האומללים ולהורים שהפכו לשברי כלים.
ליצמן לא יודע כלום. כי לא מדווחים לו. כי האחיות לא מדווחות להם, לממונים על פיצוי כספי להורי "המתים החיים".
כי, כאמור, מגן להן אין.
ליצמן תומך בחיסונים. כמה שיותר. אפילו גרוטו דחף לו שלושה נגד שפעת והוא עדיין לא מת. אני כמובן הייתי דוחף לו בשמחה ובדיצה וגם ברינה אם יישאר מקום גם חיסונים נגד חזרת ופוליו וחצבת והמופילוס ושיתוק ילדים וגם נגד פפילומה (שיהיה) ונגד טטנוס ונגד טיפוס ונגד רוטה והפטיטיס A וגם B ושאר הבישין שהוא ממליץ. כמובן שהייתי חוזר על הסבב כל כמה חודשים ואם ליצמן יהפוך אוטיסט או חולה פרקינסון או סתם ישכח בגלל אלצהיימר קטן, אל תאשימו אותי. ליצמן טוען שחיסונים זה כלום. ואני טוען שכל חיסון הורג במחשב של הילדים והגדולים יותר. "
סיפור אמיתי .
"הילד הקטן קבל חיסון. בעיר מלאה חרדים.
דקה אחרי החיסון הוא איבד הכרה ופירכס, יעני התקף אפילפטי.
התקף אפילפטי אינו נובע מכאב במקום חדירת המחט או בגלל מרבית חלקי הגוף.
רק בגלל דפיקת המחשב האנושי. המח.
רבע שעה או 15 דקות על השעון הקטן פירכס, כמו דגיג שהושלך על חול החוף, הרחק מהחמצן המומס במים.
כשהוא חזר להכרתו הוא היה זומבי לחלוטין.
קראו לאימא.
יש לה מעכשיו ילד פגום. יכול להיות שהיא תתקשה לקבוע כמה ג'יגה ביט הוא איבד. אני יודע שחלק במוח נפגע."
אני מצרף מכתב של אחות:
אני אחות. במחלקת ילדים. שנים רבות.
אני רואה במחלקה במשך השנים עשרות ומאות מקרים של ילדים, ילדות ונערות, נפגעים ברורים של חיסונים למיניהם, ביחוד המשולש והמחומש, כולל החיסון נגד פפילומה.
נשבר הלב לראות את ההורים המסכנים, הנאלצים להתמודד עם מערכת בריאות כל כך עלובה, כל כך מסואבת, כל כך מתקשה להודות כי היא פשעה. יש ימים בהם אני חושבת על הסבה מקצועית, להיות רחוק מהעולם שאני אוהבת. כי עיתים, ב"חדרי החדרים", בזמן הטיפול בילדים הפגועים, אני נותנת להורים רמזים שהחיסונים הם הסיבה לנכות ילדיהם ושכדאי לחקור את הנושא, בליווי עורך דין.
"מי שלקח את משרד הבריאות על כתפיו, הוא הנושא באחריות ההרס של מוחות בישראל. אחרי זה הוא לא מבין למה מתמטיקה לא הולך. גם בנט לא מבין.
במקצועות הומנים אתה יכול לרמות. במקצועות ריאלים אתה לא יכול אם איבדת כמה ג'יגה ביט.
שידחפו לו אך לא לילדי ישראל."

&nbsp

uzi2

Active member
סיפורים אנקדוטלים תמצא לכל דבר כמעט.

המון אנשים מתחסנים וללא מעט ילדים יש התקפים אילפטיים. המסקנה שארוע אפילטפטי קשור בקשר סיבתי דורשת רמת ראיות יותר גבוהה בהרבה מהקשר סיבתי. כיוון שסטטיסטית גם ללא שום קשר סיבתי יהיו מקרים של קשר זמני.
גם אחיות לא בעמדה לקבוע קשר סיבתי. קשר כזה כמעט בלתי אפשרי לקבוע מארוע יחיד, ולכן דרושים מחקרים רבי היקף - כאלו בוצעו ואנחנו יודעים שכאשר מנטרלים גורמים כמו אזור מגורים, שנתון, גיל ההורים, וכדומה, אחוז המחוסנים בקרב האוטיסטים לא גבוה יותר מאחוז המחוסן בכלל האוכלוסיה באותו אזור מגורים, ובאותו שנתון. לא פוסל קיומו של קשר כזה, אבל ללא מחקרים אמיתיים בהיקפים משמעותיים ועם נטרול גורמי השפעה פוטנציאלים אחרים, כל הראיות שמובאות הן בעיני מאוד מאוד חלשות. זה שיש אנשים שמאמינים בזה, וביניהם כמה רציניים, אני יודע. זה שמרבית החוקרים בתחום בכל רחבי העולם לא מקבלים את התזה הזאת והיא נבדקה באינספור מקומות בעולם - גם זה אני יודע. קשה לי לקבל תיאוריית קונספירציה חוצת גבולות, מוסדות מחקר, מדינות , וכדומה. לשום גוף חזק ככל שיהיה אין השפעה כל כך חזקה שמשחיתה את רובם ככולם בכל המקומות. למדינות, ככלל, אין אינטרס, לממן חברות תרופות של מדינות אחרות.

ומה הקשר למוחות? האם מוחותיהם של אלו שלא חוסנו הודגמו מחקרית כיותר טובים? יש כל כך הרבה גורמים אחרים ששיש קורלציה חזקה ביניהם ובין היכולות של התלמידים....

קולומין

New member
כן, כולם שותפים לקנוניה

99.999999% מרופאי הילדים שממליצים על חיסונים.
כל אחיות טיפת חלב.
כל מאות אלפי חוקרים ומדענים.
משרדי הבריאות בכל המדינות המתקדמות.

כולם כולם משתפים פעולה עם חברות התרופות במטרה להרעיל את הילדים שלנו. הם יודעים שהחיסונים גורמים לאוטיזם אבל משקרים לנו בפנים כשאנחנו שואלים אותם.
ממש.

השאלה היחידה היא מדוע בכל אנחנו באים אליהם כשהילד שלנו חולה ? למה כשיש לו דלקת ריאות או ברונכיטיס אנחנו הולכים לרופא ? אולי גם אז הם מנסים להרעיל את הילד שלנו ?

דיברגנט חדש

Well-known member
בדיוק כמו שבעבר, עובדי מדינה היו מחויבים ללכת להצביע

גם נאמר להם להצביע מערך, אך לא יכלו באמת לבדוק את זה, כי הבחירות לא גלויות.
מה שכן, בדקו בתעודת זהות שאכן הצבעת.
&nbsp
הרופא ילדים שלנו, אמר לנו שמשרד הבריאות מחייב אותו להמליץ לנו להתחסן, אבל הוא אמר לנו בדלתיים סגורות לא לחסן לשפעת.

uzi2

Active member
רגולציה על הנחיות רפואיות יש

אבל לא על מחקרים, ולא על סקירות מחקריות, ומחקרים מתבצעים בכל המדינות ועל ידי אינספור גורמים, גם כאלו שאין להן שום אינטרס לחזק את יצרניות החיסונים.

דרך אגב, במחקר שפרסמת לגבי חיסונים לשפעת ו- OCD ואנורקסיה, יש פער לא קטן בין מה שכתוב במאמר ובין איך שזה מוצג באתרי אג'נדה של מתנגדי החיסונים.
במחקר עצמו בדקו מעל 50 קשרים אפשריים בין חיסונים לבעיות פסיכולוגיות, ומצאו ב- 2 מקומות קשרים אפשריים לא זניחים. עדיין הם מסכימים שמדובר בתוצאות ראשוניות שלא מספיקות לקביעה חד משמעית, והם גם מציינים כי לא נבדקה הנחת הקוזאליות, ואף שקיימות אפשרויות להסביר את הקורלציה ללא הנחת קוזאליות.
לעומת זאת באתרי האג'נדה, כמו גם בהודעה שלך, מציגים את המאמר כאילו הוא הוכיח באופן חד משמעי, את הנחת הקוזאליות.

almogi

New member
האם הוא אמר לכם גם לא לחסן נגד שעלת ?

טטנוס ? דלקת קרום המוח ? חצבת ? צהבת ?

ואם הוא המליץ כן לחסן נגד המחלות האלה - האם אתם עדיין סומכים עליו למרות שזה מוכיח שהוא משת"פ של חברות התרופות שרק רוצות להרעיל את הילדים שלכם ?

ומכל אלפי רופאי הילדים בארץ ומיליוני רופאי הילדים בעולם לא נמצא אפילו צדיק אחד שיקום ויגיד את האמת ? שיטיח את האשמה שמשרדי הבריאות בכל העולם מנסים להרעיל את הילדים שלנו ? לא נמצאה אף אחות עם מצפון שלא מאפשר לה להמשיך ולהרעיל ילדים בצורה המונית ? אף פקיד ממשלתי, אף חוקר באוניברסיטה שיצא במחקר עם מסקנה חד משמעית ? כולם כולם שותפים לקונספירציה השטנית של חברות התרופות ומשתפים פעולה עם הזרקת חומרים מזיקים לילדים רכים ?

דיברגנט חדש

Well-known member
כן, גם אמר על שעלת ועל צהבת B

אמר שהשעלת מיותר, אבל מכיוון שהוא כבר בתוך העסקת חבילה, המליץ להתחסן ולא לפצל.

almogi

New member
אז בסופו של דבר הוא המליץ על חיסונים?

כלומר הוא באופן כללי בעד וממליף על החיסונים נגד דלקת קרום המוח, טטנוס, הפטיטיס... האם החיסונים האלה לדעתך בטוחים לשימוש ?

דיברגנט חדש

Well-known member
בטוחים הם לא, אבל בהחלט יש לשקול לתת אותם תלוי גיל וממש לו

עפ"י ההמלצות של משרד הבריאות.
&nbsp
למשל טטנוס, אין צורך לתת טטנוס, אם הילד לא הולך לשום מסגרת ואפשר להתחיל לתת כאשר הולך לגן.
קרום המוח מיותרת בכלל, אבל היא בתוך החבילה וגם בעלת תופעות לוואי יותר מינוריות, למעט הפרבנר שהוא מיותר לגמרי.
הפטיטיס A אפשר לתת בכניסה לגן, או בגיל שמשרד הבריאות ממליץ (שנה וחצי) בהנחה שנכנסת כבר לגן בגיל הזה.

קולומין

New member
אז מה ?

ראשית - אם הרופא הזה אומר שפיברומיאלגיה היא "דלקת שרירים" יש לי ספק בידע הרפואי שלו.
מעבר לכך אין שום הוכחה שחיסון נגד שפעת גורם לפיברומיאלגיה ולא ברור כיצד הא מקשר בין השניים. יש קשר, למשל, בין פיברומיאלגיה ובין EBV. האם הוא בדק שלא נדבק בוירוס ?

ברמה העקרונית - אף אחד לא אומר שאין תופעות לוואי לחיסונים. לכל תרופה יש. אפילו אקמול יכול לגרום לתופעות לוואי קשות במקרים נדירים. השאלה היא האם התועלת מהתרופה עולה על הסיכון, וכאן המחקרים מוכיחים שכן. מחלות שפעם הטילו אימה על האנושות כמו שיתוק ילדים (תשאלי מישהו שהיה הורה בשנות החמישים איזו חרדה היתה להורים מכל מחלת חום), שחפת ואבעבועות שחורות כמעט נכחדו לגמרי בעולם המערבי עקבות חיסונים עד כדי כך שהיום הפסיקו לחסן נגדן כי הגיעו למסקנה שאכן תופעות הלוואי אינן מצדיקות את החיסון (אגב, לפי תיאורית הקונספירציה שלך משרדי הבריאת היו צריכים להמשיך לחסן נגד המחלות האלה שודאי תרמו רבות לחברות התרופות).

אפשר תמיד להביא סיפורים שאנשים נפגעו מחיסון בדיוק כמו שאפשר להביא סיפורים של אנשים שנפגעו מאנטיביוטיקה או מאקמול. האם זה אומר שנמנע טיפול אנטיביוטי מילד עם דלקת ריאות ? שלא ניקח אקמול אם יכאב לנו הראש ? בשנה נהרגים בישראל עשרות הולכי רגל. האם נמנעת אי פעם מלחצות כביש בגלל זה ?

פולספגן

New member
בוודאי שנמנע לקחת ללא כל צורך

האם אתה נותן טיפול אנטיביוטי לילד על כל פיפס?
האם אתה לוקח אקמול על כל כאב ראש?
האם אתה נותן לילדים שלך לחצות כביש לבד?
&nbsp
שחפת לא נכחדה מהעולם ובמקום חיסון, נותנים לאנשים טיפול מונע של כדור כל יום במשך 9 חודשים.
אבעבועות שחורות נכחדו עוד לפני מתן החיסונים ובעבר הראתי כאן בפורום גרף שמתאר את זה.
&nbsp
אגב, אני כבר לא מעודכנת בכל הקשור לחיסונים כבר מס' שנים, האם יש איזה חיסון שמקבלים הילדים ששופר? או שהכל מושלם ואין צורך לשפר כלום?

קולומין

New member
קראת מה כתבתי ?

כנראה שלא...
שחפת כן כמעט נכחדה לגמרי בעולם המערבי ולכן הפסיקו לחסן נגדה. מי שנדבק אכן צריך לעבור טיפול אנטיביוטי ארוך ולא פשוט.
אני לא נותן אנטיביוטיקה על כל פיפס. אני לא נותן אנטיביוטיקה בכלל. אני הולך לרופא הילדים ונוהג על פי המלצתו.
וכן, אם יש לי כאב ראש אני לוקח אקמול (ואפילו, שומו שמיים, אופטלגין).
שיתוק ילדים היתה מחלה שהפחידה הורים בשנות החמישים. היום היא כמעט לא קיימת בארץ.

ברמה הכללית - אני לא מבין את הטיעונים שלך. את טוענת שהחיסונים כשיטה אינם עובדים ולכן לא לחסן או שיש חיסונים מסוימים שיש לך השגות עליהם ?

פולספגן

New member
אני רואה שאצלך זו שיטה, להאמין ולכתוב דברים בלי לבדוק אותם

שחפת, מקבל טיפול מונע, לא מי שנדבק, אלא מי שלפני טיפולים ביולוגיים, או כל טיפול אחר שמחליש את מערכת החיסון.
&nbsp
בהחלט, ברמה הכללית, אני טוענת שרוב החיסונים מיותרים, במצב הנוכחי שלהם שהנזק גדול יותר מהתועלת.

דיברגנט חדש

Well-known member
קבלו הוכחה מהיום ששחפת לא נכחדה לא מהעולם ולא מהארץ

פרסום ראשון: חשש שילדי גנים במזכרת בתיה נדבקו בשחפת

למעלה