חוקרים הצליחו לחזות אוטיזם בעזרת MRI מוח כבר בגיל חצי שנה

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
לא הייתי מתרשם מכתבה כזו

הפסקה "גורם באופן חד-משמעי" מעידה על משהו לא תקין. יש הרבה מאוד מחקרים, כמו מחקר שבדי גדול, שלקח אוכלוסיות מחוסנהים ולא מחוסנים ולא מצא ביניהם הבדל בשיעורי האוטיזם. הנושא נבדק מכל הכיוונים ואם היה ספק קטן בעניין, היו אוסרים את השימוש בחיסונים כפי שנעשה בתרופות אחרות שהתברר שיש להם תופעות לוואי לא רצויות.

דיברגנט חדש

Well-known member
יש לך את המחקר מLeslie et al., Frontiers in Psychiatry, 2017

בדק בשיטה של Case-Control בנתוני תביעות רפואיות ממקורות ביטוח ביטוח פרטי בארצות הברית והעלה כי לילדים שאובחנו עם OCD ואנורקסיה נרבוזה יש סיכוי גבוהה שבשנה שקדמה לאבחנה יימצא שהם חוסנו לשפעת. מקדם הסיכון במקרה הוא 1.5 (כלומר, לאלה שאובחנו הסבירות שהם קיבלו חיסון בשנה הקודמת היתה גבוהה פי 1.5 מאלה שלא אובחנו).

almogi

New member
טרחת בכלל לקרא את המחקר הזה ?

הכותבים בעצמם מודים ש:

"These findings warrant further investigation, but do not prove a causal role of antecedent infections or vaccinations in the pathoetiology of these conditions."

מעבר לכך שמתוך הכותבים שניים בכלל אינם רופאים אלא עורך דין וכלכלן (???) שקשורים קשר הדוק עם ארגונים המתנגדים לחיסונים.

עוד על הכשלים במחקר הזה אתה יכול למצוא במאמר הבא של ד"ר דייויד גורסקי, אונקולוג מנתח מהמרכז הרפואי ברברה אן בדטרויט:
http://scienceblogs.com/insolence/2...cine-science-promoted-by-robert-f-kennedy-jr/

כדאי לבדוק לפני שרצים לכתוב...

פולספגן

New member
יש רק בעיה אחת שחיסונים ניתנים בגיל אפס (ביום הלידה)

לא סתם חיסון, אלא חיסון הצהבת B הידוע לשימצה ונחשד כגורם לאוטיזם.
&nbsp
לאחר מכן, ישנם חיסונים בגיל חודשיים, 4 חודשים וחצי שנה.

קולומין

New member
אין שום ראיה שחיסון צהבת גורם לאוטיזם

להיפך - יש עשרות מחקרים שמראים שהוא לא.

פולספגן

New member
דווקא יש הרבה

אני אישית פרסמתי בעבר כאן בפורום מחקרים בנושא.
ממה שזכור לי, רוב מה שפרסמתי היה על החיסון שכבר אין אותו בארץ, זה שהיה עם תימרוסל, אבל היו גם על החיסון שיש אותו היום בארץ.

almogi

New member
תיקון: אין שום מחקר מ ד ע י

מחקרים לא מדעיים (או ליתר דיוק - ניתוח מסולף של מחקרים) אכן יש הרבה.
ואני מבין שאת חושבת שרופאי הילדים, האחיות וכמובן משרד הבריאות מעונינים להרעיל את הילדים שלנו.
שיהיה לך לבריאות.

פולספגן

New member
בהחלט יש, אתה מוזמן לקרוא את המחקרים שצרפתי כאן בפורום

יש בורות בלתי מנוצחת אצל מרבית הרופאים, חלקם הגדול מאמין בצורה עיוורת למשרד הבריאות ולא טורח לבדוק בעצמו, כך שהם לא עושים את זה מרוע, אלא מבורות.
&nbsp
אגב, רוב המחקרים שצרפתי הם בהחלט מדעיים והתפרסמו בירחונים.
&nbsp
אגב2, מרבית המחקרים שתומכים בחיסונים נעשו עם סילופי סטטיסטיקה.
&nbsp

קולומין

New member
כמובן. הרופאים הבורים מרעילים בצורה המונית את הילדים שלנו.

אם הם כל כך בורים למה בכלל אנחנו הולכים אליהם ?
והמאמרים שהבאת התפרסמו בירחוני רפואה מקצועיים שעברו peer review ? כי יש המון ירחונים...

ומותתר לי לשאול מה ההשכלה שלך בסטטיסטיקה ?

פולספגן

New member
אין לי תואר בסטטסטיקה, אם זה מה שאתה שואל

למדתי את זה במסגרת קורסי החובה של התואר שעשיתי, כך שזה מספיק לשימושי.
&nbsp
אנחנו הולכים לרופאים לדברים שהם יותר מבינים בהם וגם זה לוקחים אותם בערבון מוגבל, מה שבטוח, לא הולכים אליהם בשביל חיסונים.

למעלה