חוק התיישנות?

מצב
הנושא נעול.

1לילוש

New member
חוק התיישנות?

חוק התיישנות?
שלום רב... ברצוני לדעת לאחר כמה שנים חל חוק התיישנות לגבי הגשת תביעה נגד מקום העבודה,עבדתי במקום ממשלתי כ-20 שנה חליתי ובעקבות החמרה במצבי פוטרתי מבחינה בריאותית המחלה החלה לפני כתשע שנים ? ובשנתיים האחרונות החמירה האם אני יכולה להגיש תביעה היום? תודה מראש

שיר ורד

New member
לא הבנתי מהי מטרת התביעה

חוק התיישנות?
שלום רב... ברצוני לדעת לאחר כמה שנים חל חוק התיישנות לגבי הגשת תביעה נגד מקום העבודה,עבדתי במקום ממשלתי כ-20 שנה חליתי ובעקבות החמרה במצבי פוטרתי מבחינה בריאותית המחלה החלה לפני כתשע שנים ? ובשנתיים האחרונות החמירה האם אני יכולה להגיש תביעה היום? תודה מראש
לא הבנתי מהי מטרת התביעה
אם תביעה רגילה נגד המעביד - אז ההתישנות היא 7 שנים. אם זו תביעה בגין מחלה שנגרמה עקב עבודתך, זו צריכה להיות תביעה בגין מחלת מקצוע כנגד הביטוח הלאומי. כדי לדעת האם יש כאן התישנות צריך לקבל פרטים נוספים. מתי נתגלתה המחלה. האם היתה בעבר תביעה כנגד הביטוח הלאומי בגין מחלה זו? האם ישנם מסמכים רפואיים המוכיחים החמרה משמעותית בשנים האחרונות.

1לילוש

New member
../images/Emo51.gifמטרת תביעה

לא הבנתי מהי מטרת התביעה
אם תביעה רגילה נגד המעביד - אז ההתישנות היא 7 שנים. אם זו תביעה בגין מחלה שנגרמה עקב עבודתך, זו צריכה להיות תביעה בגין מחלת מקצוע כנגד הביטוח הלאומי. כדי לדעת האם יש כאן התישנות צריך לקבל פרטים נוספים. מתי נתגלתה המחלה. האם היתה בעבר תביעה כנגד הביטוח הלאומי בגין מחלה זו? האם ישנם מסמכים רפואיים המוכיחים החמרה משמעותית בשנים האחרונות.
מטרת תביעה
קודם מודה לך על התיחסותך לשאלתי. אני מבקשת לדעת אם אפשר לתבוע בגין מחלת פסוראזיס, הענין הוא שחליתי לפני כ-9 שנים. אני בטוחה שהמחלה התפרצה לי עקב לחץ ושינוי בעבודה שניתן להוכיח זאת. את מי לתבוע אני לא יודעת הענין הוא שכרגע ביטוח לאומי הכיר בי כנכה 100%. ובעבר כלומר לפני שנתיים הגשתי בקשה ולא הוכרתי בביטוח לאומי. בשנתיים האחרונות המחלה החמירה ישנם מסמכים המאמתים זאת עקב החמרה במצבי פוטרתי מעבודתי מבחינה בריאותית. אני מקווה שתביני את אשר כתבתי למרות שזה מבולבל . תודה רבה על יעוצך

מצב
הנושא נעול.
למעלה