אם אתה עדיין מצליח לעקוב אחרי עצמך, אשריך. אני בכל אופן לא מצאתי קשר מיוחד בין דבריך לדברי. סתם משחק תגובות מטופש שלא מדבר על כלום. מקווה שתסלח לי אם אפרוש מהדבר המיותר הזה.קרי, הרס עצמי
אם אתה עדיין מצליח לעקוב אחרי עצמך, אשריך. אני בכל אופן לא מצאתי קשר מיוחד בין דבריך לדברי. סתם משחק תגובות מטופש שלא מדבר על כלום. מקווה שתסלח לי אם אפרוש מהדבר המיותר הזה.קרי, הרס עצמי
אסביר לך לאט, אולי תבין, שההתפטרות שלו, אם תתממש, מזיקה לקהל הבוחרים שלו, הן שלא יהיה להם יצוג בממשלה בתיק הכה חשוב להם שהוא קיבל (שר השיכון והבינוי), הן בכספים שמועברים להם והן לח"כ שצריך ללכת הבייתה בכדי שליצמן יחזור להיות ח"כ.אם אתה עדיין מצליח לעקוב אחרי עצמך, אשריך. אני בכל אופן לא מצאתי קשר מיוחד בין דבריך לדברי. סתם משחק תגובות מטופש שלא מדבר על כלום. מקווה שתסלח לי אם אפרוש מהדבר המיותר הזה.
זה עדיין לא מסמוס, זה התחלה שלואבל זה גם לא התחלת מסמוס . שוב אומר, אני לא חולק לרגע שככל הנראה אכן ימסמסו. הרי כתבתי את זה בעצמי כבר למעלה. אבל נכון לרגע זה, כל מה שהבאת זה איום של ליצמן להתפטר ודרישה של שר החינוך. לגבי ליצמן, מעבר לכך שבינתיים מימש את איומו, דווקא עובדה זו יכולה להצביע על כך שלא עומדים למסמס את הסגר, שכן אילו זה היה הכיוון, לא היה לכאורה כל צורך בהתפטרות של ליצמן. לגבי שר החינוך, מעבר לכך שבאמת לא הבנתי מה הקטע להשבית את מערכת החינוך יומיים לפני תחילת הסגר, עצם העובדה שהוא מציג דרישה כזאת לא מלמדת מאומה על מסמוס פוטנציאלי. הוא מציג דרישה. שוין. יתכן שתתקבל ויתכן שלא.
או שכן או שלא.זה עדיין לא מסמוס, זה התחלה שלו
דיונים בנוגע לצמצום ההגבלות בהחלט מהווים התחלת מסמוס.או שכן או שלא.
דרישות לא מהוות מסמוס לטעמי. כשיתחילו להיענות לדרישות, או אז זה משהו אחר.
אני יודע שעניין הסגר עדיין לא סגור, העיקר בהודעתי הוא שאם יהיה סגר, אוכל לצאת בטוענה שזו הפגנה, עם דגל שחור ושלט בד צבוע בשחור צמודים למכוניתי עם כיתוב "ביבי הביתה" או "אל תהרוס את החג"!!!ברור שיעבירו החלטות שיאיינו את הסגר.
אבי אתה בכלל יכול לחגוג נצחון מורלי בשבוע הקרוב, כך נראה . על-פי הצפי מאות אלפי יהודים חובשי כיפות צפויים לצאת בהפגנות ענק נגד הקב"ה (אה, וליתר בטחון גם נגד ביבי כמובן, אבל רק ליתר בטחון ).אני יודע שעניין הסגור עדיין לא סגור, העיקר בהודעתי הוא שאם יהיה סגר, אוכל לצאת בטוענה שזו הפגנה, עם דגל שחור ושלט בד צבוע בשחור צמודים למכוניתי עם כיתוב "ביבי הביתה" או "אל תהרוס את החג"!!!
לראות טרוריסטים חוגגים לא גורם לי לחגוג ניצחון וגם לא מעלה לי את המוראל.אבי אתה בכלל יכול לחגוג נצחון מורלי בשבוע הקרוב, כך נראה . על-פי הצפי מאות אלפי יהודים חובשי כיפות צפויים לצאת בהפגנות ענק נגד הקב"ה (אה, וליתר בטחון גם נגד ביבי כמובן, אבל רק ליתר בטחון ).
אתה מדבר כמובן על עצמך ועל חבריך? אכן, היה טוב אם הציבור הנאלח שכותב דברים נאלחים כאלה היה מטופל. למזלנו, אנו חיים במדינה בה יש חופש ביטוי וגם אנשים נאלחים יכולים לכתוב דברים נאלחים חסרי כל ביסוס רק מתוך שנאה גרידא למישהו שמעט שונה מהם או שהם לא מבינים (או לחילופין, נפגעו ממנו אישית מתישהו). נאלח נאלח, אבל לגיטימי .ציבור נאלח זה
ברור שהיית נהנה מכך. כל כלב נאלח צמא דם היה נהנה מכך. שוב אברך את הקב"ה על כך שרוב העם נורמטיבי, נורמלי, ואינו צמא דם כלפי האחר.הייתי גם נהנה מאוד אם הייתי רואה מאות שוטרים הנכנסים לבית כנסת של הנאלחים מכת החרדים נאמני נחמן, ומכים בהם על מנת לפזר אותם בכוח לביתם.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.