חוק פיצויי פיטורים

מצב
הנושא נעול.
חוק פיצויי פיטורים

חוק פיצויי פיטורים
שלום! אני עובדת במשרד רואה חשבון ומתכוונת לעבור לגור במרחק מעל 40 ק"מ. האם אני צריכה סיבה למעבר? ואם כן, אנא נמקו. אם אין סיבה, האם מגיע לי פיצויי פיטורים? כמה זמן עלי להודיע מראש לבוסים על עזיבתי? בתודה רבה מראש, אביטל

שיר ורד

New member
את לא צריכה סיבה למעבר

חוק פיצויי פיטורים
שלום! אני עובדת במשרד רואה חשבון ומתכוונת לעבור לגור במרחק מעל 40 ק"מ. האם אני צריכה סיבה למעבר? ואם כן, אנא נמקו. אם אין סיבה, האם מגיע לי פיצויי פיטורים? כמה זמן עלי להודיע מראש לבוסים על עזיבתי? בתודה רבה מראש, אביטל
את לא צריכה סיבה למעבר
את צריכה סיבה כזו שתאפשר לך להתפטר בתנאי פיטורים. אנא פרטי מה הסיבות שבגללן את עוברת מקום מגורים, שם הישוב וסוגו ואולי זה יעזור למצוא סיבסה מתאימה. תקופת ההודעה מראש תלויה במשך תקופת עבודתך ובאופן חישוב השכר (משכורת קבועה או לפי שעות/ימי עבודה בפועל).

תודה על התשובה ועוד שאלה:

את לא צריכה סיבה למעבר
את צריכה סיבה כזו שתאפשר לך להתפטר בתנאי פיטורים. אנא פרטי מה הסיבות שבגללן את עוברת מקום מגורים, שם הישוב וסוגו ואולי זה יעזור למצוא סיבסה מתאימה. תקופת ההודעה מראש תלויה במשך תקופת עבודתך ובאופן חישוב השכר (משכורת קבועה או לפי שעות/ימי עבודה בפועל).
אני חושבת לעבור למושב מכיוון שאיני רוצה לגור עם הוריי (אני בת 30+) כרגע אני גרה באזור המרכז.אני גרושה בלי ילדים. האם בתנאים אילו, אפשר לקבל פיצויי פיטורים? איזו סיבות מאפשרות להתפטר ולקבל את הפיצויים? שוב תודה רבה
אביטל

שיר ורד

New member
סיבה טובה

אני חושבת לעבור למושב מכיוון שאיני רוצה לגור עם הוריי (אני בת 30+) כרגע אני גרה באזור המרכז.אני גרושה בלי ילדים. האם בתנאים אילו, אפשר לקבל פיצויי פיטורים? איזו סיבות מאפשרות להתפטר ולקבל את הפיצויים? שוב תודה רבה
אביטל
סיבה טובה
אם כרגע אינך גרה בישוב חקלאי ואת עוברת לגור במושב הנחשב לישוב חקלאי את תהיי זכאית לפצויי פיטורים אם עדיין תגורי שם לאחר חצי שנה, ממועד סיום העבודה. קראי היטב את סעיף 8 לחוק פצויי פיטורים ואת סעיף 12 (ב) לתקנות, כדי לוודא שאת עומד בכל תנאי הסף הנדרשים לזכאות לקבלת פצויים. במכתב ההתפטרות עליך לציין שסיבת ההתפטרות היא מעבר לישוב חקלאי . המעסיק רשא לעכב את הפצויים במשך חצי שנה , עלייך יהיה לשכנע אותו שאת גרה בישוב זה בכל התקופה. שינוי כתובת במשרד הפנים ותשלומים למועצה האזורית/מזכירות המושב צריכים לשכנע אותו שאכן את גרה שם. אם לא ישתכנע תצטרכי להגיש תביעה לבית הדין לעבודה , להצהיר שאת גרה בישוב החקלאי מאז התפטרותך ולצרף צילום תעודת זהות ותשלומים למועצה האזורית או מזכירות המושב.

מצב
הנושא נעול.
למעלה