סופרמן שופטמה ההחלטה שלכם? נמקו את החלטתכם. צפה בקובץ המצורף 6656
זה סיפור שנשמע לי מצוץ מהתחת.מה ההחלטה שלכם? נמקו את החלטתכם. צפה בקובץ המצורף 6656
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחזה סיפור שנשמע לי מצוץ מהתחת.
אני לא מאמין שיש דבר כזה, בעל שמשלם אתנן לאישתו.
כשאני רואה ידיעה כזאת
אני מבין שלעיתון היה "חור" ויש אצלם מישהו עם דמיון מאד מפותח
שמקריץ את כל הסיפורים האלה כדי לסתום את אותם "חורים".
חוצמזה, אם כבר בעל משלם 150 טבין ותקילין.
אז למה הוא צריך לשלם לאישתו הבלויה המקומטת והזקנה?
שישלם את זה לבלונדה צעירה.
ההמשך של הבדיחה שלך, שהוא מספר לחבר שלו שהוא מודאגחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה עוד היה בתקופה בה שניהם היו צעירים, ככה שנראה כי נסחפת.
ואתה מזכיר לי את הסיפור על הימאי...
אז היה היה ימאי, וכמו שלכל ימאי יש אהובה בכל חוף, כך הייתה ללז אהובה תמורת אתנן בכל חוף.
הוא היה עושה את שלו, היא הייתה נרדמת והוא היה מניח לה מתחת לכרית שטר, שתיאר בגובהו את רמת העונג שהוא הפיק ממנה.
ואז,,, ביום אחד, כאשר שב לביתו, הוא קיים את המצווה עם אשת חיקו הנצחית, ומטעמי הרגליו, הוא הותיר לה שטר של 20$ מתחת לכרית.
הגברת התעוררה בבוקר ומצאה את השטר...
היא נטלה את השטר ושאלה את בעלה תוך שהיא מנפנפת בו: "מה זה"? והוא סיפר לה על הרגליו. "טעיתי" הוא אמר: "זה רק עניין של הרגל"... "אבל למה רק 20$"? תהתה אשתו.
"ונראה לך שזה היה שווה יותר"? תמה.
גם זו אפשרות... זה כמו ההוא שמצבו הכלכלי היה בכי רע. הוא ניסה את מזלו בחו"ל וראה ששם, באפריקה, אנשים ישנים על הרצפה. הוא ביקש מאשתו שתשלח לו 200 מזרנים והוא מכר אותם ברווח נאה. ככה המשיך, עד שגילה כי רבות הנשים שמסתובבות ללא תחתונים. הוא הזמין באמצעות אשתו עשרות אלפי תחתונים וגם כאן עשה הרבה כסף. לאחר שנתיים, הוא חזר לארץ עם מזוודות הכסף, ואז ראה שאשתו נמצאת בווילה מתוקתקת עם ברכת שחייה. הוא תמה: "איך הצלחת? הרי רק עכשיו חזרתי עם הכסף. מאיפה היה לך?" והיא השיבה: "אתה מכרת מאות מזרנים ואלפי תחתונים, בו בזמן שתראה מה אני הצלחתי לעשות על מזרן ישן אחד וללא תחתון."ההמשך של הבדיחה שלך, שהוא מספר לחבר שלו שהוא מודאג
הוא שם לה 200 ש"ח והיא החזירה לו עודף, חחחחחחח
חחחחחחגם זו אפשרות... זה כמו ההוא שמצבו הכלכלי היה בכי רע. הוא ניסה את מזלו בחו"ל וראה ששם, באפריקה, אנשים ישנים על הרצפה. הוא ביקש מאשתו שתשלח לו 200 מזרנים והוא מכר אותם ברווח נאה. ככה המשיך, עד שגילה כי רבות הנשים שמסתובבות ללא תחתונים. הוא הזמין באמצעות אשתו עשרות אלפי תחתונים וגם כאן עשה הרבה כסף. לאחר שנתיים, הוא חזר לארץ עם מזוודות הכסף, ואז ראה שאשתו נמצאת בווילה מתוקתקת עם ברכת שחייה. הוא תמה: "איך הצלחת? הרי רק עכשיו חזרתי עם הכסף. מאיפה היה לך?" והיא השיבה: "אתה מכרת מאות מזרנים ואלפי תחתונים, בו בזמן שתראה מה אני הצלחתי לעשות על מזרן ישן אחד וללא תחתון."
א. אם אני לא טועה, זה סיפור ישן לאללה.מה ההחלטה שלכם? נמקו את החלטתכם.
מסכימה עם דבריך.א. אם אני לא טועה, זה סיפור ישן לאללה.
ב. אם אני צודק בא', מן הסתם כבר יש פסק דין בעניין.
ג. אילו אני צריך להחליט, רק על סמך הנאמר בכתבה, אכן מגיע לבעל מחצית כמובן. מבחינה זו זה לא שונה מכל עבודה אחרת או תוכנית חסכון משפחתית/זוגית שקוימה מכספים שאחד מבני הזוג הרוויח באמצעות עבודה.
לכשמתגרשים ל"ע, הכספים האלו נחשבים כשייכים לשני בני הזוג (וזה חסר משמעות על שם מי הם רשומים) ועל כן מחולקים שווה בשווה ביניהם.
קודם כל זה מוכיח שהם כנראה הכירו במסגרת עבודתה כזונה והתשלום נשאר כהרגל.מה ההחלטה שלכם? נמקו את החלטתכם. צפה בקובץ המצורף 6656
מה ההחלטה שלכם? נמקו את החלטתכם. צפה בקובץ המצורף 6656
אבל הכסף של שניהם. לדעתי יש להתחלק בסכום.על טפשות משלמים. שיבוא בטענות לעצמו על הטמטום שלו, הוא הסכים לעסקה הביזארית מרצונו החופשי ולכן את הנעשה אין להשיב.
הוא הסכים לסידור המוזר, לכן זבש"ו. בית המשפט אינו אמור להפר הסכם שהוסכם מבחירה חופשית.אבל הכסף של שניהם. לדעתי יש להתחלק בסכום.
הוסכם כתכנית חיסכון.הוא הסכים לסידור המוזר, לכן זבש"ו. בית המשפט אינו אמור להפר הסכם שהוסכם מבחירה חופשית.
הוא הסכים לרשום את הכסף על שמה.הוסכם כתכנית חיסכון.
כשנשואים לא משנההוא הסכים לרשום את הכסף על שמה.
בדיוק ככהבהנחה שאין הסכם ממון מלפני הנישואין:
רכוש שנצבר במהלך הנישואים שייך לשני בני הזוג (לא מדובר כאן בירושה של אחד מהם או במתנה מהדוד העשיר לאחד מהם). למשל: מטעמי נוחיות רשמנו מכונית אחת על שמי ואחת על שם האיש שלי. בואו נניח שאחת מהן היא למבורגיני חדשה והשניה פיאט פונטו בת 15. אם אנחנו מתגרשים ולוקחים כל אחד את המכונית שעל שמו, צריך להתחשב בערך המכוניות בזמן חלוקת הרכוש. גם אם רק הגבר עובד מחוץ לבית ומרויח, עדין הרכוש המשותף נחשב שייך לשני בני הזוג. אפילו קרן ההשתלמות שלו (מנוכה ממשכורתו ורשומה על שמו) שייכת לשניהם. מקווה שהרינגטון יוכל להבהיר את זה טוב יותר.
לדעתי כך אמור להיות גם עם חשבון החיסכון האבסורדי הזה, ביחוד כשהאישה קבעה את התנאי "עשינו את זה לעוד מטרה בשביל שנינו".
ולמה כתבתי אבסורדי? כי בסקס אמורים להיות שנים. אם גם היא רצתה ביחסים, אולי גם היא היתה אמורה לשלם לו, כך שגם הוא יחסוך בשביל שניהם?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.