חורף
בתפוז
אנשים

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif שמעתי על "שמיעה סלקטיבית"

אבל "קריאה סלקטיבית" זה כבר חדש

ס22ית

New member
ועל "הבנת הנקרא" שמעת?../images/Emo3.gif

לילוש אמרה מחר הולכים לאווזי? אמרתי שהולכים מחר לאחותי...יותר שָׁוֶוה. מדברים על האוכל..י'סוטה (מהנושא)

E m i l i K o

New member
../images/Emo6.gif

ואני עוד טרחתי והסברתי לך, עוד התחלתי לחשוב שלא הבנת למה שהתכוונתי

E m i l i K o

New member
רשמת שאחותך יותר שווה

אז אמרתי, תעלי תמונה אנחנו נשפוט לא התכוונתי לאוכל...

ס22ית

New member
אני חולה.

השבוע נרדמתי עם חלון פתוח ושיער רטוב... ויום אחרי זה הראש דפק לי פטישים והנה זה הגיע...הגרון..החולשה..ואוטוטו יגיע גם החום... איזה באסה. יש איזה תרופת סבתא שתעביר לי הכל ביומיים?

ס22ית

New member
לא מפונקת ../images/Emo11.gif

אבל מתאים לי עכשיו להתחפר תחת הפוך עם איזה ספל קפה מוקה או שוקו חם ולראות מכבי...ואח"כ יציע...

gilad269

New member
תרגישי טוב

אני עם הקור הזה לא משאיר חלונות פתוחים

y e t i

New member
נו מה , מה יש לך לומר להגנתו של קטש

את אפקט ההדחה \ עזיבה ראית אתמול ? בדבר אחד כן אפשר להעריך אותו , בזה שקם והודה בכשלון הקבוצה לקח על עצמו את האחריות ועזב , ( מקווה שאולמרט ראה את המשחק ). איך השפעת ?

gilad269

New member
ראיתי

הוא הודה בכשלון כי הוא רצה שהקבוצה תצליח. ותמיד במשחק ראשון זה קורה.צריך לראות מה יקרה הלאה. צריך לזכור שעודד קטש אין לו נסיון בלהוביל קבוצות צמרת. ועודד קטש לא אשם לבדו,וגם השחקנים הבינו שאם הם לא יתאמצו עכשיו,הם יהיו בחוץ. פתאום הם כן יודעים לקחת ריבאונד,פתאום הם כן יודעים לעשות הגנה. 30 דקות ספגו 45 נקודות. גם החילופי שחקנים שהוא עשה היתה טעות שלו. קטש עוד לא מתאים לאמן ברמות הגבוהות

y e t i

New member
איך שלא תהפוך את זה ..

המשחק אתמול היה נראה אחרת לגמרי . וזה קצת יותר מ 48 שעות אחרי שהוא הודיע שהוא עוזב זה מעיד משהו על ההרגשה ועל המורל של כל שחקן ושחקן . לדעתי הקבוצה שידרה מצוקה מהרגע שהיא התחילה לשחק והוא כמאמנה ואת זה ראו כולם על המגרש , גם בניצחונות שלהם היו נראים ישנים . קטש אולי ספורטאי בחסד עליון כמו שהוא מתואר ,לאמן את הקבוצה ביורוליג הוא לא מתאים וזה בלי קשר בכלל למה שעבר אם עבר עליו מאחורי הקלעים עם הנהלת הקבוצה .

ס22ית

New member
יש מחקר אמיתי

שמדבר על האפקט של עזיבת מאמן לרוב במשחק הראשון שאחרי המהפך הזה הקבוצה מנצחת. אם זה ימשיך הלאה? וזה לא אומר דבר וחצי דבר על היכולות של קטש כמאמן. זו דעתי. במכבי ת"א יש יותר מידי גורמים שמשפיעים מסביב חוץ מיכולת המאמן בלבד. אם לא טועה גם לדיוויד בלאט היו בעיות במכבי ת"א עד שאפילו החזירו את פיני גרשון להיות מעליו, אז הוא מאמן גרוע? לא נראה לי, לאור ההצלחות שלו...

y e t i

New member
זה מעיד על איכות החומר .

וזה עובד כמעט כמו המשימות בחיי היום יום . בעבודה שלך או שלי לדוגמא , יש את אלו שמתחתנו שרואים בנו את המענה ואת הובלת המשימה תהה אשר תהה ,ויש תמיד את אלו שמעלינו שתמיד ינשפו לנו בעורף . צבא עובד על אותו משקל , תמיד יהיו את הזוטרים ביותר שיצפו להנהגה נכונה מהמפקד הישיר שלהם ,והמפקד הישיר שלהם לעולם יסבול מאלו שמעליו . בשני המקרים האלה אין שום קשר בין מה שעושים לך כמנהיג לבין מה שאתה צריך לשדר לאנשים שמתחתיך , חייבים לדעת להפריד בין מה שעובר עליך מצד הממונים עליך לבין התפקיד המוגדר , בעניין קטש זה לנצח במשחקים - פשוט וקל . אם הוא לא יודע איך להתרכז במשימה שלו ולא להשליך למגרש אי אלו בעיות שנגרמות לו ע"י גורמי חוץ ,זה מעיד החומר שממנו הוא עשוי ולכן טוב שהלך .

ס22ית

New member
לא כמו שאומר

להבדיל... אם יביאו לך חומרים גרועים לעבוד איתם זה יהיה פחות טוב מאשר חומרים מתאימים יותר אז אם הביאו לו שחקנים פחות טובים זה יעבוד פחות טוב. אם יהיה לך בוס ממש מציק ולוחץ סביר שזה יפריע לך לעבוד רגוע וכמו שצריך אותו דבר גם פה. יש המון אלמנטים שקשורים ומשפיעים.

למעלה