חושב על פרידה

billc

New member
פרידה זו בחורה שהכרתי באיים הקאריבי

האמת שהפורום צריכים לשחק משחק לשרשר תגובות רק לפי הכותרות ורק בסוף להסתכל מה יש בתוכן (אבל בלי להציץ
)

newbie2

New member
הכל לפי התוכנית, הא?

נראה כאילו מההתחלה לא היית בטוח וסתם רצית לנסות משהו חדש (או כמו שכתבת, אם אני זוכר נכון, היה חשוב לך לנסות קשר אם לא יהודיה?!). 5 חודשים זה לא המון זמן, ואתה יודע בדיוק מה להגיד (זה לא את - זה אני, אני לא בנוי לקשר, אנחנו באים מרקע כל כך שונה וחשבתי שזה יסתדר אבל לא - התקשורת פשוט לא זורמת בינינו וכו, וכו..)

Mירב

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אין לי מושג מה הולך פה, ומי הוא מי (והיא), אבל הצחתקם אותי!

תגיד, ניובי

כל העוקץ והרעל שאתה זורע בפורום עושים לך טוב? לְמה זה טוב כל הירידות האלה? בחיי, כמעט כתבתי לך אתמול בערב שאתה מוזמן לבורקס חם וטרי עם קפה. אבל אחרי שראיתי את כל ההודעות העוקצות שלך נשמתי לרווחה. מזל שלא עשיתי את זה... תקשיב, יש הבדל בין ציניות לעקיצות. מה שאתה עושה זה עוקץ וזה לא נעים. גם לי יש פה, בלי עין הרע, ואני יכולה לענות לך באותה המטבע. אבל אני לא רוצה לרדת לרמה הזו. פעם אחת כבר ביקשתי ממך, באופן פרטי, להפסיק עם זה. אני רואה שזה לא עבד, אז אני נאלצת לנקוט בגישה אחרת. מי יודע, אולי זה יעבוד...

Mירב

New member
הפורום הזה הוא כבר לא מה שהיה פעם..

מלא טרולים וניקים כפולים ומכופלים, שרק חבורה מצומצמת יודעת מי הוא מי - זה יותר כמו קומונה ואני חייבת לציין שלקוראים האחרים זה לא ממש נעים. יש לכם חשבונות לסגור? או שתעשו את זה שנחקחם המוכרים שלכם, בלי פחד, או ש(וזה עדיף) תעשו את זה במסרים אישיים או בדרך אחרת. אבל למה ככה?!?!? יאללה ביי ושבת שלום לכם

למה?

כי |הדגשאת לא יודעת מי זה מי?! אני מיס הילה והניק הזה התחיל כבדיחה, שרוב קוראי הפורום הבינו. חוץ ממך, כנראה...

למעלה