לא כדי לענות לך על השאלה ששאלת, אלא מגיבה לך בתקווה
שאנשים מהפורום אולי יגיעו לכאן בעקבות השרשור שפתחת. נראה לי שיאיר_בר, המנהל, כבר לא מגיע לכאן בכלל. או לפחות לא כותב כאן. אחרת, אפשר היה לבקש ממנו למחוק את 4 הדפים הריקים שהשתרבבו אל הפורום. וכנראה רוב האנשים לא יודעים שאם הם ילחצו על דף מס' 5, הם יגיעו ישירות אל הפורום. אבל ב-1.7.20 שלחתי בטעות לפורום מתכונים, הודעה שהתכוונתי לשלוח לפורום גינון. התנצלתי, וביקשתי מהמנהל גם בפורום וגם במסר אישי, למחוק את השרשור שלי. עד היום הוא לא הגיב אלי בפורום, ולא בפרטי, ואני לא יודעת לאן נעלם. ראיתי שהוא כתב משהו בפורום אחר לפני כמה ימים, אבל כאן - כלום. ובקשר לעוף ששאלת, אני אישית לא הייתי עושה זאת. כלומר, כן הייתי מפשירה לפני הטיגון. לא חייבים דווקא שעה. זה תלוי עד כמה העוף קפוא, מה הגודל שלו ותלוי במזג האוויר, כך שלפעמים זה לוקח גם יותר זמן ולפעמים - פחות. אפשר גם להפשיר במיקרוגל, או בתוך סיר עם מים. או אפילו עם מים חמימים, למשל. רק דגים כמו בקלה, זהבון וכאלה, אני מבשלת בלי להפשיר מראש.