חזה עוף קפוא - אחרי שמפשירים במקרר צריך להוציא לשיש לשעה?

תומאס

New member
חזה עוף קפוא - אחרי שמפשירים במקרר צריך להוציא לשיש לשעה?

כמו שעושים בבשר? או שאפשר לטגן אותו ישירות מהמקרר בלי שהוא הגיע לטמפרטורת החדר?
 

מיכי 10

Member
לא כדי לענות לך על השאלה ששאלת, אלא מגיבה לך בתקווה

שאנשים מהפורום אולי יגיעו לכאן בעקבות השרשור שפתחת. נראה לי שיאיר_בר, המנהל, כבר לא מגיע לכאן בכלל. או לפחות לא כותב כאן. אחרת, אפשר היה לבקש ממנו למחוק את 4 הדפים הריקים שהשתרבבו אל הפורום. וכנראה רוב האנשים לא יודעים שאם הם ילחצו על דף מס' 5, הם יגיעו ישירות אל הפורום. אבל ב-1.7.20 שלחתי בטעות לפורום מתכונים, הודעה שהתכוונתי לשלוח לפורום גינון. התנצלתי, וביקשתי מהמנהל גם בפורום וגם במסר אישי, למחוק את השרשור שלי. עד היום הוא לא הגיב אלי בפורום, ולא בפרטי, ואני לא יודעת לאן נעלם. ראיתי שהוא כתב משהו בפורום אחר לפני כמה ימים, אבל כאן - כלום. ובקשר לעוף ששאלת, אני אישית לא הייתי עושה זאת. כלומר, כן הייתי מפשירה לפני הטיגון. לא חייבים דווקא שעה. זה תלוי עד כמה העוף קפוא, מה הגודל שלו ותלוי במזג האוויר, כך שלפעמים זה לוקח גם יותר זמן ולפעמים - פחות. אפשר גם להפשיר במיקרוגל, או בתוך סיר עם מים. או אפילו עם מים חמימים, למשל. רק דגים כמו בקלה, זהבון וכאלה, אני מבשלת בלי להפשיר מראש.
 

yair_bar

New member
מנהל
אני כאן

היי מיכי, הסיבה שלא מחקתי היא שלא הבנתי את מה שעכשיו גילית לי - שהפורום ממשיך מדף 5. חשבתי שבמסגרת המעבר לפורומים החדשים מחקו הכל. מתנצל. מחקתי עכשיו כמובן. אנחנו בתהליך מעבר לפורום החדש. בינתיים גם אני נתקל בקשיים ומקווה שהכל יסתדר מהר ונחזור לשגרה שבת שלום
 

מיכי 10

Member
תודה על מה שכתבת כאן, ותודה על כך שמחקת את השרשור

שלי שם. זה פידח אותי מאד, ויתכן גם שבילבל כמה גולשים, שחשבו שהגיעו בטעות לפורום גינון בכלל. :) האם אתה יכול גם למחוק את הדפים הריקים, שבין השרשור הזה, הנוכחי, ובין דף 5? כי אם תוכל לעשות זאת, יהיה המשך טבעי לפורום מתכונים הישן, וגם מי שלא נכנסו בימים האחרונים, יוכלו לשוב לכאן בינתיים, עד שהאתר החדש יסתדר (אם ירצה ה'
). שבת שלום ומבורך.
 

yair_bar

New member
מנהל
לא הצלחתי למחוק את הדפים הריקים

אנסה להעזר בהנהלת הפורומים
 
למעלה