חזיה

ג שם

New member
חזיה

האם מכאן יבוא עזרי? אם גורבים גרב, חובשים כובע ונועלים נעל, למה לא תיוחד מילה לפעולה הבזויה של כליאת הציצים במלכודת? זה לא ממש ללבוש ולגמרי לא לרכוס. נדרשת מילה שתאר את שילוב הפעולות: הצמדה דחיסה כליאה סגירה

ג שם

New member
התחבשש לי.

אם הצלחתי לפענח נכון, זה מחבוא ועוד משהו- מחבוא ובואש? מחבוא ובושש? אז איך זה הולך להיות- אני עומדת למחבובש את החזיה? מעניין.

HotGod

New member
../images/Emo63.gif המדריך השלם ל ../images/Emo65.gif

פעולת הכנסת החזה לחזיה נקראת |דגש| שדידה ולהלן סקלת חזה כפי שאני רואה אותה:
- בחורה ללא חזה, לעיתים קרויה קרש גיהוץ או בעלת עקיצות יתוש
- ביקיני חמוד לבעלות A עד B
- מתחילים להגיע לשיא או לחילופין ל C
- צמד עגולים
- צמד עגולים + מחלה הקרויה דלמטיזם
- מקרה פזילה הפוכה. זוג שדיים שללא חזיה נוטים להביט לצדדים
- חזה הוליוודי
- גברת, אולי תשתזפי קצת? החזה שלך מסנוור אותי (.)(.) - קר לה? (-)(-) - נו, זו שמצמידה אותן לשימשת המכונית (o)(o) - צריך דיאטה דחוף (O)(O) - דיאטה כבר לא תעזור (<)(>) - מצריה (.Y.) - איזה מחשוף. יאמי (*)(*) - שוודית (x)(*) - שוודית לאחר ניתוח הסרה

נפלא!

אני מודה שאת עניין האייקון של הכלב והקשר שבין * לשוודית לא קלטתי (אולי עדיין לא בחנתי מספיק מקרוב את עניין הכלבים או עניין השוודיות או שניהם באותו זמן) אבל זה טבעה של שירה, שמותירה מקום לקורא להתפתח... לא, לא לזה התכוונתי

HotGod

New member
זה כלב - ../images/Emo107.gif ?

אני רואה פה פלג גוף תחתון של אישה + כנפיים חומות + 2 דדיים בדמות עקיצות יתוש, אבל יכול להיות שאת צודקת וזה באמת, איכשהו, אייקון של כלב. איך נקרא לכלב? רורשאך?

אולי אשנה את שמי?

התרגלתי כבר שמתייחסים אליי כאל אישה (לשלילנד יש על זה תאוריות). אולי משהו גברי יותר כמו "הקצב מבגדד", "פינוס גדולוס" או "שוארצנגר" אולי נעשה על זה סקר?

מ י י ק ה

New member
השלישי אולי?

לשדחס =/= לשדריק לשדשד =/= לדשדש לדדות =/= לרוץ ריצה קלה

sailor

New member
הסולם (סקלה ) פשוט בהרבה

A - אין B - בסדר C - סבבה D - דאבה DD - דאבה בריבוע

ג שם

New member
יפה יפה

אבל מה יותר עדיף, לכדוד או לכשוד? לכדוד קצת נתקע בגרון, ולכשוד נשמע כמו להכשל בעת שוד. ואגב, אם כבר מעדיפה ללכת בלי זה.

MajorWinters

New member
החזיה../images/Emo19.gif

כשמע היא מתלבשת על כל החזה.... כלומר כתפיים והגב מאחורה גם בהם נוגעת החזייה... לכן צריך לדעתי לחזוז את החזיה... למרות שחזה... מהשורש ח.ז.ה (איך עליתי על זה) לחזות כבר יש לנו. לכן צריך לחוז.... אחד מהנ"ל נראה לי יתאים...

למעלה