חזיה

קרמיט, וגם עידן

לא הבנתי באיזה שלב החזיה נכנסת לתמונה האם את נמנעת משימוש באותו אביזר אופנתי או שאת מרגישה משוחררת גם כשהיא איתך או שיש אפשרות שלישית שלא חשבתי עליה

sailor

New member
הן שרפו אותן באנגלית

לכי תמציאי פועל ל- brassiere

אפשר אולי

לכפות (כפיתה) את הציצים בחזיה
או להכפית/לכפת את החזיה. כי היא כופתת את הציצים בתוך קונסטרוקציה דמוית שתי כפות (דימיון מפותח עוד לא הרג אף אחד), והיא גם נושאת את כובד משקלם של הנ"ל. "כפתי/הכפיתי את החזיה, ולבשי את השמלה". או להלפית את החזיה, כי החזיה לופתת ואורזת את המטען יקר הערך. ואולי: לחגור את החזיה? ומה עם התחתונים?

גנגי

New member
זהו, זהו, היצאת לי את המילים!

ומה עם המגן-בֵּיצעס הזה שספורטאים, בעיקר שחקני כדור-יד/רגל/אמממו למיניהם לובשים על המה-שמוק שלהם? אולי גם לו ניתן כבר שם, באותה הזדמנות? אפשר, למשל, למחזר את השם הנפלא "חומת-מגן", אבל אפשר גם "בֵּיצוּר" (ביצה + בִּיצור + הצור ישראל), ולהלן דוגמה מעולם הפרסום: מגן שמאלי (או תחתון?) באליצור: אין פרו-ורבו ללא בֵּיצור! ותעשו לי טובה, אל תיטפלו לקטנות. זה מגונה, וזו גם סתם פדופיליה.

מ ר ג ו ל

New member
אני מציעה להזמין ג'חנון

עד שנמצא מילה מתאימה. עכשיו, אתם מכירים אותי, כפרות, ואם כבר מחפשים שם לחזיה אז בתור אישה משוחררת כדאי שאתרום את תרומתי. חבל רק שאני לא מצליחה לחשוב על כלום... יאללה, מה זה החרטא הזה? לא צריך למצוא כלום! יאללה, יא אליטיסיטים! בשביל מה צריך ת'חרטה הזה?תורידו ת'אף ותקנו ת'דיסק החדש שלי. ואל תתעווזו עלי בחיים שלכם אחרת אלך!

חזייה חוזים (?)

חזיתי בשרון סטון חוזה חזייתה. זה היה מחזה מרנין. חזייה היא בגד כפת. ומי שחוזה חזייה מרופדת היא מתחזה. אל תסתכל בחזייה, אלא במה שיש בה. טוב שד אחד ביד משניים שבחזייה בלבד.

גנגי

New member
לא, אבל כוכבים חזו בה

ולא רק הם, אבל אח"כ עשו מזה ריבועים-ריבועים, וככה במקום כוכבים חזינו בריבועים. כמה מצער.

תגידי

מה זה הנושא המעפאן הזה של ההודעה שלך? מי את חושבת יכנס לקרוא אותה? נראה לי שבמקרה הזה, היתה לך הצדקה מלאה לתת להודעה את הנושא שדיים! כנסו!

תּמר

New member
מה עם "עקידה"

(במקור זה מתייחס בעיקר לידיים ורגליים.) הרעיון צץ לי כשחיתלתי (עקדתי) את הבת שלי.
ובשם כל התינוקות, אני רוצה להכריז על התנועה לשחרור התינוק מהחיתול. זה כולא לא רק איבר זוגי אחד, אלא בטן, טוסיק, רגליים ומה שביניהם. ולנעקד אין אפשרות להתקומם נגד המעשה שבא להצר את צעדיו על מנת להקל על הוריו (בעיקר מפני שפיו נסתם ב-
)

גנגי

New member
בלבלי אותו,

כלומר, שחררי לו את הבולבול, שישתין חופשי על העולם. אני מקווה שלא קוראים לו "יצחק".

תּמר

New member
יהיה קשה לעשות זאת עם בת ../images/Emo8.gif

ולא, לא קוראים לה יצחק (אבל עכשיו אני חושבת, שזה שמו השני של אחיה. ואותו בהחלט כבלתי לטיטול. ואני לא רוצה להשתמש בשורש שכתבתי קודם. זה מעביר בי צמרמורת). אבל אולי "לפנן" מלשון פין?

לפנן

את הפועל לפנן מלשון פין לא כדאי לבזבז על חיתול... אני בטוח שנוכל למצוא לו (לפועל) שימושים יותר מפננים. "אם תלך מי יפנן אותי ככה"

למעלה