עז00וב.*
D DredLox New member 1/11/06 #16 על זה בדיוק אני מדבר!! את הרסת את הפורום, כלבתא! : )) תודו שזה ברוח התקופה של פעם...ככה לעקוץ אנשים סתאם : )
על זה בדיוק אני מדבר!! את הרסת את הפורום, כלבתא! : )) תודו שזה ברוח התקופה של פעם...ככה לעקוץ אנשים סתאם : )
מ מטייל עם סנאים New member 2/11/06 #23 בואנה, מה זה? מישהו יודע איך קוראים לחיה הזאת? כל היצורים שהמדע עוד לא גילה נמצאים בבית שלך! נראה כמו הכלאה של זבוב, פרת משה רבנו וחיפושית זבל...
בואנה, מה זה? מישהו יודע איך קוראים לחיה הזאת? כל היצורים שהמדע עוד לא גילה נמצאים בבית שלך! נראה כמו הכלאה של זבוב, פרת משה רבנו וחיפושית זבל...
D DredLox New member 4/11/06 #28 וויקיד!! חזרה לתקופה של פעם... עכשיו צריך שטשי תפרסם תמונות של סקייטרים ותקלל את אבריל לאבין... ושאריה יכנס מידי פעם בכינוי של קבבית ויגיד כמה אני שעיר ושמן... ושזויה תפרסם תמונות של פיות וקישורים לבלוג שלה... ושהזרע יזרום כמו מים : )
וויקיד!! חזרה לתקופה של פעם... עכשיו צריך שטשי תפרסם תמונות של סקייטרים ותקלל את אבריל לאבין... ושאריה יכנס מידי פעם בכינוי של קבבית ויגיד כמה אני שעיר ושמן... ושזויה תפרסם תמונות של פיות וקישורים לבלוג שלה... ושהזרע יזרום כמו מים : )