חזרה בזמן !

nawa

New member
חזרה בזמן !

כולנו הערצנו זמרים/ות ולהקות עוד הרבה לפני ששוטי הנבואה הגיעו או במקביל להערצה אליהם, כאן זה המקום לספר את מי הערצתם ?!

מביך ביותר..

בכיתה ה'- ו' ככה אהבתי את להקת "הנסון" (נו השלושה האחים האלה- זאק, טיילור ועוד אחד...) המממ בכיתה ז' הייתה לי תקופת אמינם... והממ כמובן שביסודי היה גם את VENGABOYS, בריטני (בעעעעעע היה לנו ריקוד של OOPS I DID IT AGAIN במסיבת סיום יסודי) וכריסטינה (בעעעע)... עבר וטוב שכך

הנסון../images/Emo99.gif

חחח כפרע על המשפחע הזאת......!! הכי אהבתי את הילד הקטן כשהוא ממש ממש קטן... בן איזה 10... כולו מאמי על התופים.... חחח וואמבאפ....
חחחחח וכרסטינה שרה ממש יפה דווקא... בכלל לא מגעילה אותי... וכל הקטע שהיא זונה... טוב לפחות יש לה גוף... אז זה לא מפריע... כריסטי היא אחלה

nawa

New member
את רוצה לשמוע מה מביך ?

אי שם בשנות השמונים שהיינו צעירים ויפים הערצתי את אדם, כן כן אותו אחד ששר את השיר סוד, שרוני סופרסטאר חידשה ואפילו פעם אחת בקייטנה עליתי לבמה ושרתי שיר שלו...זה מביך ! בהמשך הערצתי את סטלה מאריס, ניק מילר, הגיטריסט היה שכן שלי, אז היה לי קשרים איתם ואפילו הם כתבו לי כל מיני הקדשות והצטלמתי איתם ודיברתי איתם...אחח זו היתה תקופה יפה... בשנים האחרונות שוטי הנבואה ממלאים את החסר הזה ואגב שוטי הנבואה עדכנתי באתר שלי כאן את לוח ההופעות אז אתם מוזמנים לבדוק...

חחחחח עלית לשיר? חמוד

אבל לפחות לא עלית לשיר...עם תספורת וואנבי תום אבני יאפ...שעלה המחזמר "ספר הג'וגל" נורא התלהבתי..והלכתי לראות אותו פעמיים (כי בפעם הראשונה היה מחליף של תום אבני) הקיצר חברה שלי ואני נכנסנו לזה חזק מדי..היינו בכיתה ב' ככה...וכל הזמן עשינו בבית הופעות של זה, וחיקינו את התנועות בריקודים בקלטת..אויה לבושה.... אז היתי כל כך מושפעת ומאוהבת בתום אבני, שגזרתי את שיערי הארוך...יאפ שכנעתי את אמא לעשות תספורת "צלחת"/"מדרגה"....ואל תשכחו שבכיתה ב' אין ממש הבדל בין גוף של בת לבן..אז המנקות תמיד גירשו אותי מהשירותי בנות )= ובקייטנה עליתי עם חברה שלי שהיא יעני הייתה באנה ואני הייתי מוגלי..וכך הופענו בשיר שלהם לפני כל הקייטנה אחחח המבוכה

תתתמר

New member
אוווווווו טוב... אז אני-->

הערצתי את הבקסטריט בויז, הנסונים, בריטני ספירס וחבריה.... הייתה לי תקופה של לינקים פארק ושאר להקות רוק.... ועכשיו אני בעיקר שומעת ישראלי ובעיקר בעיקר שוטי הנבואה

jowi

New member
אני הייתי עסוקה בקטנטנות...

וקניתי דיסק של ה"וונגה בויז".... ולמען האמת גם אהבתי מילדותי את סער בדישי...ע-ד ה-י-ו-ם...!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברית, זה אחד הדברים שחייבים להוציא כדי לנסות ולהתגבר אוהבים אותך ברית! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פ ו ס ט י

New member
חחחחחחחח

טוב ביסודי הייתה את התקופה של היי פייב.. פחחח יש לי עדין את כל הדיסקים שלהם... בקסטריט בויז ספייס גירלז פייב לינקין פארק דה קולינג ניקלבק.. וכן בכיתה ז' כמה זמרי מזרחית... עזבו לא יודעת מאיפה זה בא... |איקוןמגלגלעייניםשלהמסנג'ר| עדי תמשיכי לסתום.. =]

שי להב כתב להיי פייב כמה מהשירים!

אז ככה שלא לזלזל בהם כל מהר... למרות שאני אף פעם לא שמעתי אותם..(=

Fools

New member
האמת

שאני שומעת עד עכשיו מה שתמיד שמעתי... מה הלימדו אותי בבית לשמוע בלי בריטני וכל זה שוטי הנבואה לינקין פארק סטיינד מוש בן ארי מרסדס בנד בוטן מתוק בקרקס בלינק 182 אןף ספרינג כל דיסק שיש לו הוא בעיקרון של אחים שלי חוץ משל לינקין ומרסדס בנד ודיסקים שקנו ליומולדת (בניהם גם השוטים)\ אז אממ זהו..

אוו ווה.. חח

את מי הערצתי.. פייב (הלהקה הלועזית, לא היי-פייב)... ו"הנסון" גם..האמצעי היה הכי יפה..חח וכל מיני ישנים שבאו בתורשה מאח שלי הגדול..וככה בעצם הכרתי אותם, כמו משינה, ומופע הארנבות, ועוד..

טחח

שמעתי תכלס הכל מכל, כל האוספי MTV למניהם, אבללל, הייתי גזעי וקניתי את הדיסק של TLC בכיתה ו'

למעלה