חזרה בזמן !

זה ממש עצוב...

כל היסודי ממש אהבתי פייב וספייסגירלז וכריסטינה...אני לא זוכרת אם אהבתי את ביטני או לא..חח ואהבתי את הפוג'יס..בהשפעת בנדוד שלי
ושמעתי קצת שבק בגלל אח שלי..אבל שהיתי קטנה פחות אהבתי אותם..

אחלה שירשור דוד נאור!!../images/Emo9.gif../images/Emo45.gif

שלי
אמממ אני אני... טוב יסודי וזה MTV והכל... זה ברור... ובעיקר פייב נראה לי... וספייס גירלס (מעיין זה בשבילך
) ו..ו.. חחח טוב כולנו יודעים על תקופת אביב... זה היה כיתה ז-ח והייתי לי גם תקופה ארוכה של עברי הלידר ואחריו תקופה ממששש ארוכה של משינה+ החברים של נטאשה (חחח איך זה חייב לבוא ביחד) ובכיתה ט' התגלה לי ייעודי והפכתי להיפית מסריחה
וכל היום הייתי שומעת HAIR ו-THE DOORS ופינק פלויד ובובי וכו' וכו' עכשיו זה הכל מהכל ובעיקר ישראלי משובך.... מחמם את ה
תמידד
וואי וואי אני יודעת לזיין ת'שכללל

ספייס גירלס שולטות../images/Emo99.gif!!!

אני בעיקרון התחלתי להעריץ את שבקס בכיתה ד' ככה... ונשארתי איתם עד היום(= אבל גם בערך באותו זמן אהבתי את הבקסטריט בויז שהם זבל אמיתי! וגם את הספייס גרילס שאני עדיין חושבת שהן כלות עולם! ועדיין ממש כיף לשמוע את השירים שלהם! את בריטני וונגה בויז וכאלה אף פעם לא אהבתי../=

חחח את אמה!

למרות שאז היא הייתה הכי מפגרת היא היחידה שעכשיו עושה עוד איזה משו נורמלי עם המוזיקה שלה..למרות שכולן עכשיו די גרועות...

אוהו......./images/Emo54.gif

בוא נראה....האמת שחוץ מה"ספייס גירלז" ו "בקסטריט בויז" שאהבתי מתי שהם רק יצאו לתקופה שלא עלתה על חודשיים, אני עדיין נהנית לשמוע את השירים של פעם, שכוללים את אלאניס מוריסט, "נו דאוט", "קווין", לאונרד כהן, פיונה אפל, נורה ג'ונס, ביטלס, כל מיני שירים ישנים סטייל אסקימו לימון, ועד שירים של דיסני, אני עדיין שומעת הכל.

pompii

New member
וואי לי היו מלא../images/Emo70.gif

הייתי מהמשוגעות...כמה שזה נורא
היה לי בגיל 10 בערך קראש על טייק ד'את בגיל 12 לאונרדו דיקפריו, והיה לי מלא חולצות, פוסטרים, אלבום עצום...ועדיין יש
(למזכרת
) אחר כך בגיל יותר מאוחר, ככה 14 היו פייב, שזה עבר דיי מהר, יחסית... וזהו, אחר כך התבגרתי קצת... אבל זה היה כיף, לקנות דיסקים, לאסוף תמונות..זה נחמד

טוב אז כמובן שביסודי אהבתי

את כל הספייס פייב הנסון אמינם בקסטריט והיו מלא קלסרים, תמונות, חולצות והמון המון הוצאות על כל החרטה... אבל מכיתה ב' תמיד אהבתי את אביב... כל המראה שלו נורא הלהיב אותי כילדה! האיפור, והמרדנות, הצעקות והשערוריות תמיד חלמתי להיות כמוהו. ואז בכיתה ז' התחילה אובססיה מטורפת על עברי...הייתי גרופית אבל ממש! לא הפסקתי לדבר עליו, כל היום סבב סביב השירים שלו, ידעתי איפה הוא גר, איפה אמא שלו ואיפה אחותו, ידעתי את המספר שלו, חיכיתי לו בחניה בהופעות... עזבו הייתי מופרעת לחלוטין....עד שבכיתה ט' החברות שלי לקחו אותי לשיחה רצינית ואמרו שזה ממש מפריע להם (ובצדק). ומאז התחלתי בהדרגה להפסיק עם האובססיביות, הבנתי שאולי יש צדק בדבריהן.. וזהו. היום חוצ מאביב אני לא מעריצה אף אחד. ואת אביב אני מעריצה בגלל האומץ, הכריזמה, והאישיות שלו בכללי.

21עופרי

New member
האמת שהתחלתי די מאוחר לשמוע

מוזיקה ככה כיתה ח-ט אבל תמיד אהבתי את שב"ק pink floyd aerosmitוב 2001 נתקלתי בשוטים בשנטיפי(אחלה הופעה)וגם את בוב מארלי ומוש אבל בעיקר את שוטי הנבואה!!!

הוו!

אני זה לא סתם..לי היה מועדון מעריצים של הספייס גירלס.. כן כן לא פחות ולא יותר.. אני ועוד 3 בנות הקמנו אותו על הגג של חברה שלי והבאנו את כל השכבה..כן כן עצוב.. ומה שעוד יותר עצוב הוא שזה אשכרה היה על בסיס שבועי.. חפיץ.. אני הכי אהבתי את הג'ינג'ית...וכולם שנאו אותה.. ואז כשהיא עזבה הם גזרו לה את הראש בכל התמונות
ממ...אבל דוגרי יש להם אחלה של מוזיקה...אם לא הייתה אבדת לי הקלטת עוד הייתי שומעת אותם מידי פעם.. חח..גם את הדיסק של בריטני והספר שלה יש לי....אבל תמיד הכחשתי שאני אוהבת אותה..גם כשאהבתי..
... ואת נטליה אורירו.. ו...אה את אתניקס... ואי מוזר..

למעלה