חזרה לבייסיקס, המבורגר - אתם אוהבים?

חזרה לבייסיקס, המבורגר - אתם אוהבים? ../images/Emo21.gif

מה ההמבורגר הכי טעים בעינכם? איפה? עם אילו תוספות אתם אוהבים ומה בצד? אדום מדם או עשוי טוב? ואם זה בטעות כזה שאתם מכינים - מה המתכון המנצח? שתפו

danbaratz

New member
רייר אפילו קר באמצע

המבורגריות מומלצות: איוו בירושלים, המבורגרים גדולים מבשר איכותי לחמניות שלא משנה מתי באים תמיד הן מאתמול, ועדיין לדעתי ההמבורגר אחד הטובים בארץ. בורגרס בר גם מוצלח מאוד מכיר רק את הסניף ברחובות אבל נראה לי שכולם ככה. את אגאדיר אני מחרים. אכלתי שם פעם אחת, הקציצה הייתה בסדר, אבל מה שהוביל לחרם הצרכני הוא שהם לא הסכימו למכור בירה בכוסות של חצי אלא רק שליש. המבורגר ביתי: בשר טחון 25% שומן, בצל מאודה בחמאה טחון, מלח פלפל אגוז מוסקט תוספת מומלצת פרוסת צ'דר טובה. מה אני אעשה עכשיו עד הצהריים?

../images/Emo6.gif@ תמיד הלחמניות מאתמול

מקווה שהחזקת מעמד את הצהריים... מבינה את המצוקה :p

udical

New member
רייר. דם דם !

עם חסה, עגבניה ובצל. עוד לא ממש הגעתי להחלטה לגבי המלפ"ץ (מלפפון חצוץ למי שלא מכיר את הקיצור) טבסקו מתיד טוב עליו. אם אפשר, כמה פרוסות של בייקון - יאמי יאמי ! מקומות טובים שמאוד נהנתי מההמבורגר: אדיסון ברעננה (רק לוודע שהוא מגיע במידת העשיה הנכונה כי הם נוטים לפשל בעניין) אגנס פאב (פאב קטן בהוד השרון, אבל אני לא בטוח ב-100% אם ההמבורגר כ"כ טוב כמו האווירה המדהימה שפשוט משתלבת למנה מנצחת עם פינט טוב וקר של גינס) דווקא מאיוו בירושלים פחות התלהבתי, לא יודע לומר למה... את מוזס אני לא אוהב בעליל ולא מבין בכלל מה ההתלהבות מהם, כנ"ל אוונגארד. BBB היו לי קצת סתמיים. את אגאדיר אני אוהב. ההמבורגר שלי: שילוב בשרים 8 ו-5 טחונים גס. אם יש 10 גם טוב. בצל ושום מטוגנים בשמן זית פטריות מטוגנות בשמן זית מעט מאוד חרדל פלפל שחור ולאש (ובד"כ 2 נעלמים לפני שהם עולים יעל האש
)

udical

New member
וכמובן, מת על הבלאק

אבל דווקא לא על הנורמה ג'ין. ההמבורגר הרגיל שלהם פשוט יותר טעים

ronbs

New member
המבורגר

מיטבול ראשל"צ - אחלה מקום בבית אני מכין: בשר ורד הצלע קפוא מיישן כ 7 -8 ימים במדף תחתון במקרר טוחן טחינה גסה + בצל מוסיף מלח, פילפל שחור לש נותן לבשר לנוח כ 12 שעות מחלק למנות, ומקפיא

המניפת אנטריקוט שלהם?

האמת שמההמבורגר שלהם לא נפלתי, אבל המניפת אנטריקוט מצוינת לטעמי

וופס, אמור להיות "ניסית את המניפת אנטריקוט.."

איכשהו הצלחתי למחוק חלק :)

המבורגרים

האהוב עליי הוא של סרגוס. מדיום וול בשבילי לגבי מוזס - לדעתי הארטבורגר התדרדר מאוד ב~שנה האחרונה, פעם היה יותר מוצלח. לתוספות אני אוהבת הכל ומצד שני אוהבת לתת להמבורגר לדבר (תמיד דילמה)... אפילו עירום מירקות, אז אם זה בייקון, עגבניות, חסה וחמוצים - אני לרוב אוכל אותם בנפרד - ועל הקציצה עצמה רק גבינת עיזים או צ'דר :)

bluestvixen

New member
אני אישית מעדיפה את הוולפנייטס

הקונספט של לבוא, לשלם, לאכול וללכת עובד לי יותר טוב. הוולפנייטס ספיישל הוא אחד ההמבורגרים הטובים! פעם הייתי אוכלת הרבה באיוו ובאנוביס. אני גם אוהבת את ההמבורגר של אגאדיר עם הצ'ילי והאננס. ואין על הביפבורגר שמנת פטריות של דיקסי. וגם ההמבורגר בלה מורס ברחובות לא רע בכלל... כולם מדיום וול

בעוונותי עוד לא יצא לי לנסות את וולפנייטס

שמעתי מרבים שההמבורגר שלהם מעולה - אבל גם שמעתי שזה אותו המבורגר כמו בסרגוס (אז אני מסכימה :)

hemi_p

New member
מדיום עגבניה בצל מלפח"ץ

תוספת של עין או אבוקדו הסינטה-בר בחיפה זה אחלה. הכי אוהב לקנות בשר טוב בדרך כלל לפעמים טוחן פנימה קצת כבש לפעמים הולך על נטורל של מלח פלפל ולפעמים משתגע. בצל מטוגן שום פטרוזילה רוטב וסטריצייר(או איך שלא כותבים את זה) חרדל. כל אלה למעלה או מה שיש בנמצא :D ולחמניות שיהיו טריוווות קצת ירדתי מהצ'יפס לאחרונה מעדיף סלט עלים עם וינגרט בצד. אגב יום שישי היינו אצל דוריס בראש פינה. עפו שם איזה 5 מנות ראשונות סטיקים צלעות וכו' הקיצר עפו פרות באוויר. היה מטורף . היה קשה לנסוע חזרה לחיפה :D

אם כבר הזכרת את הצ'יפס

לאחרונה אני מעדיפה פירה ליד ההמבורגר... אני בהחלט לא מאלה שרואים את הצ'יפס בתור בן לוויה הכרחי :) ודוריס נשמע טעים :p

ניסית? נדמה לי שזה כן קשור לכשרות

אפילו אם את לא שומרת ומפרידה - זה משפיע על התפישה של האוכל... אני יודעת שיש אנשים שלא שומרים כשרות אבל בשר חזיר מגעיל אותם - וודאי שזו השפעה תרבותית :) בכל מקרה - לטעמי הוא שילוב מעולה

לאחרונה אכלתי את ההמבורגר כבש של מוזס

עם תוספת של גבינה כחולה , מדיום רייר והיה משובח! אתמול אכלתי לראשונה בבורגוס בר והיה פשוט נהדר , המבורגר רגיל מדיום רייר רוטב שום וקטשופ חריף חמןצים חסה ובצל היה פשוט תאווה לחיך !!! ביקשתי שהבשר קצת יהיה חי מבפנים והוא היה פשוט מצוין אחד הטובי ם!!

למעלה