*אהמ אוריאן תפרסמי את התמונה אהמ* תודה שחר
M McflyRule New member 21/5/06 #34 פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח של מי הרגל עם גנב הנעליים הכתומות שליי???!!! גרר. נו. תמונה ממש הקטנתי אותה והיא קצת לא ברורה...\=
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח של מי הרגל עם גנב הנעליים הכתומות שליי???!!! גרר. נו. תמונה ממש הקטנתי אותה והיא קצת לא ברורה...\=
M McflyRule New member 22/5/06 #39 כה אני יודעת... אבל... זה רק הנעל.. איפה הרגל פור גאד סייק?!?! טוב, בכל מקרה, אני צריכה להקטין בדרך את כל התמונות ואין לי כח אז מתישו אחר תראו גם את התמונה ההיא.
כה אני יודעת... אבל... זה רק הנעל.. איפה הרגל פור גאד סייק?!?! טוב, בכל מקרה, אני צריכה להקטין בדרך את כל התמונות ואין לי כח אז מתישו אחר תראו גם את התמונה ההיא.
D DesertRose7 New member 21/5/06 #33 ממש לא זה א- אתר באנגלית ב- אתר הרבה הרבה יותר איכותי ומושקע ורציני מטיפו DOUGIEPOYNTER.COM
P PunK RocK 1o1 New member 20/5/06 #19 ../images/Emo6.gif התמונות ממש מצחיקות חחחח אהבתי בתמונה של הנעליים שהיא חתמה על של דאגי וטום תודה שחר!
../images/Emo6.gif התמונות ממש מצחיקות חחחח אהבתי בתמונה של הנעליים שהיא חתמה על של דאגי וטום תודה שחר!
M m i c k e y 15 New member 20/5/06 #28 ../images/Emo99.gifתודה שחרר../images/Emo47.gif איזהה חמודיםם התמונות מצחיקוותת!! אבל מה זה בכלל התוכנית הזאתי??
../images/Emo99.gifתודה שחרר../images/Emo47.gif איזהה חמודיםם התמונות מצחיקוותת!! אבל מה זה בכלל התוכנית הזאתי??
X Xx SharoN xX New member 21/5/06 #36 וואיי../images/Emo99.gif איזה מדהימיםם דניי איזה חתיך למה לדאגי אין תמונה לבד ? תודה רבה !