זה ברור מאליו, אני לא מבינה מה הבעיה.. ברור שזה פט שופ בויז, וכן- זה שיר הלל להומוסקסואלים (ה"מערב" סימל את סן פרנסיסקו. וכולנו יודעים מהי סן פרנסיסקו...)
העיר בעלת הקהילה ההומוסקסואלית הכי גדולה בעולם (נראה לי) אחת הערים היחידות שיש להן נציגים הומוסקסואלים בעיריה (היה להם ראש עיר הומו גם) זוהי סן- פרנציצקו WC השיר נכתב כדי להלל את סאן פרנציצקו?
once upon i was lookin for donna time a 16 years old virgin oh donna oh oh donna donna lookin for my donna once upon i was lookin for donne time san francisco psychedelic urchin oh donna oh oh donna donna lookin for my donna
בדיוק שקראתי את זה פיזמתי לעצמי את השיר :Manchester England England... אחח הטלפתיה בינינו... מת על הסרט הזה (שיער)... יש לי עכשיו רצון עז לדחוף אותו באוידאו ולהלדיק סיגריה (לאקי לייט למי שמתעניין). פינת הציטוט: "And i am clud, and i belive that god, belives in clud, thats me" (ברור מי ומאיפה זה לקוח נכון?) פסיכי*הולך להחליף תחבושות
איכסה עליך פעם קניתי את זה ממכונה בטעות, כשעוד עישנתי לאקי סטרייק, כי בדיוק הייתי בטלפון עם החבר לשעבר, והוא התקשר אלי כשהוא היה שיכור, ועצבן אותי לאללה... אוף זה היה לפני המון זמן כן כן לפני... 5 חודשים בערך מאז השתנו כ"כ הרבה דברים...
עשיתי אותו לפני איזה חודשיים לערך כבר והתוצאות?! 80 אחוז!!!!!! זה חד משמעי משהו.... ועוד בהתחשב בעובדה שאין לי נסיון בכלל!!! יש לי חברת איי סי קיו (מקנדה למי שרצה לד´עת) שיצא לה 97 אחוז, מעניין מה ה3 נקודות החסרות