חזרנו הרגע מטורקיה!!!

חזרנו הרגע מטורקיה!!! ../images/Emo160.gif

היה ממש כיף!!!
היינו טימון
, אלונה
, דפי
ואני
ועוד כמה חבר'ה. כל הטיולים מקסימים וכיפיים והנופש בקלאב היה כיף לאללה!
אין לי כוח לכתוב כרגע, אז הנה תמונה ראשונה...

כולנו כבר שבוע ../images/Emo5.gif ירוקים מקנאה

חפש בפורום ותראה כמה טיולים עשינו מרוב קנאה בנציגי הפורום שכובשים את הרי הטאורוס....

p i t p u t

New member
../images/Emo160.gifטורקיה

עם איזו חברה טיילתם? האים הם עמדו בהבטחות ובציפיות?

alonaski

New member
טיילנו עם חברת "יערית"!

רוני - מיערית - עימו היינו בקשר בהחלט עמד בהבטחה שלו (אלי, לפחות...
) - הוא הבטיח לי שקלאב סאלימה (הקלאב בו התארחנו) - יותר מוצלח מקלאב מד!
= ואכן - צדק מאוד!!! הקלאב מקסים!! מקסים!! מקסים!!! ברמה של 5 כוכבים, אוכל מצויין ובשפע, חדרים חמודים, נוחים ומרווחים, צוות המועדון = צעיר, חתיך, חמודים לאללה!! עושים שם את כל האווירה השמחה!! = יש מלא פעילויות ספורט ומשחקים, הצוות גם כל הזמן מארגן משחקים, תחרויות היתוליות והפעלות לציבור באזור הבריכה והדשא שעל חוף הים... ובערב - הם מופיעים באמפי בהופעות מאוד משעשעות ומרהיבות!! אח"כ, למוחורת פוגשים אותם במשך היום בבריכה, בפאב של הבריכה, במגרש הכדורסל, הכדור-עף, בפעילות ירי חץ-וקשת, בחדר כושר ובכל מקום... וזה ממש נחמד!! הם מאוד חברותיים ונחמדים ונקשרים אליהם בקלות!
הקלאב מתופעל ברמה שירותית מאוד גבוהה!! גם אנשי המלון=קבלה מאוד אדיבים ויעילים!!
- מאוד מאוד ממליצה למי שמחפש נופש פעיל וחווייתי בטוריקה!!
רוב הקהל שם היו זוגות או משפחות עם ילדים , בכל מיני גילאים ו 90% מאורחי הקלאב הם רוסים!
ככה שצוות הקלאב הטורקי מדבר כבר רוסית שוטפת!
כמובן - אנגלית, ומשפטים פה ושם בעברית!!
אנחנו(=בעלי ואני) נסענו למטרת שבוע נופש והטיול 4 ימים על אופנים - היה אקסטרה עבורי! נהנתי מטיולי הרכיבה אבל הרבה יותר
= נהנתי מהשהות והפעילויות של הקלאב!!
מסלולי הרכיבה היו נחמדים. מזג האוויר היה מעולה שבמעולה!! = לא היה ניתן לבקש מזג טוב יותר מזה!!
וכל חבורת הרוכבים היתה - משובחת!!
כולל דני גנות המשריך שלנו!
מסלולי הרכיבה בסופו של דבר - היו כפי שהובטחו, אבל "זכינו" לזה רק אחרי שיחות "התמרמרות" עם המדריך ונציג יערית שם (=מה שיצר אווירה לא נעימה כלפי הרוכבים החלשים... כלפי המדריך... ובכלל...
) הסיבה לזה היתה כיוון שהגיעה לטיול רוכבת אחת על אופני "קוברה" - חסרת ניסיון של רכיבה בשטח והמדריך שיתף אותנו בכוונתו לערוך שינוי במסלול המקורי כדי שיתאים לכל הרמות בקבוצה (היו עוד 3 רוכבים ברמת יכולת מאוד נמוכה וכך היינו קבוצה של 7 רוכבים מיומנים + 4 רוכבים בלתי-מיומנים = קבוצה מאוד לא הומוגנית...). המסקנה שלי היא, שעדיף להגיע לתוכנית הטיולים הזאת = כקבוצה אחידה ומגובשת ולוודא שלא מצטרפים להרשמה רוכבים מתחילים כדי שהטיול יזרום הייטב ותזכו באמת לרכב במסלולים ברמה שהובטחה מראש!... בכלל - אם אתם יוצאים רק לנופש בקלאב - גם מומלץ לצאת עם עוד זוג חברים או שניים - כי זה מה שעושה את הכייף!!
(-טימון, תעלה את התמונות שלנו על ה"בננה"!!!
חחחח....
). ובהזדמנות זו - תודה לדפי וירון (=אחד הזוגות החמודים שהכרתי!!
), גב' וולף וגב' דקל!!
(=טימון - הצחיק אותנו כל השבוע עם השטויות שלו!!!
) ותודה לצוות קלאב סאלימה!!
להלן: יונוס (=מדריך חץ וקשת ובערבים הופך להיות אישה!!! = מצחיק בצורה בלתי רגילה!!!
, הישאם (-הכיריוגראף המוכשר של המופעים!!), מוראד(-מדריך חדר כושר ששיחק איתי כדורסל ובדמינגטון כל השבוע...!), נטלי (=המורה לריקוד = זו עם השיניים
), קטיה (=הג'ינג'ית הברבית המדהימה מדריכה לעיצוב הגוף!), ניקי (-שיחקה אותה ב"מדונה" בהופעה בערב האחרון) וכל השאר...
חכו חכו... תיכף יגיעו התמונות!!!

דפי מור

New member
אכן הקלאב היה מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

היה כיף לאללה ובעיקר בזכות הזוגות שהצטרפנו אליהם - הזוג גלבוע והזוג דקל (או בשמם השני: הטימונים
). בזכותכם חווית הנופש שלנו השתבחה פי כמה וכמה ונהפכה ליותר מ"רק" טיול אופניים...
לגבי הקלאב: הספקנו לעשות מלא פעילויות: פינג-פונג, ביליארד, פריזבי, כדור-סל, כדורגל, כדור-עף חופים, אירובי, STEPS, ריקודי בריכה, חץ וקשת, ירי ברובה אוויר, אוכל (והרבה...), בריכה, ים, בננה, ועוד... והנה תמונה להדגמה:

XCrider

New member
ברוכים השבים! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif בדיוק

בזמן לטיולי ליל ירח וסוכות!...

טיילנו עם חברת יערית ../images/Emo39.gif

[ההודעה הזו נכתבה לפני ההודעה של אלונה, אבל המחשב נתקע באמצע, אז הנה היא:] החברה עמדה בכל הציפיות! הטיול היה מאורגן באופן מושלם!
התחלנו ביומיים נופש
כיפיים לאללה בקלאב סלימה (בסגנון קלאב מד) ואחרי זה היו לנו 4 ימי רכיבה, שכללו רפטינג
, הליכה רגלית ורטובה ורכיבה
כמובן...
כל יום היה לנו קפה באמצע הדרך (בדיוק במקום המתאים). המסעדות שאכלנו בהן היו מצויינות (הדגים
הטורקים ממש טעימים!). זכינו לטעום מכמה איזורים שונים באיזור החוף, ולרכוב עליות וירידות מפחידות
, כיפיות
ומאתגרות
... אני ממליץ בחום! הטיול מתאים למי רוצה לשלב נופש עם הרכיבה ולכאלה שרוצים לצרף בן/בת זוג שאינם רוכבים (כמו שאלונה וטימון עשו). המדריך היה מעולה! דני גנות
היה סבלני ותומך והסביר על הדרך. הוא הכין אותנו לכל ירידה ויותר חשוב - לכל עליה, ועצר בנקודות החשובות...
הקבוצה הייתה הבעיה היחידה בטיול... היינו 4 רוכבים לא מנוסים ו-7 כן מנוסים, מתוכם 3 ממורמרים, דבר שהעיב קצת על האווירה, אבל עדיין היה כיף - כי ה"לא-ממורמרים" בילו ביחד (להלן אלונה, טימון, דפי ואני), והייתה לנו אחלה אווירה של צחוקים (בעיקר בזכות טימון...
). בקיצר, אחלה טיול, מחיר טוב, ומומלץ ביותר!

timon1

New member
כל שנשאר לי זה להסכים עם ירון פה

ואולי להוסיף כמה מילים משלי: כל מי שמחפש רכיבות כאסח שיפילו אותו מהרגליים ויגרמו לו להקיא דם לאורך כל הדרך, שיחפש במקום אחר! מי שרוצה רכיבה מהנה על כל מילימטר שלה, בסופה [או לקראת סופה] אוכל חלומי, נוף מדהים לכל אורכה ובד"כ מחפש מקסימום הנאה מכל העולמות, לדעתי יערית יענו על רצונותיו [לי הם ענו]. קיבלנו מדריך [בתרגום ל"אלונית" משריך
] מעולה, מסלולים כייפים ואחלה נוף, אכן היה מי שמצא גם "סיבות" לתלונות אבל בסופו של דבר, הכל בא על מקומו בשלום ורק נשאר לי להוריד את הכובע בפני יואב [נציג יערית] ודני גנות על הפתרון המקורי שהציל את היום. לסיכום: היה מצוין ולפי דיבורים ששמעתי, יש לי הרגשה ששנה הבאה נהיה באותו מקום באותה שעה...

alonaski

New member
ולהלן תמונה שממחישה ...

את הגב' וולף בסיום הנופש.
קרדיט לצלמת: הגב' וולף בכבודה ובעצמה!
ולמי שלא מבין למה טימון פתאום הפך לגב' וולף - להלן סיפור הנסיבות: כשירדנו מהמטוס בטורקיה ועלינו לאוטובוס שלוקח אותנו לקלאב, עלה נציג "יערית" (להלן: יואב) וקרא לעברנו: "גב' וולף נמצאת באוטובוס?" ומיד - טימון הרים ת'יד! (אומנם - רק כדי לכוון לעצמו את המזגן...
) ויואב שאל אותו אם הוא הגב' וולף???
ומאז - הפך טימון להגברת וולף - וכל השאר - היסטוריה!

alonaski

New member
אה-הא!!!... ../images/Emo3.gif

יש פה בעיה עם העלאת תמונות לפורום!....
הממממ.... גרררר....

timon1

New member
הבעיה כמובן אצל גברת לאוב גלבוע../images/Emo3.gif

כתוב שיש בעיה עם קבצים הגדולים מ250 K כשלמעשה מתכוונים ל "אם זה מעל 230 K, נא עבור פורום"... אם המנהל יכול לעשות משהו בנידון כמו למשל לבקש מתפוז להגדיר מחדש את הגודל המינימלי, אשמח מאוד.

alonaski

New member
או- הגברת וולף! ../images/Emo68.gif הנה את! ../images/Emo13.gif

= החכמה מכל הנשים שהכרתי עד היום...
=
אולי את יכולה לומר לי מטובך ומחוכמתך הרבה - מה רואים בתמונה שצרפה דפי להודעתה כאן למעלה?... כיוון שלדאבוני הרבה אני לא רואה כלום מלבד ריבוע קטנטון עם X עליו!...
אשמח לדעת! אני מנסה לראות את התמונה הזו כבר למעלה משעה!
ולא מצליחה...

timon1

New member
בתמונה שדפי פרסמה רואים בבירור

ריבוע לבן עם X אדום... אבל אם תסתכלי פה למשל, תראי 24 תמונות

אחלה תמונות ../images/Emo45.gif, טימון../images/Emo70.gif

להזכירך - שלח לי את כל התמונות צרובות על דיסק - ואל תצנזר!!!

timon1

New member
הדיסק צרוב, לא מצונזר, יצא אליך

ביום ראשון על הסובוח

למעלה