חזרנו לפני כמה שעות מניו יורק הקרה

נונינקה

New member
חזרנו לפני כמה שעות מניו יורק הקרה

היה מדהים, אם כי לא היה קל בכלל עם תינוק בן שנה צמוד צמוד ועם מזג אויר די קר, אבל היה כייף מאד. שמחה להתעדכן ורוצה להגיד מזל טוב לכל היולדות, ההריוניות, החוגגות ימי הולדת ושהיה חסר לי מאד הפורום (כקוראת נאמנה לרוב). אני יודעת שמישהי רצתה רשמים מניו יורק עם ילדים, אבל אינני זוכרת מי. אשמח כמובן לתת את כל הפרטים. מאחלת לכולן חזרה שקטה ורגועה לשגרה ושארית חג שמח

lulyK

New member
ברוכה השבה ../images/Emo39.gif

אני אשמח לרשמים. את כיולה לפרט קצת יותר בנוגע למזג האוויר?

נונינקה

New member
באופן כללי היה די קריר

היו ימים עם רוחות חזקות והיה יום אחד עם גשם שוטף ואי אפשר היה להסתובב בחוץ.ביתר הימים, אמנם היה קר, אבל נסבל ואפשר היה ללכת ברחוב רק עם סוודר. אני ממליצה בחום לבקר במוזיאון לאומנות מודרנית שנפתח לאחרונה מחדש אחרי שיפוצים.הוא מרהיב.מוצגת שם עכשיו תערוכת צילומים מדהימה של צלם גרמני, אשר בונה מציאות מדגמים של קרטון ומצלם(לא אלאה אתכם בפרטים ובשמות) במסעדות היותר יקרות אין היערכות לילדים, למשל אין כיסא אוכל והם מאד מסוייגים כלפי ילדים. עוד המלצה למי שנוסעת, זה המוזיאון לילדים. מדהים. מדהים. שבת שלום

lulyK

New member
אני מקווה שיתחמם עד שניסע ../images/Emo3.gif

(יש להם שבוע וחצי...). נגור ממש ליד המוזיאון לילדים ובאמת אין לנו שום יומרות לאכול במסעדות עם יותם. מקסימום נקנה ב-"whole foods" דברים שווים ונכין בדירה).

משוש30

New member
ספרי ספרי איך היה

וברוכה השבה

עוד קצת טיפים בבקשה!

ברוכה השבה. אמנם יש לנו עוד שבועיים וחצי עד הנסיעה אבל אשמח לשמוע איך הסתדרתם עם הטיסה הארוכה עם התינוק (טיסת לילה או יום?) ובכלל, אם היה נוח להסתובב ואיך פתרתם בעיות של נסיעות ארוכות ברכב אם היו. אגב, נראה לך שלקראת אמצע/סוף מאי יהיה חמים שם יותר? או שבכל מקרה אהיה מוכרחה לארוז בגדי חורף וקיץ יחדיו?

היי, גם אני רוצה פרטים -

עוד 10 ימים... איפה מוזיאון הילדים? מי הצלם הגרמני? אשמח לשמוע

נונינקה

New member
תודה תודה

הטיסה לשם אותה עשיתי לבד הייתה מצויינת. טסנו בטיסת לילה והקטנצ'יק ישן די הרבה שעות ובזמן שהיה ער התנהג נהדר. בחזור, את הטיסה עשיתי יחד עם האיש, גם היא הייתה טיסת לילה נוראית עם עיכוב בהמראה בשל תקלה טכנית והקטנצ'יק בזמן שלא ישן, היה די ניג'ס. כדאי לברר כמה ימים לפני את מזג האוויר. קריר גם במאי.מציעה לך לארוז גם סוודר. אם תצליחי לשריין לך את המושבים שמולם הקיר (אנחנו ישבנו מאחורי מחלקת עסקים מול הקיר) זה מעולה, כי אז יהיה לך מרחב על הרצפה להשכיב את הקטנה. בניו יורק, מותר לסוע ללא כיסא בטיחות במוניות,אז תעשי את השיקול שלך אם לסחוב כיסא מהארץ. נסיעות ארוכות ברכב כמעט ולא היו, כי בתוך העיר הכל היה מאד קצר ובקליפורניה לא ממש טיילנו. היינו יותר בחיק המשפחה.

אלינה12

New member
גם לי יש שאלות, למרות שיש לי עוד

3 חודשים עד הטיסה. הם נותנים משהו במטוס שעליו אפשר להשכיב את התינוק, או שכדאי להצטייד במשהו מהבית? איך הסתובבתם בניו-יורק עם עגלה או עם מנשא? גרתם בבית מלון או אצל מישהו? אם בבית מלון, אז איזה וכמה עלה לכם?

g a n i

New member
../images/Emo41.gifטיפ משלי: קחו טיולון!

אני לא אוהבת עגלות (בלשון המעטה! בארץ הלכתי עם עגלה אולי פעמיים עד היום, כבר ילד שני
) אבל בחו"ל זה הציל אותנו! היא ישבה בה כשהתעייפה, היא ישנה בה, היא אכלה בה במסעדות אם לא היה כיסא גבוה וכשהיא הייתה בידיים/התרוצצה - העגלה נשאה את כל המעילים-תיקים-קניות-צעצועים וכוליותודה לאמא ששיכנעה אותי שחו"ל זה לא הארץ (דה!) ושכדאי
הנה עוד כמה
מאמהות מנוסות ממני: ים של אינפורמציה.

נונינקה

New member
אז ככה...

מעל גיל שנה את לא מקבלת כלום לתינוק ולכן רצוי לשריין את המקומות שמול הקיר. בניו יורק הסתובבנו עם העגלה שהייתה יותר מנשא למעילים, תיקים, מצלמת וידאו וכו' וגם קנינו טיולון חדש של מקלרן למי שמכירה. יקר אבל שווה שווה. לנו בבית מלון בשם ביקון הוטל ברחוב ברודאווי על ה- 85 שה אזור מרכזי מעולה ובתיאטרון שבצמוד לו הייתה מדי ערב הופעה של בוב דילן (האיש הלך) המלון עלה כ - 180 דולר ללילה, אם כי לא שילמנו את הסכום הזה, כי הבעלים מכרים וזכינו להנחה. המלון היה נעים מאד, עם אמבטיה (היה מאד נוח לקלח את הקטנצ'יק) אבל לא כלל כמובן ארוחת בוקר (טוב ניו יורק). לקחתי גם מנשא אבל היה קשה לתפור את המרחקים כשעל הכתף עולל. לגבי הצלם ומוזיאון הילדים מחכה שהאיש יתן את הפרטחם, כי הוא יותר בקיא וזוכר. אני גרועה.

MiTh

New member
התערוכה היא של Thomas Demand

אמן גרמני בן זמננו שהחל את הקריירה שלו בתור צלם ןעד מהרה עבר לעבוד עם קרטון ביצוע ממנו הוא בונה תפאורה (סיטואציה) שאותה הוא מצלם התערוכה מאד ממולצת! - אני קוראת מאד סמויה שגרה בתפוח הגדול ונמצאת הרבה ב - MOMA

lulyK

New member
../images/Emo26.gifמרגישה צורך לשתף אתכן.

זה עתה החלטנו שמחר בבוקר אנחנו מבטלים את הכרטיסים לניו יורק ומזמינים שבוע ב-club med. אני אחסוך מכן את כל ההתלבטויות, נסתפק בשורה התחתונה
.

MiTh

New member
חבל בדיוק רציתי לפתוח

שרשור המלתות ל NY עם ילדים קטנים בכל מקרה תהנו איפה שלא תהיו

MiTh

New member
עןד דבר

תמיד יש רתיה מהעיר אבל ההיפך הוא הנכון יש פה המול ילדים ויש המון ]פתיחות רק צריך לדעת לאן ללכת ותמיד לקחת את הטיולון כי זה פריט חיוני פה

lulyK

New member
אין לי רתיעה מניו יורק, להפך.

יש לי רתיעה מ-11 שעות טיסה לכל כיוון ומעשרות אלפי השקלים שזה הולך לעלות לנו
.

MiTh

New member
כן הטיסה באמת קשה

והעיר באמת יקרה למרות שאפשר לחסוך ועדייו להנות בכל מקרה נסיעה טובה ותהנו

lulyK

New member
תודה!

אני מקווה שלא וויתרנו על ניו יורק לגמרי, רק לשנתיים-שלוש הקרובות.....

למעלה