חזרנו לפני כמה שעות מניו יורק הקרה

הי - אני זקוקה מאוד להמלצות ב NY

עם הילדים - 3 וחצי ושנה וחצי. יש לנו 4 לילות בעיר בסוף יוני. אני ממש אשמח להמלצות - כולל מלונות מסעדות בילויים ביביסיטר(?) בקיצור הכל. תודה מראש. אפשר גם במסר.

sugerbabe1

New member
../images/Emo42.gifאין על נופש בטן-גב, ים, שמש...

אני בטוחה שתהנו בטירוף-זה חופש אמיתי חוזרים רעננים ומאושרים לא שיש לי משהו נגד ניו-יורק אבל זה בטוח לא נופש , אצלי זה תמיד על-הדרך ל...אף פעם לא במיוחד. אולי לבד..או עם חברה. תהנו.

בלי לדעת מה השיקולים ../images/Emo45.gif

ממש מבינה אתכם. טיסה ארוכה עם ילד קטן מבהילה גם אותי ונשמע כיף לבלות כמה ימים בקלאב-מד! מתה מקנאה! איזה קלאב אגב, אם מותר לשאול?

איזה כיף ../images/Emo65.gif

גם אני מתחילה לראות את יתרונות הנופש הסביל על פני הנופש הפעיל. יהיה חלומי.

אמברון

New member
../images/Emo13.gif וגם קצת ../images/Emo10.gif

מתה על ניו יורק (אבל לא מצליחה לדמיין את עצמי מסתובבת שם עם הילדים. לכשיגדלו ודאי ניסע איתם, אבל עכשיו זה לא בא בחשבון - למרות שירותי הבייבי סיטר הצמודים שמחכים לנו שם מהמשפחה). אבל גם מאוד אוהבת את קלאב מד... לאיזה קלאב אתם נוסעים?

lulyK

New member
היום נזמין ב-Palmiye

אמא שלי חזרה משם אתמול ועשתה עלינו עבודת מכירה רצינית.

אמברון

New member
יופי של מקום! בטוח תיהנו

אנחנו נדגום השנה את הקלאב המחודש באילת. מעניין איך הוא (מתרפקת על נוסטלגיה באכזיב וקורל ביץ' האגדיים). אוו'לה אוו'לה לה לה לה לה לה לה (כולם ביחד!)

lulyK

New member
בדיוק...

"חופשה משפחתית" זה לנסוע עם ההורים לאכזיב, לא? אנחנו בסך הכל ממשיכות את המסורת. ספרי איך הקלאב החדש באילת (אגב, לדעתי הוא יוצא יותר יקר מה-Palmiye).

../images/Emo140.gif בטוחה שתגלו כי התפאורה

חשבוה אבל לא הכי - והכי חשוב זה להיות עם אנשים שאוהבים אותך. אני שומעת בהודעה שלך נימה של אנחת רווחה. בטוחה שתהנו בכל מקום. אומרת אני שאחרי 25 שנות טיסה - גידלה פחד מטיסות - ובגללה כל המשפחה ויתרה על נסיעה לחו"ל (הכוונה למשפחה המורחבת). אנחנו נשארים בארץ!!!

אמברון

New member
גם עלי השתלט הפחד - אבל עבר לי

כל עוד אני עולה אחרונה לטיסה ויורדת ראשונה! אחרת אני מסוגלת (אבל באמת!) לאבד את ההכרה. ע' לא ישכח איך כמעט נשארתי מחוץ למטוס בדרך לחופשת סקי
(בסוף עליתי כמו גדולה!). יש דרכים לטפל בחרדה הזאת

עמית@

New member
../images/Emo4.gif

לא ממש יודעת מה להגיד, בעסה? יהיה כיף בכל מקרה? העיקר הבריאות?

lulyK

New member
אני עוד מתלבטת.

צריך להחליט היום, לא יודעת מה לעשות. מצד אחד - ניו יורק. אמריקה. מצד שני - 22 שעות טיסה, בלגן לוגיסטי, תכנון של 3 ארוחות ביום ושטיפות כלים, הצטופפות בדירה של חברים ללא ילדים עם חדר שינה אחד (חופשה ללא סקס - כמובן, אבל יותר מזה: אלה חברים שמתים לארח אותנו אבל לא באמת יודעים מה זה אומר לארח בן שנתיים. אין להם מושג. היו אצלהם חברים אחרים עם בת 3 חודשים ל-4 ימים), תכנון סדר יום (זה, האמת, קטן עלי) והוצאות בלתי פוסקות. הבחירה בקלאב מד היא מצד אחד כאילו קצת לוזרית, מצד שני זה יעלה 1/3, זה יאפשר לי/ לקחת עוד שבוע חופש בקיץ, זה אומר רק שעה טיסה לכל כיוון, ים ובריכה (שכולנו, אבל בעיקר יותם, מאד מאד מאד אוהבים), שקט, מנוחה אמיתית. לא יודעת. צריכים להחליט היום.

הגרי3

New member
נשמע באמת תיק גדול מאוד.

באופן אישי, עבורי, רק הטיסה הארוכה והג'ט לג הם סיבות מספיקות לרדת מהעניין. חלוקה לשניים של החופשה השנתית, נשמעת כמו רעיון מצויין ממש (ואנחנו מזמינים אתכם, במלא הרצינות, לבלות את החצי השני של אוגוסט, איתנו בטוסקנה, מה דעתך?).

lulyK

New member
טוב. שיחררנו את ניו יורק.

החלטנו להפסיק לדוש בזה. טוסקנה זה רעיון נפלא, אבל את החצי השני של החופשה השנתית אנחנו מתכננים (אם כי כולם ראו פה בלייב מה שווים התכנונים שלנו) לבלות בת"א, מקסימום חוף בית ינאי (תצטרפו אלינו?). את הכסף שנחסוך, אני בקשתי "לבזבז" על לידה פרטית בפעם הבאה.......

עינבלית

New member
ואו, כל הכבוד!

(מתרשמת מהלידה הפרטית... אכן כסף לחסוך ובהחלט בזבוז נהדר ושווה.)

נשמע לי שאתם דוקא צודקים.

אני הייתי ממש נבהלת מהטיסה הארוכה. בתור מי שטסה בחזרה מאנגליה עם לוטן כשהיתה חולה בשפעת קטלנית וגם בת שנתיים, אני יכולה לספר לך שזו היתה חוויה מזעזעת, לי ולכל יושבי המטוס. תודיעו לנו כשנוסעים לחוף דור!

למעלה