איזו מתוקהההההההההה תודע:]
ר רעות האכלנית New member 28/6/06 #49 ../images/Emo99.gif ../images/Emo205.gif איזו מתוקהההההההההה תודע:]
O oorlyy1 New member 28/6/06 #52 תודהההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אתם היצטלמתם איתה? היא כזאת מושלמת אני רוצה גם ליפגוש אותה
תודהההההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אתם היצטלמתם איתה? היא כזאת מושלמת אני רוצה גם ליפגוש אותה
ס סיוונייי New member 28/6/06 #53 בקשה..../images/Emo13.gif ולא יכולתי להיצטלם איתה כי היא הייתה צריכה לעלות לבמה ולא היה זמן להצטלם איתה..
בקשה..../images/Emo13.gif ולא יכולתי להיצטלם איתה כי היא הייתה צריכה לעלות לבמה ולא היה זמן להצטלם איתה..
ש שיר חולה על אגמי New member 28/6/06 #37 אימאלה איזה שלמותתתתת../images/Emo99.gif א' תודע על התמונות ב' סיוון איך הגעת לשם-הרי לא נתנו להכנס ואגם התחחננה שאני[איילה]אכנס לבפנים ולא הסכימו...
אימאלה איזה שלמותתתתת../images/Emo99.gif א' תודע על התמונות ב' סיוון איך הגעת לשם-הרי לא נתנו להכנס ואגם התחחננה שאני[איילה]אכנס לבפנים ולא הסכימו...
ס סיוונייי New member 28/6/06 #38 לא נכנסתי עמדתי ליד הגדר של המשטרה וזה היה בדיוק מאחורי הבמה והכניסו משמה את כולם וכמעט ולא היה שמה אף אחד רק אני וחברה שלי ועוד כמה מעריצות של הגיים בויז..
לא נכנסתי עמדתי ליד הגדר של המשטרה וזה היה בדיוק מאחורי הבמה והכניסו משמה את כולם וכמעט ולא היה שמה אף אחד רק אני וחברה שלי ועוד כמה מעריצות של הגיים בויז..
ש שיר חולה על אגמי New member 28/6/06 #40 יאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif את לא מבינההההההההה או מאי גדדדדדדדדדדדדדדדדדד אמממ חשבנו על זה והחלטנו לללכת לבחוץ גם ואז האישה המחורבנת[סורי על המילה ]לא הסכימה לצאת קיצר התעצבנו עליה ולא יכולנו ללכת.... אבל היה כמה פעמים שהיא באה אלי וכו' -איילה-
יאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo10.gif את לא מבינההההההההה או מאי גדדדדדדדדדדדדדדדדדד אמממ חשבנו על זה והחלטנו לללכת לבחוץ גם ואז האישה המחורבנת[סורי על המילה ]לא הסכימה לצאת קיצר התעצבנו עליה ולא יכולנו ללכת.... אבל היה כמה פעמים שהיא באה אלי וכו' -איילה-
ש שיר חולה על אגמי New member 28/6/06 #48 היא באמת לא ניכנסה אבל עדייןן../images/Emo10.gif כאילו למרות שהיא לא ניכנסהה בלי קשרר זה היה קטעע מעצבן כזהה כאילוו אבל לא משנהה
היא באמת לא ניכנסה אבל עדייןן../images/Emo10.gif כאילו למרות שהיא לא ניכנסהה בלי קשרר זה היה קטעע מעצבן כזהה כאילוו אבל לא משנהה
ה היללי 2 New member 28/6/06 #51 יאאאאא שמחה בשביכם../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif מחכה לכל התמונות... איזה כיףף לכם....
H hila846 New member 28/6/06 #54 ואיי איזה כיף לכם../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif שמחה בשבילכם איזה מושלמת היאאאאאא וסיווניי תודעע על התמונות
ואיי איזה כיף לכם../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif שמחה בשבילכם איזה מושלמת היאאאאאא וסיווניי תודעע על התמונות