חזרנו מסופ"ש נפלא בכנרת

ayush

New member
חזרנו מסופ"ש נפלא בכנרת ../images/Emo99.gif

היה לנו כיף, לבר בעיקר, אנחנו היינו עסוקים בלרדוף אחריו
הוא פיתח מיומנויות של הליכה מהירה תוך כדי מחיאת כף, נפילה על המדרגות, ריקודים במרכז הרחבה, גרירת כסאות בכל רחבי המלון, השתכשכות בבריכה, הוציא שן חדשה ושבה את לב כל עובדי ואורחי המלון... ולהלן תמונות

מתרגשת

New member
מדהים, מדהים, מדהים../images/Emo99.gif

בר מהמם. נראה שנהנתם גם ללא מנוחה.

rona25

New member
איזה פשוש ../images/Emo20.gif חתיך כ"כ../images/Emo70.gif

נשמע שעשיתם כיף חיים בר הסכים להיכנס למים? כי אנחנו היינו ביום שישי בבריכה ותומר קיטר והתבכיין מהמים הקרים כך שלא היתה לנו ברירה להתקפל הביתה...

ayush

New member
לא רק שהוא הסכים להכנס...הייתי צריכ

לשמור עליו ב7 עיניים שלא יקפוץ לבד

אפעופ

New member
אוי איזה נחת.. שיפרת לי את היום

אין על בר המתוק הזה. נראה לי באמת שעם ההליכה באה מין קפיצה כזו בהתפתחות. איזה מתקתק שהוא. פלא שכל האנשים מתים עליו ???

איזה מותק, שמחה שנהנתם ../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

אז מה עשיתם שם כל היום? איך הסתדרתם עם הארוחות של בר? והכי חשוב, מה לוקחים איתנו לנופש עם הקטן? איזה כיףףףףףף לכם (ועוד מעט לנו
)

ayush

New member
בדיוק חשבתי עליך ../images/Emo13.gif הסתדרנו טוב

מהצפוי. השף הנחמד הכין לבר פירות טחונים בבוקר (בר העדיף לאכול לחמניה) ובצהרים היה מרק טחון (שהיה טעים באופן מפתיע) לקחנו המון דברים אבל השתמשנו במעט מאד. סחבנו איתנו שמיכת מעבר (חצי פוך) וזה היה צעד נבון, כי לא היו שמיכות מלבד צמר מגעילות..ובר הרגיש כמו בבית.

שמיכה ודובי התכוונתי לקחת בכל מקרה

אי אפשר להירדם בלי
שאלה לי על הבגדים השלם. את נותת לו להתייבש לבד בתוכו, הטיטול לא ספוג מים (גם זה של הים נרטב )? לא קר לו? כי נראה לי שעומר חלה מהביקור בים בשבת האחרונה.....

ayush

New member
עטפתי אותו במגבת כשיצא מהבריכה.

ונתתי לו להתייבש. היה כל כך חם כך שלא נראה לי שהטיטול הרטוב הפריע לו. מקסימום אפשר להחליף אחרי שיוצאים מהמים.

למעלה