דובי חמודי
ה היידי אור New member 20/6/04 #20 פילפילון לא ידע לדרוך הקטן הוא יצחק- בנם של יוסי ויוכי שחגג חודש ימים בדיוק. הידעתן שבספארי הפיל הגדול בעולם? הוא גם הזכר הפורה בעולם, ואמא שלו הנקבה הוולדנית ביותר בעולם!!!!
פילפילון לא ידע לדרוך הקטן הוא יצחק- בנם של יוסי ויוכי שחגג חודש ימים בדיוק. הידעתן שבספארי הפיל הגדול בעולם? הוא גם הזכר הפורה בעולם, ואמא שלו הנקבה הוולדנית ביותר בעולם!!!!
ג גאיה10 New member 20/6/04 #26 תמונות מקסימות ממש נשיונל גאוגרפיק. אני כבר מחכה שעמית יגדל קצת כדי לקחת אותו לספארי.
מ מתרגשת New member 20/6/04 #39 רואים שהיה כיף../images/Emo70.gif חבל שאתם לא מצולמים יותר, אבל אופק יפה כמו תמיד וכזו ענקית...
א אמא של רועי ושני New member 21/6/04 #48 היידי אני ממש מאוכזבת ממך ציפיתי לשרשור תמונות ארוך של היפיפיה שלך ומה אני מקבלת?? גי'רפות ודובים! אחלה שנהנתם בספארי אבל מה שמעניין אותי זו הנסיכה שלך ולא הפינגוין מול המאוורר
היידי אני ממש מאוכזבת ממך ציפיתי לשרשור תמונות ארוך של היפיפיה שלך ומה אני מקבלת?? גי'רפות ודובים! אחלה שנהנתם בספארי אבל מה שמעניין אותי זו הנסיכה שלך ולא הפינגוין מול המאוורר