חזרנו!!!!!!!!!!!!!!! המשך יבוא....
A adidushim New member 10/8/03 #6 ברוכים השבים ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif
N nani nani New member 10/8/03 #10 ../images/Emo12.gif תארגני כרטיס ומלון אני חוזרת בכיף!!! ואני בטוחה שגם הם... בעצם במחשבה שניה הייתי מעדיפה את ברוז'...
../images/Emo12.gif תארגני כרטיס ומלון אני חוזרת בכיף!!! ואני בטוחה שגם הם... בעצם במחשבה שניה הייתי מעדיפה את ברוז'...
B beagle New member 10/8/03 #12 כן, אכן חזרנו... באיזה מצב חזרנו, זו כבר שאלה אחרת... סבבה עוגיה. רשמים מסודרים בסיכום משותף בהמשך...
כן, אכן חזרנו... באיזה מצב חזרנו, זו כבר שאלה אחרת... סבבה עוגיה. רשמים מסודרים בסיכום משותף בהמשך...
N nani nani New member 10/8/03 #13 אני יודעת באיזה מצב אני חזרתי..... ועדיין לא ישנתי!!!!!!! וחוץ מזה לפי דעתי היה סבבה חרחן חרחן.... היה חוּד.... בא לי שוקולדדדדדדדדדד... אוהבת סיגי...
אני יודעת באיזה מצב אני חזרתי..... ועדיין לא ישנתי!!!!!!! וחוץ מזה לפי דעתי היה סבבה חרחן חרחן.... היה חוּד.... בא לי שוקולדדדדדדדדדד... אוהבת סיגי...
N nani nani New member 10/8/03 #20 יצאו פניני לשון וֵרי חוּד חרחן חרחן הוא אחד מהם כי: ...No turning back