ברוכים השבים ואני סופרת את הדקות עד שיהיה סיכום הטיול, חרחן חרחן....
bali New member מנהל 11/8/03 #21 ברוכים השבים ../images/Emo24.gif ואני סופרת את הדקות עד שיהיה סיכום הטיול, חרחן חרחן....
מ מוצרלה New member 11/8/03 #22 ../images/Emo124.gif אולי תהיו בשקט? כמה רעש אתם עושים??? רק הגעתם, לכו לישון חרחן חרחן??? בחיי, לא מספיק שאתם שרוטים ,עכשיו חזרתם שרוטים עם שפה זרה.
../images/Emo124.gif אולי תהיו בשקט? כמה רעש אתם עושים??? רק הגעתם, לכו לישון חרחן חרחן??? בחיי, לא מספיק שאתם שרוטים ,עכשיו חזרתם שרוטים עם שפה זרה.
A alex New member 11/8/03 #23 ביחל ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif איך ... היה ??? ספרי משהו.
א אמירה New member 11/8/03 #24 ../images/Emo124.gifבנות איפה יניבניב? מה עשיתן לו? משלחת חיפוש יוצאת מרחובות בשעה הקרובה... נא להתייצב עם תרמיל..מימיה דגל וכובע ליד מגה....
../images/Emo124.gifבנות איפה יניבניב? מה עשיתן לו? משלחת חיפוש יוצאת מרחובות בשעה הקרובה... נא להתייצב עם תרמיל..מימיה דגל וכובע ליד מגה....
N nani nani New member 11/8/03 #26 באמת שלא עשינו לו שום דבר ../images/Emo8.gif |אייקון של נאני תמימה|
י יניבניב New member 11/8/03 #27 הנה הנה אני סיכום קצר: ההולנדיות יפות והן רוכבות על אופניים. היזהרו מטריפים. הולנדית שפה מגעילה ובכל מילה חייבת להיות ההברה "חר". החלונות האדומים? כבר עדיף שוק באר שבע....
הנה הנה אני סיכום קצר: ההולנדיות יפות והן רוכבות על אופניים. היזהרו מטריפים. הולנדית שפה מגעילה ובכל מילה חייבת להיות ההברה "חר". החלונות האדומים? כבר עדיף שוק באר שבע....
A alex New member 11/8/03 #29 יניבניב ! מה ... אמרתי לך ? כל אחת שהייתי אצלה בחלונות האדומים , כששמעה שאני מישראל , ביקשה שאקח עבורה חבילה למשפחה שלה בבאר-שבע. המווווווווווווווון חבילות הייתי צריך לסחוב.
יניבניב ! מה ... אמרתי לך ? כל אחת שהייתי אצלה בחלונות האדומים , כששמעה שאני מישראל , ביקשה שאקח עבורה חבילה למשפחה שלה בבאר-שבע. המווווווווווווווון חבילות הייתי צריך לסחוב.
ש ששק New member 11/8/03 #25 אוי...באמת...? ../images/Emo12.gif חשבנו שזהו...חזר השקט למחלקה הסגורה.... טוב נו....ברוכים השבים...התור לכדורים מצד ימין....
אוי...באמת...? ../images/Emo12.gif חשבנו שזהו...חזר השקט למחלקה הסגורה.... טוב נו....ברוכים השבים...התור לכדורים מצד ימין....