חזרתיייייייייייייי

חזרתיייייייייייייי

מהמחנ"ק בחוות אהרנסון היה אחלה!!!!!!!!!!!!!! הכל היה אחלה והשבט הקטן שלי קיבל פרס בטיחות ואת הפרס המרכזי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סין סין

New member
יפה

השבט שלי (בוא לגדול איתנו*3 בוא לגדול איתנו שבט יונתן בוא לגדול איתנו שבט מצויין ניחשתם יונתן) זכה בכדור-עף בנים ובנות והראנו לאריאל ודקר בגמר!!!! וגם זכינו במורל ופני-שטח. אבל שמעו סיפור מצחיק שקרה לי בשבט: בלילה האחרון עקץ ילד אחד עקרב אז שאלו ילד שראה את העקרב מה הצבע של העקרב אז הוא לא החליט בדיוק אז הוא אמר שחור-לבן עם עיניים גדולות!!! אז ירדנו עליו שזה עקרב זברה או עקרב דלמטי נכון יש שיר שהולך ככה: כמה הם יונתן? אני לא יודע אולי הם אלפים? אולי פי מאה... אז המצאנו לזה גירסה אחרת: מי הם העקרבים? אני לא יודע אולי הם דלמטים אולי הם זברה... ושאלה אליך מטול רימונים מי לדעתך השבט הכי מטורף ומי השבט הכי מניאק? לפי דעתי אריאל מטורפים ומודיעין מניאקים אהה ומה היה הנושא של המחנ"ק שלכם? שלנו היה ילדות

MajorGad

New member
שבט יונתן מפל קל... ../images/Emo98.gif

הכי מניאקים זה ללא ספק מודיעין...שונא את השבט שלהם הכי הכי, אולי זה בגלל שאני ממצדה...אבל אני עדיין שונא אותם, שבט מיותר...ההנהגה תיראה יותר טוב בלי מודיעין. הכי מטורפים? המממ קשה להחליט. אבל צריך לראות גם מה יהיה בסיבוב השני, דפקו את מצדה, שמו אותנו על השטח של מודיעין, לפחות נהיה ליד תאי הגזים האישיים וליד השער הכתום, כמו ששניר אמר, כתום זה כמו צהוב, צהוב זה כמו מדבר, מדבר זה דרום, לכן כשיש שריפה אתם הולכים לשם... ואלה האסוציציות שצריכות לעלות לכם בראש כשיש שריפה...

שניר הזה איזה כלי...

אנחנו נהיה בשטח של שבט העומר! חרא של שטח אף אחד לא יודע שיש שם שבט בכלל! הוא קטן מלא עצים וקרוב לכביש מזה מנחסס! אבל לא נורא!!

MajorGad

New member
בשטח של העמר אין תוואי תהלוכה

כי יש שם רק אקליפטוסים.. ותזהרו כשאתם תוקעים בזנטים תקענו בזנט ודפקנו את צינור המים למקלחות...

Mooorit

New member
מאיזה הנהגה אתם?

ת´אמת הניחוש שלי הוא - מרכז לפי התאי גזים-כי מרכז הם אחרינו ביער עזריקם ושם יש תאי גזים. ואם הניחוש שלי נכון אז מעניין אותי לדעת איזה שבט נמצא על השטח שהיה שלנו- שבט שני"ר. היינו על השטח שממש בכניסה ליער בין שער אחד לשער שלוש. ואם אתם לא מהנהגת מרכז אז שמישהו מהנהגת מרכז יענה לי. תודה מראש.

Mooorit

New member
אני יודעת

גם בעזריקם - איפה שדרום עשו מחנ"ק ומרכז יעשו מחנ"ק, יש מקלחות שמזכירות תאי גזים....

למי יש דוסים על אופניים?

הנהגת ירושלים למי יש סבארו בשמיים? הנהגת ירושלים למי יש כוסיות עם שדיים? הנהגת ירושלים למי יש ים ים בלי מים? הנהגת ירושלים

MajorGad

New member
מה כלי?

הוא מדבר בשקט כי הוא נהנה שצועקים לו "לא שומעים!" ואז הוא יאמר, אז תתקרבו אלי עוד יותר בשקט. וגם אחרי, ואני מדגיש אחרי, שנפל ליונתן המבנה (חחחחח) הוא כינס את ראשי חלוץ ועשה להם, אה שכחתי לציין מספר נוהלי בטיחות חשובים בקשר לחיזוקים יתרים וכדומה...

לדעתי

שבט עוז הכי מטורפים שבט יונתן הכי סנובים שבט אריאל הכי כלים שבט היובל הם תותחים לשבט העומר יצא בנינים מהממים איך אהבתי את הנושא שלהם לשבט זוהר ועוז לא יצא משהו מיוחד וגם לא ליובל והמגדלור של החלוץ הנהגה יצא פצצה (שהוא עבד עם האורות והכל) והקבטי"ה (סוכת מציל) היה הבניין השכי כיף להיות שם ולמה מודיעים מניאקים??

MajorGad

New member
העׂמר יצא מהמם וזהו

מודיעין זה שבט של בהמות (לפחות רובם, אני מכיר אנשים טובים משם), עוקפים בתור למקלחת שורפים לנו (למצדה) מתקנים שוברים לנו את הסל ועוד. ד"א דניאל, מצדה על השטח של מודיעין, בית הכרם על השטח של יונתן ואיפה ערבה? על השטח של העמר? או של זהר?

למעלה