חזרתיייייייייייייי

עניתי למעלה....

חחחח.. התאי גזים האלה... מפחיד ממש! אני לא התקלחתי שם יש בסוף היער גם תא גז כזה עם מים חמים... זה היה שווה... אבל לא תמיד התקלחתי שם... ואי ויש לכם חמשוש שקוראים לו עומר אמאלה הוא נראה כמו שמיניסט! (הוא איתי במועצת שישיות)

MajorGad

New member
הוא גבר...

הוא ממש סבבה. הוא גם נאם במפקד ההנהגתי על מועצת השישיות.

הודעה לדניאל

שאני שמעתי שאנחנו נהיה ליד הכביש עם האקליפטוסים מה זה התעצבנתי אבל זה הכי אחלה זה פי מאה על האורנים יש יותר צל הכי כיף אתם גם תהיו ליד הברזים אז זה בכלל אחלה!!!

נראה....

לא נראה לי כיף כ"כ ובכלל לא יודעים שיש שם שבט זה סוף העולם שמאלה.. אבל לא נורא!! מי שצריך לדעת שאנחנו שם יידע ומי שלא יידע הפסיד! אגב מי אתה?! הבנתי שאתה משבט העומר.. אבל איזה שכבת גיל? וגם כל האנשים שאני לא מכירה... תרשמו מי אתם...

WA¥A

New member
______

מטול רימונים הוא מכיתה ו´ (הוא אחי) וראיתי שמישהו שאל שם מה הנושא של השבט שלנו היה (שבט העמר)- זה היה משחקים באקליפטוסים אולי לא רואים כלום אבל זה אחלה יש צל (חוץ מבכניסה שם בנינו את השער שהיה פול שמש ומה זה חם!) עומר החמשוש נקע את הרגל (חחחחח) וזה בערך הכל... היה אחלה (הא גד?) חזרנו ב3 בלילה אה ואני רעיה, שישיסטית משבט העמר ובקשר לצינור מים- ההם שתיקנו אותו אמרו שהוא היה מפוצץ שם כבר כמה זמן והמים פשוט זרמו ממנו, וכשאנחנו באנו עליו עם הבזנ"ט פיצצנו אותו סופית ודי חסכמו להם עבודה כי כך הם גילו את זה מוקדם מדי אז, הנהגת ירושלים- אולי חיכיתם קצת למקלחות אבל חכסנו לכם מים....חחחח... תמיד שמח בבריכה, שמח בבריכה, שמח בבריכה שלנו...

את במקרה היית בצוות מטבח?

כי יום אחד הייתי צריכה ללכת לראש חלוץ שלכם לקחת את הכבל מאריך שהם לקחו מהמחסן ההנהגתי ובדיוק הם היו בישיבה אז ישבתי עם 2 שישיסטיות שבדיוק חתחו סלט וקצת דיברתי איתם עד שנגמרה להם הישיבה אחת הייתה עם משקפיים והשניה אנלא זוכרת... אבל הן היו שישיסטיות נחמדות דווקא.

WA¥A

New member
אוקיי

צ´מעי זה מוזר מאוד, כי אני הייתי במטבח ולרוב חתכתי סלט ויש לי משקפיים אבל... אני לא זוכרת שדיברתי עם מישהי אה רגע, לא הייתי בחלוץ במטבח, הייתי רק במחנ"ק... אחת מהן היא בטח יערה שהיתה כל החלוץ ואין לי מושג עכשיו מי השניה

סין סין

New member
===>

מודיעין מניאקים כי: 1)הם מלשינים אל דברים של שבטים אחרים לאקונומיה ולקבט"יה 2)הם הורסים דברים בשבטים אחרים 3)תוסיפו אתם ויונתן סנובים למה? היובל תותחים? היובל קוקסינלים והם אומרים את זה! אריאל דווקא כן כלים אבל מגיע להם בגמר איך קרענו להם תצתורה בגמר שלהם היו יותר סיכויים לנצח!!!! בקשר למטורפים גם דקר מטורפים! הם נראים כמו זומבים

טוב אני לא ממש מכירה את מודיעין

אבל הם הקימו אותנו אז לא לזלזל! היובל תותחים הם מרימים כל שנה את הפארק קופים (השנה זה לא הלך כי הם יצאו במחזור הראשון ולא השני) כל קורס חמישיות הם מרימים תורן אדיר בקיצור הם תותחים! ומה אתה מטומטם?! "היובל קוקסינלים הם אומרים את זה..." אתה יודע למה הם שרים את זה? בגלל שכל השבטים שרים את זה עליהם אז אם הם שרים את זה יחד איתם הם כאילו מביאים להם בהפוכה ואתה לא יכול לשיר את זה יותר... ואריאל הם כלים נקודה. דקר... זה לא בדיוק שבט כאילו זה כן אבל כולם שם חוצניקים אז חכה כמה שנים ואז תוכל להגיד אם הם מטורפים או לא!

רגע רגע!

מה אתם מפחידים אותי ככה? מזה תאי גזים? אנחנו ליד תוואי התהלוכה? אני אהרוג אתכם הוצאתם לי את החשק לצאת למחנ"ק!!!!!!!!!!! (גד, הכנתי לך צ´ופר!)

MajorGad

New member
תאי גזים זה..

מקלחות תוואי תהלוכה רוססו אז אין כבר תודה גלי על הצ´ופר, ושכחתי לציין שהכנתי לצוות שלי בעמר שני צ´ופרים והם הביאו לי איזה 20 ממש מושקעים ואני מה זה מרגיש חרא עם עצמי כרגע...

WA¥A

New member
תוואי התהלוכה

רוססו....חחחחחחחחחחח עלק רוססו... אתם יודעים איך הנהגת ירושלים "מרססת" את תוואי התהלוכה? מים! חחחחח... משפריצים מים על כל העצים [כי יש עם העצים אבקה שהם מחפשים] אבל אני למזלי לא נעקצתי (מעניין למה, אולי בגלל שהיינו באקליפטוסים) והמקלחות-תאי-גזים- לא הבנתי על מה מדברים עד שבלילה השלישי או הרביעי של החלוץ הלכתי להתקלח במקלחות ההם (לפני זה התקלחתי באחרות) והקטע הוא, שאתה נכנס לחדר, עם החברים שלך והסבון ביד ומסתכל על הברזים ולא יכול שלא לחשוב על אושוויץ...בגלל זה תאי גזים

חחחח...

היה איזה קטע שמישהו אמר... "שאף אחד לא יסתבן עם השני..." אבל איזה מסכנים האריאליסטים שהיו צריכים להרים כל בוקר את התיקים...

MajorGad

New member
חח, אני וגיא הכבאי עברנו עם הזרנוק!

פיי איך זה כבד אבל היה סבבה

WA¥A

New member
גיא הכבאי...

הוא דאג לעשות את הכל ("לרסס" את התוואי, ללכת לבקר חברות שלו בשבטים אחרים, למלא את המיכלי מים, ללכת לבקר חברים, להשתין, להתחיל עם בנות) חוץ מאת הכפיתות שהוא היה אמור לעזור בהן בשער, אבל בסוף הסתדרנו יפה מאוד (25% מהפרס הכללי הוא נקודות על המבנה הנבחר- שער)

MajorGad

New member
שטויות...

היו לי יותר כפיתות לעשות...יותר כיף (בהנחה שהוא לא היה צריך לעשות ריצוף)

מה הבעיה?

אני פשוט לא אתקלח! אם זה באמת ככה, אני נשבעת לך שאני לא אתקלח!!! ו...אנחנו נהיה ליד האקליפטוסים או ליד האורנים??? (עוד משהו: יש עוד מקלחות, חוץ מה.... נו אתה יודע...?)

WA¥A

New member
כן

כן, יש יש מקלחות נורמליות (אלו שיש שם גם שירותים) - ליד כל האיזור ההנהגתי (ממש מול האקונומיה)

WA¥A

New member
דווקא

ריצוף היה לנו מספיק- לא ראית את השער כמה ריצוף היה בו??? אבל גיא לא נגע בריצוף כמו שאמרתי "אני לא יודע ריצוף" "אבל הראיתי לך מקודם!" "אני עדיין לא יודע" וכנ"ל בנחשים...

המקלחות סגורות כאלה?

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ללללללל ל ל לל ל לל ל ל חחחח... סתם, ליתר ביטחון, יותר מעשרה תווים, כדי שתהייה הקפצה...

למעלה