חזרתיייי[[[[[[[[[[[:

• פותח הנושא NTsAn
  • פורסם בתאריך

Mk cool

New member
תאמיני לי שלא בקמויות האלה...

יש לה תמונות שהיא שותה את זה גם בערב וכל הזמן. אייסקפה וקפה זה לא אותו דבר.. ואני לא אומרת כל פיפס.. אני כבר מתחילת האנורקסיה שמתי לב לזה. לא רוצה אל תאמיני. יש לכם הרגלים כאן בפורום לחשוב שכל דבר שאני אומרת אני לא יודעת ושאני אומרת סתם דברים. אבל אם לא הייתי יודעת על הדברים שאני אומרת ולא בודקת אותם קודם לא הייתי רושמת אותם. זה כמו שהיה עם הפלאפון של אשלי. פשוט עזבו תמשיכו בחיים שלכםת הרי למה להאמין למה שאני אומרת, נכון? תמשיכו להאמין שהאיסקפה לא קשור לאנורקסי ותיהיו בריאים.

כמויות*והצד עמך בחיי../images/Emo45.gif

היא אוהבת אייסקפה אבל...הכמויות זה מסיבות שידועות לנו

בנות, זה לא סתם אייס קפה רגיל זה

של סטרבקסס מענין איזה סוג היא לקחה חבל שסגרו את זה בארץ שזה היה בהרצליה תמיד היה מפוצץ בעסה שסגרו את כל הדברים הטובים מאמריקה אבל בטח באמריקה זה יוצא יותר טעים (8

nitzile

New member
וואי... תמונה יפה...

האמת, חשבתי על זה וכבר אמרו פעם באיזהשהו שירשור... בכל התמונות שהן כבר בנות 17-18, הן פשוט לא אותו דבר. חוץ מהעובדה שהן התבגרו, והן מנסות להוכיח לעולם כמה הן התבגרו, הן כבר לא מחייכות אותו דבר, לא כל-כך מאושרות, הרבה פחות שמחת חיים, וזה מתבטא בתמונות שלהן היום... מעט מאוד תמונות הן מחייכות תאו צוחקות, ורוב התמונות שצולמו בסטודיו וכאלה-זה חיוך נורא מלאכותי.... פשוט לא כמו פעם. לא שזה רע או משהו, אני תמיד יאהב אותן, אבל זה פשוט... חבל...

למעלה