חולה על אגמוש שלי
New member
חזרתיי משלגייה:]]
אין לי כוח ממש לחפורר אבל שיהיה..מה שיצאא יצא:] הדסי באה אליי ישר אחרי הבצפפר שלה:]]בסביבות 4 ורבע ואאז באננו אליי הביתה[הדס לא לפרט יותתר
] הגענוו לשםם ב5:18 ואגם כבר הייתהה בפניםם.. לא היה לנווו כרטיס בכלל לא תכנננו להיכנס.. אזז ישבנוו ליד איזשהייאא דללת שמובילה לאולם ולמאחורי הקלעים.. אבל היא הייתה נעולה
אז הכלנו לשבת ליד האוטו שלוקח ומחזיירר אותם.. ואז כמה דק' לפני ההפסקה הדס ראתה איש אחד שראינוו אותו לפני והוא אמר לנו לזמזם ב"כניסת אומנים"והוא יכניס אותנו בהפסקה.. ובסווף לא מצאנוו אותו ואזז ישבננו עודדד פעם ליד הדלת הזאת הנעולה
ואז הלכנו ליד האוטו ופגשנו את לירז:] היינו איתהה והלכנוו לדלת הראשית שנכנסיים משםם.. ואז התפלחנוו
[וכל הזמן הזה הדדסס נעששתתה ללמוד למבחן שיש לה מחר..
] ישבננו חצי הצגה ושיר התקשרה.. ושמעהה אוותה שרה..
ואז אמרתי לה שנדבר אחר כך
ואזז יצאנו בשיר סיום לפני הקידה:] וחיכינוו לה ליד האוטו והם פתחו תדלת של היציאה.. וקודם הגמדים יצאו:] והנהג סגר אותם באוטו בכוונ ה שלאא יפתחו=\ ואזז אגמיי יצאה
ואני עם שיר בטלפון..[והיא עלל רמקוול וכל מי שהיה שם שמעע..
] והבאתי ללירז תפלא שלי ואני כזה אאאאאאגגגגגגגגגגגםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!! והיא זכרה אותי מגני תקווה שהיינו והיא עושה ליי הייי יפהה שליי
מהה קורה.. ואני ישר לקחתי מלירז ת'פלא שלי:] ונתתי לה ת'מצלמה שלי והיא צלמה אותי ואתת אגמי
שניי תמונות יצאוו נחמדוות!# ואזז הדססס החתבקקק עםם אגמי ואגגםם רואה אותהה אומרת להה שלוום בוביי שליי:]][הדסס הייתיי חייבתת
] מיכל&איילה&רעותי>סווריי שלא התקשרנוו פשווט הנהגג אמר להה להיכנסס לאוטו היא דברה רק עם שיר כי שיר הייתה איתי עלל הקו.. ממש ממש ממשש ס=ל=י=ח=ה!# יש לי שתיי תמונות איתה:] וכמנמו מההצגהה וכמו מהאוטו:] אני יעלה אחר כךך..:] אביחי>מקווה שהלךךך לךך ממשש טוב וסורי שהתקשרנוו הרבה
רעותיי[תוסס]>שמרתיי ת'מספרר שללך!#
היהה מממשש מממשש מממשש ככככככייייייףףףףףףףףףף!# תמונות עוד מעט אם יהיה ליי כוחח:] אווהבתת המוון!#
+
+
פפפטטטררררייי:]]
אין לי כוח ממש לחפורר אבל שיהיה..מה שיצאא יצא:] הדסי באה אליי ישר אחרי הבצפפר שלה:]]בסביבות 4 ורבע ואאז באננו אליי הביתה[הדס לא לפרט יותתר