וואו כייף לך תמנות מדהימות ושמח שנהנית ובטוח שזה היה כייף לפגוש את אגמי אז יופי לך
ה היפה5 New member 4/12/06 #38 וואו כייף לך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תמנות מדהימות ושמח שנהנית ובטוח שזה היה כייף לפגוש את אגמי אז יופי לך
וואו כייף לך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif תמנות מדהימות ושמח שנהנית ובטוח שזה היה כייף לפגוש את אגמי אז יופי לך
ח חולה על אגמוש שלי New member 4/12/06 #37 חעחעחעXD היה ממש ממש כיףף../images/Emo3.gif לירז?!# מה המסיינג'ר שללך?!#
ה היללי 2 New member 5/12/06 #44 ואאייייייייי כיפלךךךך!!!../images/Emo23.gif אני מקאנה בךךך תמונות מדהימוות שמחה בשבילך מאמיי
ש שריתוששששש New member 5/12/06 #49 פטרי הדס ולירזזז!! שמחה בשבילכןןן!!! חחח נשמע שעשיתן חיים.. שמחה שנהנתן ושהצלחתם לראות אותה והתמונות יפותתת!!
פטרי הדס ולירזזז!! שמחה בשבילכןןן!!! חחח נשמע שעשיתן חיים.. שמחה שנהנתן ושהצלחתם לראות אותה והתמונות יפותתת!!
ח חולה על אגמוש שלי New member 5/12/06 #50 תוודה תוודה תוודהה לכווולם:]] תודהה ענקיית על התגובות ואלל ההגבוות של התמונות:]] ואורליי אנני לאא יפהה הדררייי שליי מזלל טטוב כתבתי לך ברכה במסןן:]]אניי אווהבתת אווותך! אווהתת מלאןן ושווב תוודה:]] + + פפפטטטטרררייי:]]
תוודה תוודה תוודהה לכווולם:]] תודהה ענקיית על התגובות ואלל ההגבוות של התמונות:]] ואורליי אנני לאא יפהה הדררייי שליי מזלל טטוב כתבתי לך ברכה במסןן:]]אניי אווהבתת אווותך! אווהתת מלאןן ושווב תוודה:]] + + פפפטטטטרררייי:]]
T the Girl of Love New member 7/12/06 #51 ../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif כפרעללללללליייייייייייייייך אני מוכנה לוותר על הקנאה שיש לי ולהניח אותה בצד, העיקר שאת מאושרת, זה מגיע לך [ויום אחד, בלי קשר, אני גם אראה אותה..נכון? ]
../images/Emo214.gif../images/Emo99.gif כפרעללללללליייייייייייייייך אני מוכנה לוותר על הקנאה שיש לי ולהניח אותה בצד, העיקר שאת מאושרת, זה מגיע לך [ויום אחד, בלי קשר, אני גם אראה אותה..נכון? ]